Kendinizin farkındasınız. Bu fark ile yaşayın. Çağımız depresyon çağı ve dünyanın 99.9% kısmı depresyonda. Herkeslerde bir mutsuzluk. Hepimiz oturup düşünsek sonunu bu hayattan göcmeyle bulabiliriz. Sadece depresyon zayif olduğunuz anlarda vurur ve siz kendinizi çok zayıf bırakmışsınız. Yasam şekliniz değiştirin. Sağlıksız beslenme depresyonu arttirir. Beyin pili için doktorlardan görüş alın fiziki yapinizi, derecenizi burdaki insanların bilmesi olanaksız ve birilerini etkilenmeyen sizi etkileyebilir. Her ameliyat risklidir.Arkadaşlar merhaba 11 yıldır majör depresyon ağır anksiyete ve okb yaşıyorum gittikçede ağırlaşıyor. Arafta kaldım resmen her gün intihar etsem mi etmesem mi diye çabalıyorum. Şimdi diyeceksinizki terapi al hobi edin inanın gitmediğim çabalamadığım yer kalmadı artık çaresizim umutlarım tükendi 110 kiloyu aştım ilaçlarımın dozu çok yüksek ve bırakmamın mümkünatı yok ilaç değiştiremediğim için doktorlar çocuk yapmama izin vermiyorlar kesin sakat olur diyorlar kiloyu söylemiyorum bile pkos var her iki yumurtalıktada artık okadar bıktımki hayattan eşim bile yetti artık demeye başladı. İlaçları uzun süre kullandığım için insülin direnci haşimato gibi hastalıklarda çıktı tüm inancım yerle bir oldu sadece allahın var olduğuna inanıyorum ve başörtüm kaldı geriye başka hiçbirşeyim kalmadı bittim artık. Son olarak kızlar ekt tedavisi yada beyin pili taktırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar ya da yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen
Hayatınızı akışında nasıl ilerletiyorsunuz ben başaramıyorum akşam annemlere gidecekmişiz dünden beri kasılıyorum huzursuzumÇok geçmiş olsun bende panik atak ve anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum uzun yıllardır hayatım olağan akışında ilerliyor fakat dönem dönem yasadigim ataklardan 2 3 hafta yattığım oluyor illet bisey yaşamayan bilemez.hic yaşamayan biri için uzaktan konuşması çok kolay gerçekten.bu aralar canınızı sıkacak bisey mi yasadiniz
Anlıyorum ama inanın sosyal olamayıp kafanızı bile dağıtamamak daha dibe çekiyor insanıBnm dışarı çıkmama sosyallesmekten uzaklasma gibi Bi şikayetim olmadi isime gidiyorum dışarı çıkıyorum ama bnmde hep acaba yeniden atak gelir ki düşüncesi beynimde bir senedir falan hiç yoktu geçen hafta fena oldum şimdi ilacimin dozu yukseldi ama hala yeterli nefes alamama yorgunluk hissi var biri boguyormus gibi
Haklısınız yaşamayan bilemez uzaktan konuşanlara bu hastalığı hiç bilmedigi halde yorum yapanlara sinir oluyorumAnlıyorum ama inanın sosyal olamayıp kafanızı bile dağıtamamak daha dibe çekiyor insanı
aile dizimini araştırdınız mı?Arkadaşlar merhaba 11 yıldır majör depresyon ağır anksiyete ve okb yaşıyorum gittikçede ağırlaşıyor. Arafta kaldım resmen her gün intihar etsem mi etmesem mi diye çabalıyorum. Şimdi diyeceksinizki terapi al hobi edin inanın gitmediğim çabalamadığım yer kalmadı artık çaresizim umutlarım tükendi 110 kiloyu aştım ilaçlarımın dozu çok yüksek ve bırakmamın mümkünatı yok ilaç değiştiremediğim için doktorlar çocuk yapmama izin vermiyorlar kesin sakat olur diyorlar kiloyu söylemiyorum bile pkos var her iki yumurtalıktada artık okadar bıktımki hayattan eşim bile yetti artık demeye başladı. İlaçları uzun süre kullandığım için insülin direnci haşimato gibi hastalıklarda çıktı tüm inancım yerle bir oldu sadece allahın var olduğuna inanıyorum ve başörtüm kaldı geriye başka hiçbirşeyim kalmadı bittim artık. Son olarak kızlar ekt tedavisi yada beyin pili taktırmayı düşünüyorum bilgisi olanlar ya da yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen