- 1 Haziran 2018
- 5.294
- 15.737
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
2014 yılında kullanmıştım, yanlış hatırlamıyorsam ilk aydan sonra etkisini gösteriyor ama oldukça düzenli kullanmalısınız.Merhaba arkadaşlar,
Psikolojik problemi olanlar lustral adlı ilacı ya da bi başkasını kullandığınızda en erken etkiyi ne zaman aldınız acaba?
Evet bir kaç ilaç daha kullanıyorum, durumum ağırdı yavaş yavaş toparlandığımı hissediyorum ama hala arka planda hissettriyor.Lustral aslında alıştırma ilacı olarak görülüyor ve başlangıç seviyesi olarak veriliyor. Eğer ağır bir depresyon yaşıyorsanız sonraki kontrollerinizde yükseltilecektir. Çünkü lustral yeterli gelmez.
Sorunuza gelecek olursan psikiyatri ilaçları (ağır sakinleştiriciler hariç) 10-15 günden önce etki etmez ve 15 gün sonra da mucize olmaz.
2-3 haftada etki etmeye baslıyor diye duymuştum ben de1 aydan önce etki beklemeyin. Ayrıca yaşam tarzınızda önemli. İlaç içtim iyileştim diye düşünmeyin.
Annem depresyon geçirmişti onda durum bu şekilde olmuştu. Uzun süre kullanmanız lazım ama belki siz hayatınızda değişiklikler yapar, güçlü durursanız süreç daha hızlı ilerler.2-3 haftada etki etmeye baslıyor diye duymuştum ben de
Serotonin salınımı hızlı olan ilaçlar dışında, çoğunlukla en erken 3. haftada etkisi göstermeye başlar antidepresanlar. Fakat en etkin düzeye ulaşması daha uzun zaman alır.Merhaba arkadaşlar,
Psikolojik problemi olanlar lustral adlı ilacı ya da bi başkasını kullandığınızda en erken etkiyi ne zaman aldınız acaba?
Altı aydır kullanıyorum kesinlikle iyileştiriyor ama iyi oldum diyince bırakmayacaksın hatırlatma dozunu da tamamlayıp bıraktığında etkisi uzun sürüyorMerhaba arkadaşlar,
Tam anlamıyla kaçıncı haftada keyfiniz yerine gelmiştiAltı aydır kullanıyorum kesinlikle iyileştiriyor ama iyi oldum diyince bırakmayacaksın hatırlatma dozunu da tamamlayıp bıraktığında etkisi uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?