• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon konusunda..Psikoloğumuzun önerilerini yazalım mı hep beraber?

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Depresyon konusunda; psikoloğumuzun ,psikiyatrisimizin önerilerini yazalım mı hep beraber?

Belki daha çok fayda sağlarız..ilaca ek olarak ne yapmalı..Nasıl davranmalı..Yaşamın elinden kayıp gitmesine,daimi bir acıya,sosyal hayatta ihmalkarlığa; çalışırken dikkat eksikliğine,zihni olarak odaklanamamaya,unutkanlığa;;iş hayatında insanların şerrine;;aşkta yalnızlığa,aşk olmadan evlilikte kararsızlığa;; ;; nasıl karşı koymalı...Lütfen ilgi gösterelim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorum yapsanız ne olurdu...
3 aydır çalıştığım bölümde ;;iyi çalıştığım ,hata yapmadığım halde;bir şekilde anladılar durgunluğumu..İş arkadaşlarımın kuyu kazması sonucu;idare ''yapamıyorsun ''deyip mesleğimle ilgili olmayan bir bölüme verdi;ağzım açık dinledim,belli bir sebep,örnek gösteremedi,yuvarlak konuştu ..Gayet de güzel yapıyordum,meslekte tecrübeliyim;yalnızca son zamanlarda durgun ,neşesiz görünüyordum elimde olmadan..İçimdeki fırtınalrı bilmiyordu kimse..Ki olabilir,insanız...Ve kendi kabuğumda ;zararsız ama zarar görmek istemeyen bir insan olmamın cezası bu olmamalıydı..Eli maşalı olmak ve bunlara açık vermemek vardı..Ne yapmak gerekiyordu bunlara yaranmak için anlayamadım..İnanın kendime güvenim zedelendi ,idare bana takmış durumda,zaten zayıf bir dönemdeyim..

Ki kurumdaki herkes benim istemediğim halde neden buraya verildiğimi sorgulayacak ve anlayacak...Haketmemiştim bunu,bir sorun yaşasam neyse..Çok ağrıma gitti..Çok kırgınım.. Bu ilçeyeden kaçıp uzaklaşmak istiyorum...Bu durgunluğu,bu kırgınlığı nasıl atlatacağım ki...Hafta sonu dr gideceğim ama..Hangi antidepresan unutturur bunu..Doktor bana ne söylese yarama merhem olur..Sizler bile daha çok yardımcı olursunuz..
Ailemin yanına tayin aldırsam ;orda sitediğim yerde çalışsam;ailemle beraber kalmak istemiyorum,ayrı ev tutmam gerekecek;herkes yadırgasa da.Bu konuda ikilemdeyim...Bir taraftan İstanbul'da biri var..Onla görüşüyorum bir ay olmuştur,iyi giderse oraya mı gitsem..Annemin hastalıkları durumunda zorlanacağım ama..uçakla gitgel yapabilirim,hastalığı durumunda yıllık izin,rapor vs alabilirim sanırım(657 devlet memuruyum)
kolum kanadım kırık sanki..Sanki yerimi bulamadım..Bir yerleşim arıyorum..İçim rahat değil ve karar verme sürecendeyim ama beynim durdu..Buralarda kalma fikri çok monoton geliyor ama aynı zamanda rahat aslında ,aileme bir saat uzaktayım...Merkeze gitsem ailemle beraber kalma fikri..İstanbul ve evlilik ..Geçmişin mirası;depresyon..Buraların monotonluğu..farklı ortamların bana hep iyi gelmesi ama zamanla sıkılma riski..
Herşey iyi giderse istanbul'a gitsem onla evlensem( o da düşünüyor benle evlenmeyi ama bir süreç lazım..)

Son düzenleme:
Depresyon konusunda; psikoloğumuzun ,psikiyatrisimizin önerilerini yazalım mı hep beraber?

