• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon için doktor öneri

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
31
Merhabalar daha önce de yazdım buraya ama cevap alamadım, reklam hesaplarından geçilmiyor. Neyse ciddi depresyondayım yıllardır, artık dayanılmaz durumda bu yüzden izmirde doktor tavsiyesi arıyorum. Kendim deneyip bulmam imkansız çünkü hastalığım maddi durumumu da etkiliyor inanın ki boşa para versem daha da beter olacak durumum doktorlara küseceğim, korkuyorum. Iyi bir doktora emanet etmek istiyorum artık kendimi. Lütfen depresyon tedavisi olan vs. Varsa yardım etsin.

Zaten ben yeterince araştırma yapmadan gitmiyorum tavsiye verseniz de arastiracagim bu yüzden rahat olabilirsiniz giderim de durumum kötüleşir vs. Diye.

Geçmiş olsun İstanbul dayım ne yazıkki bende aynı durumdayım şifamızı buluruz umarım

Merhaba arkadaşlar.İzmirde değil ama Balıkesirde Sedat İrgil var.Online terapide veriyor.Youtobe da videolarıda var bir bakın derim

merhaba ben Volkan Öztürk'e gittim ama panik atakla ilgiliydi depresyon değildi konu. arakadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. onun sorunu da ilişki sorunuydu yine depresyon değildi. ama çokçok memnun kaldım, gittiğim 3. kişiydi diğer ikisinden belirgin farkı vardı. beni hayata döndürdü diyebilirm. tavsiye ederim isterseniz bir bakın

merhaba ben Volkan Öztürk'e gittim ama panik atakla ilgiliydi depresyon değildi konu. arakadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. onun sorunu da ilişki sorunuydu yine depresyon değildi. ama çokçok memnun kaldım, gittiğim 3. kişiydi diğer ikisinden belirgin farkı vardı. beni hayata döndürdü diyebilirm. tavsiye ederim isterseniz bir bakın
Olsun fark etmez iyi bir hekim olması yeterli bir bakayim. cok teşekkürler cevap için.

Back