- 31 Aralık 2019
- 82
- 15
- 38
- Konu Sahibi bitikpsikoloji
-
teşekkürler güzel öneriniz için fakat yetişmeyeceğini düşünüyorum 1 aydan fazla bir zaman kaybımız oldu diğer sene için mi çalışalım o zamanBende kpss çalışıyordum. Daha yeni yeni belki kalem elime alabiliyorumdur. Küçük adımlarla tekrar başlamalıyız paragraf çözerek başlayabilirsiniz günde 5 soru dahi olsun sınav psikolojisine gireriz
Ben de evimi kaybettim depremzedeyim ailemden çok kaybım var…. Yetişeceğini düşünüyorum olduğu kadar bırakmayın lütfenteşekkürler güzel öneriniz için fakat yetişmeyeceğini düşünüyorum 1 aydan fazla bir zaman kaybımız oldu diğer sene için mi çalışalım o zaman
geçmiş olsun başın sağ olsunBen de evimi kaybettim depremzedeyim ailemden çok kaybım var…. Yetişeceğini düşünüyorum olduğu kadar bırakmayın lütfen
Ben yks çalışıyorum. Depremden bizler de etkilendik bir kaybımız olmamasına rağmen siz ve sizin gibiler için çok üzüldük. Ayrıca benim 3. Senem. Garip durumlardayız. Ben de çalşamıyorum ama artık bu hafta çok büyük hedefler koymadan günlük 1 2 saat de olsa çalışmaya çalışacağım. Allah yardımcınız olsun. Seneye kalsa bile bu sene öğrendiğiniz kardır. Elinizden geleni yapın. Allah kolaylık verir. Kapı açar inşallahkpss çalışıyordum ama artık hiç çalışasım gelmiyor bilmiyorum psikolojik olarak da çöküntü yaşamış olabilirim. Evimiz yıkıldı 1 ay çok zor şartlar altında yaşadım kötü şeylere şahit oldum. Birkaç haftadır deprem bölgesinden uzaklaştık yardımsever birkaç kişi bana kitap da gönderdi fakat hiçbir şey yapasım gelmiyor zaten öleceğim diyerek vazgeçtim her şeyden. İlk dönem çok azimliydim eski halime dönemiyorum telefon bağımlısı oldum kafamı dağıtmak için komik dizi açıyorum. Tekrar derse nasıl başlayabilirim lütfen yardım? Hiç kimse güzel bir tavsiye vermiyor halden anlamıyor kimden yardım isteyebilirim? Sınavın ertelenmemesi de ayrı canımı sıkıyor zaten yetişmeyecek ne yapsam da diyorum nasıl düzelebilirim?
teşekkür ederimBen yks çalışıyorum. Depremden bizler de etkilendik bir kaybımız olmamasına rağmen siz ve sizin gibiler için çok üzüldük. Ayrıca benim 3. Senem. Garip durumlardayız. Ben de çalşamıyorum ama artık bu hafta çok büyük hedefler koymadan günlük 1 2 saat de olsa çalışmaya çalışacağım. Allah yardımcınız olsun. Seneye kalsa bile bu sene öğrendiğiniz kardır. Elinizden geleni yapın. Allah kolaylık verir. Kapı açar inşallah
Allah yardımcınız olsunteşekkür ederimEvet sizin için de iyi olur başlamak gerekiyor da henüz başlayamıyorum dikkatimi veremiyorum. Belki geçer bu etkiler diye ümit ediyorum. Evet haklısınız diğer seneye temel olur. İnşallah dediğiniz gibi olur
Geçmiş olsun.kpss çalışıyordum ama artık hiç çalışasım gelmiyor bilmiyorum psikolojik olarak da çöküntü yaşamış olabilirim. Evimiz yıkıldı 1 ay çok zor şartlar altında yaşadım kötü şeylere şahit oldum. Birkaç haftadır deprem bölgesinden uzaklaştık yardımsever birkaç kişi bana kitap da gönderdi fakat hiçbir şey yapasım gelmiyor zaten öleceğim diyerek vazgeçtim her şeyden. İlk dönem çok azimliydim eski halime dönemiyorum telefon bağımlısı oldum kafamı dağıtmak için komik dizi açıyorum. Tekrar derse nasıl başlayabilirim lütfen yardım? Hiç kimse güzel bir tavsiye vermiyor halden anlamıyor kimden yardım isteyebilirim? Sınavın ertelenmemesi de ayrı canımı sıkıyor zaten yetişmeyecek ne yapsam da diyorum nasıl düzelebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?