Merhaba ben bipolar bozukluktan müzdarip biriyim ve depresyon ataklarım manik ataklarımdan daha derin, yıkıcı geçiyor. Wellbutrin +serex ikilisi çok iyi geldi. Daha önce xanax, cipralex lustral ve brintellix geçmişim var. Zamanla sizde kullanarak size neyin iyi geldiğini anlayacaksınız. Kimine iyi gelen size iyi gelmeyebilir buradan tavsiye almamanızı öneririm. Başta bahsettiğim w+s dışındaki tüm ilaçlar zaten hafif sayılan ilaçlar . Faydasını görmeniz her antidepresan için minimum 3 hafta. Sabırlı olun ve günlük çok çok zor biliyorum belki duşa bile girmeyecek haldesiniz ama kendinizi zorlayarak evde bile olsa hızlı adımlarda 10 dk yürüyün. Ben dışarı bile adım atamaz haldeydim eşim odaları gezdiriyordu bana , dopamin ve seratonin salınımını artıyor.
Diğer arkadaşlar da demiş zaten iyi hissedince bırakmayın ve devam edin. 2. Aydan sonra hala etki görmezseniz ek ilaç veya doz artışına zaten doktorunuz karar verecektir. Kolay değil bu süreç umarım atlatırsınız. Danışmak için özelden yazabilirsiniz..