Belki daha çok fayda sağlarız..ilaca ek olarak ne yapmalı..Nasıl davranmalı..Yaşamın elinden kayıp gitmesine,daimi bir acıya,sosyal hayatta ihmalkarlığa; çalışırken dikkat eksikliğine,zihni olarak odaklanamamaya,unutkanlığa;;iş hayatında insanların şerrine;;aşkta yalnızlığa,aşk olmadan evlilikte kararsızlığa;; ;; nasıl karşı koymalı...Lütfen ilgi gösterelim..
cnm benim hic simdiye kdr psikologa gitmedim ama gitmeyi dusundum halada bazen bi gitsem diyorum...umarim gereken ilgiyi gorur topicin cunku cok guzel bi topic...ben sahsen begendim cunku bazen bende kendimi kotu hissettigim durumlar oluyor hani acaba diyorum doktor bana ne gibi tavsiye veriridi bu konuda vs vs diye dusundugum olurdu ama ben biraz onyargiliyim pek faydasi olmicagini dusundugumden belkide iklimdeyim
Arkadaşlar yorum yapsanız ne olurdu...
3 aydır çalıştığım bölümde ;;iyi çalıştığım ,hata yapmadığım halde;bir şekilde anladılar durgunluğumu..İş arkadaşlarımın kuyu kazması sonucu;idare ''yapamıyorsun ''deyip mesleğimle ilgili olmayan bir bölüme verdi;ağzım açık dinledim,belli bir sebep,örnek gösteremedi,yuvarlak konuştu ..Gayet de güzel yapıyordum,meslekte tecrübeliyim;yalnızca son zamanlarda durgun ,neşesiz görünüyordum elimde olmadan..İçimdeki fırtınalrı bilmiyordu kimse..Ki olabilir,insanız...Ve kendi kabuğumda ;zararsız ama zarar görmek istemeyen bir insan olmamın cezası bu olmamalıydı..Eli maşalı olmak ve bunlara açık vermemek vardı..Ne yapmak gerekiyordu bunlara yaranmak için anlayamadım..İnanın kendime güvenim zedelendi ,idare bana takmış durumda,zaten zayıf bir dönemdeyim..

Ki kurumdaki herkes benim istemediğim halde neden buraya verildiğimi sorgulayacak ve anlayacak...Haketmemiştim bunu,bir sorun yaşasam neyse..Çok ağrıma gitti..Çok kırgınım.. Bu ilçeyeden kaçıp uzaklaşmak istiyorum...Bu durgunluğu,bu kırgınlığı nasıl atlatacağım ki...Hafta sonu dr gideceğim ama..Hangi antidepresan unutturur bunu..Doktor bana ne söylese yarama merhem olur..Sizler bile daha çok yardımcı olursunuz..
Ailemin yanına tayin aldırsam ;orda sitediğim yerde çalışsam;ailemle beraber kalmak istemiyorum,ayrı ev tutmam gerekecek;herkes yadırgasa da.Bu konuda ikilemdeyim...Bir taraftan İstanbul'da biri var..Onla görüşüyorum bir ay olmuştur,iyi giderse oraya mı gitsem..Annemin hastalıkları durumunda zorlanacağım ama..uçakla gitgel yapabilirim,hastalığı durumunda yıllık izin,rapor vs alabilirim sanırım(657 devlet memuruyum)
kolum kanadım kırık sanki..Sanki yerimi bulamadım..Bir yerleşim arıyorum..İçim rahat değil ve karar verme sürecendeyim ama beynim durdu..Buralarda kalma fikri çok monoton geliyor ama aynı zamanda rahat aslında ,aileme bir saat uzaktayım...Merkeze gitsem ailemle beraber kalma fikri..İstanbul ve evlilik ..Geçmişin mirası;depresyon..Buraların monotonluğu..farklı ortamların bana hep iyi gelmesi ama zamanla sıkılma riski..
Herşey iyi giderse istanbul'a gitsem onla evlensem( o da düşünüyor benle evlenmeyi ama bir süreç lazım..)

etme bulma dunyasi cnm benim...bazen insan o kdr kotudurku mutsuz isteksiz hic biseye tepki veremez olursun bu guzel veya kotu olay her ikisi icinde gecerli...off bilemiyorum cnm keske yardimci olabilsem...benimde kafams suan bombos gibi...bi garibim...kendimi kotu hissettigim bi gun...kafami veremiyorum umarim hersey duzelir cnm...ama hepsi senin elinde bunu sende biliyorsun..cok banal oldu ama ole...birkac kere deneyip ole basarirsin ustesinden gelirsin herseyin hemen istedigin olmaz ama eminim cabalarsan faydasini gorursun...icinden nasil geliyorsa ole davran cnm eger susmayi tercih edersen sus, konusmak istersen konus...

şunları söyleyebilirim ...sizi olumsuz etkileyen durumlardan uzak durmaya çalışmak......sevdiğiniz bir sporla uğraşın endorfin düzeyiniz artar..........balık yağı almak iyi bir fikir depresyonu önemli ölçüde azalttığı kanıtlanmış beynin %13 ünün omega 3 olması gerekirken bizlerin çok düşük günde 2 gram kadar almaya başlamanı tavsiye ederim

Özel sektörde olmadığın için yine de kendini şanslı hissetmelisin, iş kaybın yok en azından :) Bak mesela milyonlar yarışıyor memur olabilmek için.

Tayin durumun da varmış, bu bi avantaj. Çünkü ortam değişikliği iyi gelecektir. İstanbuldakiyle tanışıklığın da 1 aymış henüz. Oraya taşınma kararı almak için erken olduğunu düşünüyorum. Ailenin yanı daha iyi gibi geldi, annenden dolayı. Yadırgasınlar boşver, ayrı ev tutman gerekiyorsa. Hem bu sürede istanbuldakiyle de devam ediyor musunuz hala, bakmış olursun. Eğer iyi giderse, onun yanına gidersin.

Bu arada atanalı 3 ay mı oldu?

bir başka doktor önerisi ise, daha önceden yapmaktan zevk aldığınız ne varsa içinizden gelmese de zevk vermese de bunların her gün mutlaka %50'sini yapın. bu da tedavinin bir parçasıymış.

3 aydır bu bölümdeydim,3 yıldır kamudayım,öncesinde özeldeydim..Öneriler için teşekür ediyorum,devamını bekliyorum...Yeni bölümün başka tarafta o yüzden şimdi moralim daha iyi neyseki..Ama hala hayatıma yön verememiş ve depresifliği atlatmamış durumdayım.Psikiyatrise gidemedim henüz,istanbulda'ydım,yıllık izin iyi geldi.Yakınlarda psikiyatrise gideceğim,özel olduğu için gerektiği kadar gidememiştim.çok önce boşanmadan hemen sonra antidepresan kullandım,adam sadece dinledi ,ilaç yazdı;boşanmadan bir yıl sonra da bir psokologla görüşmüştüm özel hastanede,hiçbir öneri vermedi,dinledi sadece.Bu özel psikiyatris ayrıca psikologluk da yapıyormuş,anca sorunları anlatmıştımki vakit dolmuştu,hiçbir önerisini alamamıştım..Bir de herzaman konuşasım gelmiyor.Çok dolduğım vakit konuşasım geliyor, oan gidemediysem sonra kalıyor kjonuşmak istemediğim için..Sizlerden de öneri alırsam bir katkı sağlamış olursunuz.sanki her türlü kötü hissiyatım kronikleşecekmiş gibi hissediyorum...Şu zamanlara kadar ;evlenince sanki açılan o yaram kapanacaktı;şimdi öyle hissediyorum ki,bu yara sanki kapanmayacak..Kaybetme korkum(bende depresyon oluşturan) içimde yer etti.. İçimde birşeyler eksildi...Neşesizlik yer etti...Misafir gezmelerinde bile başım şişiyor..sakinliği seviyorum hep..Antidepresan kısmen yaradıysa da yetmiyor gibi..Psikoterapiye ihtiyacım var doğrudürüst birşeyler söylemiyorlar.İnternette araştırmadığım yer kalmadı öneriler hakkında..

bence en iyi olan sizin yeni bir doktorla görüşmeniz..
saatlerce odada ağlayıp doktorumun seans süresi bitti dediğini hatırlamıyorum, ama belki de ben çok şanslıydım. veya hiç konuşmak istemediğim zamanlarda nasıl nasıl doktorum beni konuşturmayı başarıyordu..
psikiyatrik bi destek almanız gerektiğini düşünüyorsanız bence hiç vakit kaybetmeyin.. zira iç huzursuzluğunuz şu an bulunduğunuz ortamdan kaynaklı olmayabilir. ve bu durumda nereye giderseniz gidin sizinle birlikte gelecektir.

