- Emoji Skoru
- 330.004
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi sari civciv
-
Evet bende görünce çok üzüldüm a dan z ye herrr türlü ihtiyaçları bu insanların
Cok tesekkur ederim. Biz cadırkentteyiz burda biz dahil birkac kisinin ve cocuklara kıyafet ihtiyacı var yardım saglayacaklar varsa ozelden yazayımTanıdıklarla gönderiyoruz yardım..daha öncede gönderdik..seve seve yardımcı olurum
Rabbim kimseye yaşatmasın. Elimizin altındaki onca gereksiz gordugumuz esya şuan bizim en temel ihtiyaclarımız..evet öyle tabi bende aynı fikirdeyim hanımefendi bozulunca öyle ima olduğunu düşündüm o da öyle düşünmüş tabi ki epilasyon da ihtiyaçtır
Tanıdıklarla gönderiyoruz yardım..daha öncede gönderdik..seve seve yardımcı olurum
Hangi ildesiniz?bu ay sonuna doğru yine yardım göndericez tanıdıklarla..küçük kızım olduğu için afet bölgelerine gelmek isteyip gelemiyorum..sadece şunu demek istiyorum hep yanınızdayız..elimizden gelen herşeyi yapıyoruz,keşke daha çok gelse ama maalesef kısıtlı imkanlarımız..Cok tesekkur ederim. Biz cadırkentteyiz burda biz dahil birkac kisinin ve cocuklara kıyafet ihtiyacı var yardım saglayacaklar varsa ozelden yazayım
Allah razı olsun hepinizden.Hangi ildesiniz?bu ay sonuna doğru yine yardım göndericez tanıdıklarla..küçük kızım olduğu için afet bölgelerine gelmek isteyip gelemiyorum..sadece şunu demek istiyorum hep yanınızdayız..elimizden gelen herşeyi yapıyoruz,keşke daha çok gelse ama maalesef kısıtlı imkanlarımız..
Ne demek Allahım bir daha böyle bir felaket yaşatmasın çok üzgünüz çok çok kötüydü..tanıdıklar hangi ile gidecekler bilmiyorum bilgim olunca size yazarım..dostluklar böyle zamanlar içindir..Allah razı olsun hepinizden.
Yardımlarınız şifa gibi geldi.. iyiki varsınız hiç tanımadıgımız insanların yardımlarıyla tutunduk hayata..
Malatyadayız biz
Çok tesekkur ederim. Gondermeseniz bile Allah sizden ve herkesten razı olsun.Ne demek Allahım bir daha böyle bir felaket yaşatmasın çok üzgünüz çok çok kötüydü..tanıdıklar hangi ile gidecekler bilmiyorum bilgim olunca size yazarım..dostluklar böyle zamanlar içindir..
Ben bilgi vericem size..dikkat edin kendinize..Çok tesekkur ederim. Gondermeseniz bile Allah sizden ve herkesten razı olsun.
İyi insanlar iyiki varlar.
Varlıgınızı gosterdiniz en zor gunlerimizde