- 21 Nisan 2018
- 8.103
- 30.076
- 36
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Sosyal medya kullanmadığım icin hic haberim olmadi. Tesekkur ederim.İnstagramda bu konuda çalışmalar yapılıyor. Daha dün dört uzman online eğitim verdi öğretmenlere. Kaydettiler mi bilemiyorum
Özel okullar pedagog,psikolog seminerleri ve birebir rehberlik görüşmeleri yapıyor. Ben de düşünüyorum hocam,araştırıyorum. Birkaç öğretmen arkadaşla istişare ettik. Burdan birbirimizle paylaşalım çok güzel oldu bu konu.Umarım bir yararımız olur.Tarifi imkansiz su zor gunlerde hayatini kaybedenlere uzuldugumuz kadar geride kalanlar icin de ayakta durmaliyiz. Ben Tarsus'ta gorev yapan bir ogretmenim. Bircok depremzedenin goc edecegi ilk adreslerden biri. Ikinci donemle birlikte bircok depremzede cocugumuz olacak siniflarda. Birkac gundur bunu dusunuyorum. Bizler o cocuklara en saglikli sekilde nasil yaklasacagiz? Bunun icin burada yer alan rehberlik ogretmenleri, pedagog arkadaslar lutfen bize yol gosterin. Tek istegim o cocuklarin en az psikolojik zararla bu sureci atlatmalari ama bu durum o kadar hassas, o kadar istisnai ki. Bizlere yapabiliyorsaniz egitimler verin lutfen. Belki cogu okula gelemeyecek ama gelecek bir tek öğrenci bile oyle onemli ki.
Ozel okullarin imkanlari daha yuksektir ama benim okulumda yuzlerce ogrenci, iki rehberlik öğretmeni var hocam. Online egitimler yapsalar cok faydali olur bizim icin.Özel okullar pedagog,psikolog seminerleri ve birebir rehberlik görüşmeleri yapıyor. Ben de düşünüyorum hocam,araştırıyorum. Birkaç öğretmen arkadaşla istişare ettik. Burdan birbirimizle paylaşalım çok güzel oldu bu konu.Umarım bir yararımız olur.
Evet evet kastettiğim o zaten. Takip ediyorum ama henüz bir çalışma yok ya da ben görmedim bilen aydınlatabilirse çok güzel olur.Ozel okullarin imkanlari daha yuksektir ama benim okulumda yuzlerce ogrenci, iki rehberlik öğretmeni var hocam. Online egitimler yapsalar cok faydali olur bizim icin.
Naçizane açın anonim bir hesap diyorum. Benim hesabımda da sıfır gönderi var zaten, arkadaş falan ekli değil. Çok değerli psikologlar paylaşımlar yapıyorlar.Sosyal medya kullanmadığım icin hic haberim olmadi. Tesekkur ederim.
kendi adima bunu yapabilirim en azindan. Tesekkur ederim.Naçizane açın anonim bir hesap diyorum. Benim hesabımda da sıfır gönderi var zaten, arkadaş falan ekli değil. Çok değerli psikologlar paylaşımlar yapıyorlar.
Cok tesekkur ederim hepimiz adina..Allah yardımcınız olsun. Ekstra bir eğitim almasaniz dahi zaten öğretmenler böyle durumlardaki çocuklara nasıl yaklasacaklarini hepimizden daha iyi biliyorlar. Geleceğimiz öğretmenlerin elinde, kolaylıklar diliyorum.
Hah benim gördüğüm buydu ama bulamadım az önce. Teşekkürler paylaşım için