Arkadaslar yaklasik 5.5 aydir cipralex kullaniyorum. Bunun belli bir siniri yok ama dr a gitme imkanim yok y disinda yasiyorum. Dr bana en az 6 ay kullan dedi belki soru sacma ama 6 kutu mu demek 6 ay yani kimi ay daha cok oluyor ya.. Doktorunuzla bole konularla ilgili cevaplari bekliyorum lutfen..

Arkadaslar yaklasik 5.5 aydir cipralex kullaniyorum. Bunun belli bir siniri yok ama dr a gitme imkanim yok y disinda yasiyorum. Dr bana en az 6 ay kullan dedi belki soru sacma ama 6 kutu mu demek 6 ay yani kimi ay daha cok oluyor ya.. Doktorunuzla bole konularla ilgili cevaplari bekliyorum lutfen..

kutuda kaç adet var bilmiyorum ama bence 6 ay düzenli olarak kullanman gerekli. kendi tedavimi baz alırsam sürekli hesabımız ay şeklinde oluyordu. bu süreçte kaç kutu kullanman gerekiyorsa (bu süre zarfında) o kadar kullanmalısın bence.

ve bir de 6. ayı tamamladığında doktorunla görüşmen gerekiyor. bunu nasıl çözümlersin bilemiyorum ama tedavinde nasıl bir ilerleme katettiğinin anlaşılması lazım. örneğin ilacın sana fayda sağlamıyor olabilir veya değiştirmek veya dozlarını düşürmek- arttırmak gerekiyor olabilir. ama kesinlikle 6 ay bitti deyip çat diye ilacını bırakmamanı öneririm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben hemen hemen 4 seanstır psikoloğa gidiyorum. Depresyon ve uçak fobim içindi. Bide bikaç takıntımda vardı yani baya karışık durumum. Depresyon için değişik bi tedavi yapıyor psikoloğum. Bilişsel davranışçı terapi le EMDR diyw bişeyi biarada yürütüyor. İlk seansta bana bi düşünce ve duygu kayıt formu verdi. Bi hafta ben mutsuz üfkelikaygılı hissttiğim durumu yazdım hemen anınında. Snra duygumu yazıp 10 üzerinden bir puan verdim şiddeti için sonra da o an aklımda ne gibi düşünceler geçti o olay olurken onları yazdım. Bu çok basit görünse de müthiş bir farkındalık sağlıyor. Siz de deneyebilirsiniz belki o an ne düşündüğünüzü fark etmeye başlarsanız bazı abartılı ya da negatif düşüncelerin önüne geçersiniz. Diğer emdr tekniğini anlatamıycam onu psikolog yapması gerekiyor çok değişik bişey ama mucize gibi diyebilirim. 2 seabsta uçuş korkumu çözdü kadın valla alnından öpecektim :D

6 kutu değil 6 ay ..Bir de kendi kafandan kesmeyeceksin,piskiyatrisle birlikte hareket edeceksin.Yoksa birden kesersen çekilme sendromu yaşarsın.Birden bire kötüleşirsin..

Bu arada psikiyatrise gittim.Yeni bir antidepresan ekledi.3.haftadayım.Kendimi daha iyi hissediyorum..Sanki işe yarayacak...inşallah..

pelinem bana daha öyle uygulamalar yapılma dı yaa...Doktora söyleyeyim bakalım..Biraz daha ayrıntılı anltırmısın pelinem...Herkese yardımcı olmuş olursun..senin bu dr hangi şehirde ,ö.m. atabilirsin..

Son düzenleme:
1 kutu 28 adet iceriyor normalde ay 4 hafta ya ama sanirim bunun belli suresi yok ben suan 10 mg ve 7. kutudayim hala iciyorum kendim karar verirsem ii olduguma tamamen 7.5 , 5 ve 2.5 olarak kescem ama geriye donmek istemiyorum bu tecrubeleri olan anlatirsa sevinirim..

