Depresyon ve anksiyete

• Konu Sahibi Konu Sahibi ADAY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
Aranızda depresyon ve anksiyete yaşayan varmı birbirimize.destek olalım

Bende anksiyete bozukluğu var. Anksiyete bozukluğu olan herkeste az da olsa depresyon da olur demişti doktor. Çünkü yaşanılan kaygı sıkıntı endişe hali depresyonu tetikliyor

Bende de anksiyete var.Sanırım biraz obsesiflik de var.Bütün güç saçma sapan düşüncelerle boğuşuyorum

Hepsi birbirini tetikliyor düşüncelerin saçma biliyorsun ama engel olamıyorsun
Allah yardım etsin kardeşim.. Ben de başkalarının düşüncelerine aşırı önem veriyorum aşırı derecede mükemmeliyetçiyim. Çok zor böyle yaşamak. Yapayalnızım kimsem yok

Bendede anksiyete var ve yıldım artk evden dışarı adım atamıyorum nerdeyse dışarı çıktığım an ya bayılırsam ya kötü olursam bi başlıyo. Sürekli başım dönüyomuş gibi oluyo bayılıcam simdi diyorum ama bisey olduğu yok tabi 4 sene oldu ilaçda kullandım bıraktım bi yol olmuyo yaşayamıyorum artık o her anım anksyete oldu

Allah yardım etsin kardeşim.. Ben de başkalarının düşüncelerine aşırı önem veriyorum aşırı derecede mükemmeliyetçiyim. Çok zor böyle yaşamak. Yapayalnızım kimsem yok
Çok geçmiş olsun.geçmeyecek sıkıntılar değil aslında.korku olduğu zaman insan çok daha kötü etkileniyor.korkularınız yok değil mi

Bendede var bitmiyor gecmiyor.ilaci biraktim 2 kez dahada kotu geri dondu.1 ay oldu baslayali biraz fayda etti ama icimin daralmasi kotu hisler devam ediyor hala.kimse anlamaz bilmez.yasayan bilir

Kolumuzda bacagimizda midemizde bobregimizde bisey olsa herkez etrafimizda dort doner.ama bu hastalikta saglikli gorunup icimizde firtinalar kopuyor.surekli iyi dusun gecer takma denilmesinden biktim.bizde biliyoruz sacma anlamsiz ama elde degil.rabbim bunu ve her hastaligi yasayan herkeze sifa versin

Arkadaşlar benimde ğanik atakla başladı anksiyeteye döndü enson depresyona doğru gidiyor dedi çok kötü bi rahatsızlık allah yardımcımız olsun sürekli destekleyici şeyler okuyup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 1 seneye yakındır hap kullanmıyorum ama sürekli bi adranalin yaşıyor gibi

Bi değişiklik var mı durumunuzda nasıl başediyorsunuz ben de çok yoruldum

Neler okuyorsunuz bizimle paylaşır misiniz ben de ilaç kullanıyorum ama yogun yaşıyorum nasıl başa çıkicam bilmiyorum

Bende migren kokenli depresyon ve anksiyete var hersey migren olmamla basladi.dediklerine gore migren beynin kimyasini bozuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…