Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi birbirini tetikliyorBende de anksiyete var.Sanırım biraz obsesiflik de var.Bütün güç saçma sapan düşüncelerle boğuşuyorum
Allah yardım etsin kardeşim.. Ben de başkalarının düşüncelerine aşırı önem veriyorum aşırı derecede mükemmeliyetçiyim. Çok zor böyle yaşamak. Yapayalnızım kimsem yokHepsi birbirini tetikliyordüşüncelerin saçma biliyorsun ama engel olamıyorsun
![]()
Çok geçmiş olsun.geçmeyecek sıkıntılar değil aslında.korku olduğu zaman insan çok daha kötü etkileniyor.korkularınız yok değil miAllah yardım etsin kardeşim.. Ben de başkalarının düşüncelerine aşırı önem veriyorum aşırı derecede mükemmeliyetçiyim. Çok zor böyle yaşamak. Yapayalnızım kimsem yok
Bi değişiklik var mı durumunuzda nasıl başediyorsunuz ben de çok yoruldumBendede anksiyete var ve yıldım artk evden dışarı adım atamıyorum nerdeyse dışarı çıktığım an ya bayılırsam ya kötü olursam bi başlıyo. Sürekli başım dönüyomuş gibi oluyo bayılıcam simdi diyorum ama bisey olduğu yok tabi 4 sene oldu ilaçda kullandım bıraktım bi yol olmuyo yaşayamıyorum artık o her anım anksyete oldu
Neler okuyorsunuz bizimle paylaşır misiniz ben de ilaç kullanıyorum ama yogun yaşıyorum nasıl başa çıkicam bilmiyorumArkadaşlar benimde ğanik atakla başladı anksiyeteye döndü enson depresyona doğru gidiyor dedi çok kötü bi rahatsızlık allah yardımcımız olsun sürekli destekleyici şeyler okuyup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 1 seneye yakındır hap kullanmıyorum ama sürekli bi adranalin yaşıyor gibi