Arkadaşlar ben hemen hemen 4 seanstır psikoloğa gidiyorum. Depresyon ve uçak fobim içindi. Bide bikaç takıntımda vardı yani baya karışık durumum. Depresyon için değişik bi tedavi yapıyor psikoloğum. Bilişsel davranışçı terapi le EMDR diyw bişeyi biarada yürütüyor. İlk seansta bana bi düşünce ve duygu kayıt formu verdi. Bi hafta ben mutsuz üfkelikaygılı hissttiğim durumu yazdım hemen anınında. Snra duygumu yazıp 10 üzerinden bir puan verdim şiddeti için sonra da o an aklımda ne gibi düşünceler geçti o olay olurken onları yazdım. Bu çok basit görünse de müthiş bir farkındalık sağlıyor. Siz de deneyebilirsiniz belki o an ne düşündüğünüzü fark etmeye başlarsanız bazı abartılı ya da negatif düşüncelerin önüne geçersiniz. Diğer emdr tekniğini anlatamıycam onu psikolog yapması gerekiyor çok değişik bişey ama mucize gibi diyebilirim. 2 seabsta uçuş korkumu çözdü kadın valla alnından öpecektim :D

merhaba emdr tekniğiyle ilgili biraz bilgi verirmisin?depresyon içinde faydalı mı?psikolog mu uyguluyor?gittiğin psikolog birde:)

Psikoloğu boşver. ben sana reçeteyi yazayım. üzgün olduğun zamanlar yapılacaklar;
1-saf üzüm pekmezi içmek. ben koska ninkini seviyorum. pipetle içiyorum. anında saf ve istemsiz gülümseme garantili
2-solgar in biotin ı iyi geliyor.
3- müzik dinlemek. ama her müzik değil. yaz bi kenara : romeo-just wait, cher strong enough, Shakira, lasciate mi cantare...bu tarz müzikler dinleyeceksin.
4-bisiklet sürmek. ben bisikletin üstünde herşeyi unutuyorum. tavsiye ederim.
5-düzgün bi spa merkezinde masaj. bodrumdakiler iyi.
6- avrupa turlarından biri. yalnız gitmekte çok güzel oluyo. kendinizi bulursunuz. ama ben avrupa da da geceleri çıkmıyorum. sadece gündüz şehri doyasıya yalnız gezin. bi şehri 3 gün gezin.

Psikologlara saçma doktorlara para kaptırmayın. onlar da sizin gibi insan evladı. sizden aldıkları parayı uukarda saydıklarıma yatırıyorlar. aracıyı çıkarın aradan

Bugünkü bir haberi paylaşmak istiyorum:
Baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede teşhis konulamayınca, hastane hastane dolaşan genç anne, hayatını kaybetti. 3 aylık bebeği, anne şefkati göremeden öksüz kaldı.

Trabzon'un Arsin ilçesinde baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede teşhis konulamamasının ardından 4 hastane dolaşan genç kadın 22 gün sonra hayatını kaybetti. Genç kadının eşi, karısının ölümünde ihmal olduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

3 AYLIK ÇOCUĞU VARDI

Trabzon'un Arsin ilçesi Yalı Mahallesi'nde yaklaşık 1 yıl önce evlenen İsmail-Aydanur Terzi'nin, 3 ay önce bir çocukları dünyaya geldi. Doğumdan sonra artan baş ağrısı şikayetleri sonucu ilçe hastanesine giden Aydanur Terzi'ye (24) doktor ağrı kesici iğne yapılıp reçete yazdıktan sonra evine gönderdi.

bas-agrisi-icin-4-hastane-dolastiktan-sonra-5-10025083_o.jpg

Baş ağrısı dinmeyen genç kadını eşi bu kez özel bir hastaneye götürdü. Çekilen MR sonucu beyninde bir şeye rastlanılmayan genç kadına doktorlar psikiyatri tedavisi almasını önerdi. İsmail Terzi, eşini bu kez Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürürken, psikiyatri servisi doktoru H.H. tarafından eşi gözlem altına alınarak hastaneye yatırıldı.

