depresyon sürekli tekrarlar mı?

Aynı durum erkek kuzenimde var,kız arkadaşı tarafından terkedilince kısır bir döngüye girdi.yaşanılan maziyi unutmakiçin yeni eve taşındı,numarasını değiştirdi,kız arkadaşı da numarasını değiştirdi,ı ıh olmadı.her sabah mutsuz,her gün yaşlılar gibi yorgun jutsuz dolanıyor.psikoloğa gitti geçen sene fayda etmedi. bu süreci 2 senedir yaşıyor.kız arkadaşı için ağzı ile kuş tuttu ise de haketmedi. kız o nu haketmiyor. ne olacak bilmiyorum. ailevi sorunları da vardı. anne ve babası ayrı. ergenlik çağında babasından çok şiddet görürdü. o sevgiyi kız arkadaşında aradı terkedildi..ikinizede Allah sabır şifa versin canım.

Sağol canım. Ben bir çok şeyin farkındayım aslında ve bununla mücadele edip artık kurtulmak istiyorum.
Ben de ailemden göremediğim sevgiyi erkek arkadaşımda , arkadaşlarımda aradım. Maalesef hiç değmeyecek insanlara değer verip kendimden çok fedakarlık yaptım.

huzursuzluk mutsuzluk kadar kotu bısey yok bu hayatta ...bende de anksıyate var ılacı bıraktım ama ıyı degılım bebegım olsun belkı gecer dıyorum ama takıntılar korkular ve huzursuzluk mutsuzluk yorduyor benı

depresyon tam anlamiyla tedavi edilmediginde geriye daha yipratici sekilde gelir..daha zor tedavi olursunuz.bence tamam bu benim doktorum diyebileceginiz biriyle acilen tedaviye baslayin..kisa surede gececegini akliniza koymassaniz,sabirla doktorunuzu dinleyerek tedavi olursaniz benim gibi bipolar degilseniz tekrarlamaz.geriye donup baktiginizda amaaan unuttum ozaman neydi ne olmustu dersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…