depresyonumu ailemden nasıl gizlerim
Gizlenmez ki bence bu durum. Belli edersiniz istemsizce. Bi psikiyatri ye gitseniz en azından ilerlemezdepresyonumu ailemden nasıl gizlerim
Depresyondan çıkarak.depresyonumu ailemden nasıl gizlerim
psikiyatriste gittim teshisi o koymustu ben sadece belli etmemeye calisiyorum aileme yakinlarima ama artik cok zor geliyor ne yapacagimi bilmiyorumDepresyonda olduğunuzun farkında iseniz depresyonda olduğunuza emin mis
yardim aliyorum bu konu icin aileme soylemelimiyim bilmiyorum simdiye dek kendimi bildim bileli herseyi kendim yapmaya calistim pek soylemek istemiyorum onlara bu yuzden gizlemeye calisiyorumYardım almalısınız. Depresyon beynin kimyasını bile değiştiriyor. Ailenizden gizlemek yerine paylaşmanız daha iyi olmaz mı? Yardımcı olacaklarsa.
paylasamamPaylaşın bence ailenizle gizlemeye çalışıp bir de ona mı stres yapıcaksınız
teshisi psikiyatrist koydu ben sadece bu durumu gizlemek istiyorumDepresyon teşhisini nasıl koydunuz? Gizlemek yerine söyleyin, sizi bir uzmana götürsünler güzelce psikologla seanslara devam edin, teşhisi o koysun. Gerekiyorsa psikiyatriste yönlendirir ilaç da almanızı sağlar.