"AYAKTA GELDİ, YATAĞA BAĞLANDI"

21 günde 4 hastane dolaştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirten İsmail Terzi, "Hastaneye yatırdıktan sonra doktor bize ilaçların etkisinin 10-15 gün süreceğini ifade etti. Aradan bir hafta geçti hastam iyice fenalaştı. Ayakta getirdiğim hastam yatağa bağlandı. Psikiyatri servisi olduğu için her zaman yanına giremiyorduk. Tekrar bir gün hastaneyi gittim. Hastam hakkında bilgi almak istedim ama doktoru olmadığı için bilgi alamadım ve görüşemedim. Telefonla hastayı takip ettiğini bize oradaki hemşireler tarafından söylendi. Doktoru söylemi doğrultusunda hareket ettiklerini belirttiler. Gelip kendisi hastayı görmüyormuş sadece telefonla hastayı takip ediyormuş" dedi.

""DOKTORLAR KENDİ ARALARINDA TARTIŞTILAR"

Bu duruma dayanamadığını belirten acılı eş, "Bu hastanede bana bilgi verecek olan bir doktor yok mu?' dedim. Psikiyatri S. beyin psikiyatrinin adını bana söylediler. Kendisinin yanına gittim ve durumu anlattım. Ben hastamı ayakta getirdim ve yatağa bağlı kaldı diye söyledim. Lavaboya bile gidemez hale geldi. S. bey, hastayı bildiğini bana ifade etti. Yalnız H.H.'nin hastası olduğu için biz ilgilenmedik. Daha sonra hasta hakkında bilgi aldıktan sonra, eşimin doktoru H.H.'yi aradı. Bizde yanında konuştuklarına şahit olduk. Ona, 'Sevgili kardeşim sen bu hastayı burada niye yatırdın. Bizlik bir durum yok diyor'. Bizim hastalarımız yatağa bağlanmaz akşamdan ilacını alır gündüz normal yaşantısına devam eder. Ne teşhis koyarak bunu buraya aldın' diyor. İki doktor aralarında yaptıkları konuşmanın ardından H.H., S. hocaya 'Abi sana güveniyorum sen gerekeni yap o zaman' dedi, oradan hemen beyin cerrahına sevkini istediler.

bas-agrisi-icin-4-hastane-dolastiktan-sonra-3-10025083_o.jpg

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi kabul etmediği için Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdiler. Kaşüstüne getirdik ki beyin kanaması başlamış. Oradaki ultrason çalışmıyordu oradan tekrar ambulansa koyup Kaşüstü Hastanesi'nin Yenimahalle'de bulunan Numune Kampüsü'ndeki ek binasına getirdiler. Oradan tekrar KTÜ Tıp Fakültesi'ni aradılar. Sabah getirilmesi istendi. 36 saat yoğun bakımda kaldı. Sabah erkenden KTÜ Tıp Fakültesi'ne getirdiğimiz zaman iş işten geçmişti. Hastama ilaç verip uyuttular kendini ifade edemedi. Savcılığı suç duyurusunda bulundum" şeklinde konuştu.

"DOKTORDAN ŞİKAYETÇİYİM"

Hastane başhekim yardımcısının konuyu görüşmek için kendisini çağırdığını belirten İsmail Terzi, "Ben Psikiyatri H.H.'den şikayetçiyim. Kendisinin de buradan gittiğini söylediler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Vicdan azabından gittiği söylendi. Benim hastam geri gelmeyecek. Benim 3 aylık Arda bebeğim öksüz. Mamalarla besliyorum onu. Anne şefkati göremedi. Daha dünyadan haberi yok. Benim şikayet amacım başkalarının canı yanmaması için bu işi yapamıyorsa başkalarının canı yanmasın diye şikayette bulundum.

ARDA BEBEK ÖKSÜZ KALDI

Bebeğimize annem ve ben bakıyorum. Doğumdan 1 ay sonra annesi rahmetli oldu. 22 gün hastanelere gidip geldim. 10 psikiyatride yatırdılar. En son beyin kanamasından oldu. Beyninde baloncuklar varmış. MR'da görememişler. Ultrasonda çıkmış. Numunede yattığı sürede ne ultrason ne başka bir şey çektirmediler. Hasta 10 gün sonra fenalaştı ondan sonra ultrason çektikler ki beyin kanaması başlamıştı" ifadelerini kullandı.

İNCELEME SÜRÜYOR

Öte yandan Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili incelemenin sürdüğünü, ihmal olup olmadığının araştırılacağını ve bilirkişilerin inceleme ve araştırması sonrasında bir sonuca varılacağını belirtti.

Back