evet emiy ikimiz variz ben epeydir girmedim sayfalari okurum diyordum biraktigim gibi kalmis valla
evet ben sürekli kk dayim ama kimseler ugramayinca bende girmedim buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet emiy ikimiz variz ben epeydir girmedim sayfalari okurum diyordum biraktigim gibi kalmis valla
bizden baska depresif olan yok galiba
merhaba herkese.tam benlik bir topiksenağlamabende deprosyandayım sanırım.anlatayım derdimi desem neye üzüldüğümü kendim bile bilmiyorum.
hoşgeldin canım aynı dert bizde de...
merhaba.artık bende sık sık uğrarım topiğe.ben bebek olduktan sonra böyle oldum aslında.güzel bir duygu ama ne bileyim herşey değişti bazen durduk yere ağlıyorum.
evet ben sürekli kk dayim ama kimseler ugramayinca bende girmedim buraya
bizden baska depresif olan yok galiba
sem.kızlar giremiyorum ecrinden fazla nasılsınız depresyondayım ben ....
merhaba herkese.tam benlik bir topiksenağlamabende deprosyandayım sanırım.anlatayım derdimi desem neye üzüldüğümü kendim bile bilmiyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar..yeni gördüm topiği ve katılmak istedim..herkese merhaba a.s.
:sm_confused:
merhaba kızlar!a.s.ben uğramıyordum çünkü depresif değilim diye kendimi ikna etmeye çalışıyorumCADIARZU olmuyor!birden sinir beynime çıkıyor patlıyorum klava:gözüm kimseyi görmüyor!çocuğun yaramazlığı, yorgunluk ,işin hiç bitmemesi kendimle ilgili hiçbirşey yapmayışım beni çileden çıkarmış!:1no2:
karamsar,balım,melihim hoşgeldiniz!a.s.bebekten sonra oluyor bir depresiflik hali!:bbo:uykusuzluk ve yorgunluğunda etkisi var birde hormonal sistem değişiyor sanırım!kadın olmak zor arkadaşlar!....
evet canim benim kizimda rahat vermiyo sürekli benimtepemde
babasina gitmiyo pesimden ayrilmiyo hic onun icin benimde sinirim gecmiyo
ay o durum bendede var canım
şimdi bile kızım kucağımda yazdırmıyo huysuzluk yapıyo
her zaman böyle bana yapışıyo kız resmen
artık hayırlısıyla bi büyüsede rahatlasam diyorum:mymeka:
iyi aksamlar arkadaslar dream81 hosgeldin aramiza
emiy melisa kadar sana bagli cocuk görmedim babasina bari gitsen rahat eder biraz nefes alirsin
dream dogumdan sonra genelde her anne senin yasadigin sorunlarla karsiilasiyor ama esinin destek olmasi gerekiyor sana en yakininda o var cünkü baksana oda herseyi küsüyormus allah yardimcin olsun kardesim
benimki gibi yok üstelik benim kizim 3 yasinda
babannesi gile bile zorla götürüyorum sana bisey almislar diyerek
yoksa istemiyo ben nere o ora ama beni biktiriyo bazende cok hosuma gidiyo huyu
canım benimkide 2,5 yaşında ama sanki aylık bebek gibi kucağımdan inmek istemiyobenneyaptımki
ben diğer 2 kızımda bunu görmedim onlar babaya çok düşkündüler
bazen anneciliği benimde hoşuma gidiyo ama genelde bıktırıyo canıma.s