• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon konusunda..Psikoloğumuzun önerilerini yazalım mı hep beraber?

3 aydır bu bölümdeydim,3 yıldır kamudayım,öncesinde özeldeydim..Öneriler için teşekür ediyorum,devamını bekliyorum...Yeni bölümün başka tarafta o yüzden şimdi moralim daha iyi neyseki..Ama hala hayatıma yön verememiş ve depresifliği atlatmamış durumdayım.Psikiyatrise gidemedim henüz,istanbulda'ydım,yıllık izin iyi geldi.Yakınlarda psikiyatrise gideceğim,özel olduğu için gerektiği kadar gidememiştim.çok önce boşanmadan hemen sonra antidepresan kullandım,adam sadece dinledi ,ilaç yazdı;boşanmadan bir yıl sonra da bir psokologla görüşmüştüm özel hastanede,hiçbir öneri vermedi,dinledi sadece.Bu özel psikiyatris ayrıca psikologluk da yapıyormuş,anca sorunları anlatmıştımki vakit dolmuştu,hiçbir önerisini alamamıştım..Bir de herzaman konuşasım gelmiyor.Çok dolduğım vakit konuşasım geliyor, oan gidemediysem sonra kalıyor kjonuşmak istemediğim için..Sizlerden de öneri alırsam bir katkı sağlamış olursunuz.sanki her türlü kötü hissiyatım kronikleşecekmiş gibi hissediyorum...Şu zamanlara kadar ;evlenince sanki açılan o yaram kapanacaktı;şimdi öyle hissediyorum ki,bu yara sanki kapanmayacak..Kaybetme korkum(bende depresyon oluşturan) içimde yer etti.. İçimde birşeyler eksildi...Neşesizlik yer etti...Misafir gezmelerinde bile başım şişiyor..sakinliği seviyorum hep..Antidepresan kısmen yaradıysa da yetmiyor gibi..Psikoterapiye ihtiyacım var doğrudürüst birşeyler söylemiyorlar.İnternette araştırmadığım yer kalmadı öneriler hakkında..
sen iyi doktora denk gelmemişsin canım iyi bir dr bulman lazım
benim hiçbir sorunum olmamasına rağmen bizim 1 saat 1.5 saat konuştuğumuz oluyordu senin durumun bu kadar ağır olmasına rağmen geçiştirivermeleri garip.. pes etme bence iyi bir psikolog araştır bul,
kendi kendine geçmiyor çünkü.

Back