Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Depremzede Ve Dışarıda Olan Kardeşlerimiz İçin Er- Rahman Zikri Okuyoruz..
Kizlar simdi Instagram a girdim yemin ederim tam bu sayfaya bakip bi tarafından da Instagram a girdigimde bu yaziyi gördüm eymen hocann durumunda bu bize bi oneri olabilir
Kızlar deprem bölgesinde şuanda kış şartlarında dışarıda olan, enkaz altında zor durumda olan, yardım bekleyen binlerce kardeşlerimiz var ..
70.000 "Er- Rahman" okuyalım dedim .. Tüm yaratılanlara merhamet eden anlamında
Rabbim bize merhamet etsin Rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok .. Dualarımıza ihtiyaçları var.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun.. Rabbim hepinizden razı olsun
70.000 tane Er-Rahman okuyoruz.. 1.000 aldım .. Kalan: 69.000
Okuyan arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden Rabbim kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim sesimizi duysun Er- Rahman ismiyle Mucizelere ihtiyacımız var
Kizlar yine depremler bekleniyor fay hatlari aktif birdaha böyle büyük afetler olmaması icin rabbim bizlere merhamet etsin depremlerin afetlerin durmasi icin de bi dua esma uygulama si yapalim