Tanıdık niye lazım?Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde hemşire veya doktor tanıdığı olan var mı? Kızkardeşim depremzede oraya aldılar.
Merak ediyorum durumunu . İletişim halinde kalabilmek için.. ben yurtdşndayım gelemiyorum yanında aileden kimse yokTanıdık niye lazım?
Kardeşinizin durumu iyiyse (konuşabilecek durumda ise yani), kendi ile ilgili bilgilendirmeyi size yapabilir mutlaka.Merak ediyorum durumunu . İletişim halinde kalabilmek için.. ben yurtdşndayım gelemiyorum yanında aileden kimse yok
Telefonu yanında yoktur nerden bulucak numarasını?Kardeşinizin durumu iyiyse (konuşabilecek durumda ise yani), kendi ile ilgili bilgilendirmeyi size yapabilir mutlaka.
Doktorlar bütün hastalarla ve yaralılarla ilgileniyorlar, onlara güvenin.
Benim annem 80 yaşında, tek başına ambulansla hastaneye gidiyor, aramızda binlerce km var. Yanına doktor gelince beni arayıp, doktora veriyor telefonu. ben doktoru ile konuşup bilgi alıyorum.
Umarım kardeşinizin sağlık durumu iyidir. Bunu ondan da rica edin. Doktor gelince size telefonda bilgi verecektir.
Çok geçmiş olsun kardeşinize ve size.
Telefonu yanında olmasa, yurt dışından kardeşinin Ümraniye'de olduğunu hiçkimse öğrenemez. Tanıdık doktor da bulsalar sürekli konu sahibini arayıp bilgilendirme yapabilmeleri imkansız doktorların. Diyelim telefon yok yanında ve haberini diğer akrabalardan aldı. Yine onlar aracılığıyla kardeşinden haberdar olabilir diye düşünüyorum. Maalesef iletişim ciddi sıkıntı şu süreçte fakat sağlıkçıların iş yükü de ciddi oranda arttı. Belki o bölgede yaşayan birileri çıkar da, insaniyet adına gidip bizzat haberdar edebilirler konu sahibini. Dilerim öyle olur.Telefonu yanında yoktur nerden bulucak numarasını?
Akraba var ama herkes kendi derdine düşmüş ne yazık ki . Kızkardeşimin doktor arkadası su an yanına göreve gidebilir. Ben orda hemşire varsa iletişim halinde kalıp bilgi almak istiyorumUp up
Allah yardımcınız olsun, akrabaniz yok mu sizin için gidip baksinlar.
Yoksa icimizden de Ümraniye'ye yakin olanlar vardir gidip bakabilirler
Aklım hep orda ben gidemiyorum yurtdşndayım ve hamileyim bakabilsem yanında ben kalırdımKardeşinizin durumu iyiyse (konuşabilecek durumda ise yani), kendi ile ilgili bilgilendirmeyi size yapabilir mutlaka.
Doktorlar bütün hastalarla ve yaralılarla ilgileniyorlar, onlara güvenin.
Benim annem 80 yaşında, tek başına ambulansla hastaneye gidiyor, aramızda binlerce km var. Yanına doktor gelince beni arayıp, doktora veriyor telefonu. ben doktoru ile konuşup bilgi alıyorum.
Umarım kardeşinizin sağlık durumu iyidir. Bunu ondan da rica edin. Doktor gelince size telefonda bilgi verecektir.
Çok geçmiş olsun kardeşinize ve size.
Tamam teşekkür ederimEğer enabız veya edevlet şifresini biliyorsanız yapılan işlemleri görebilirsiniz. Tetkikler için de hastanenin laboratuvar sonuçlarına da bakın. Bazen TC kimlik no ve doğum tarihi yeterli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?