- 10 Kasım 2020
- 7.944
- 66.234
- 498
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Otobüs ile gonderin . Kargo ile de ucreysiz degil de normal gonderir dogrudan o kisiye verirlerMeşgul ediyorum. Özür dilerim belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim. Deprem bölgesine kargo gidiyor mu bilginiz var mı?
Yani ailem orda ben başka bir şehire geldim ihtiyaçlarini yollasam gider mi sizce kargo firmasında çalışan veya tanıdığı olan var mı?
İnternet den araştırdım ücretsiz yardım yapıyor tüm kargo firmaları ama direkt ihtiyaç listesi belli giyecek powerbank vs ve istediğimiz kişiye değil rasgele ihtiyaç sahibine gidiyor. Engelli birey var ailede kilolu yardım olarak gelen giysiler olmamış onlara yollamak istiyorumda. Çok uzattım yardımcı olursanız çok sevinirim
Ama once kargoya sormak lazim faaliyete baslamislar mı binalari saglam mı. Bence otobus daha kesin çözümOtobüs ile gonderin . Kargo ile de ucreysiz degil de normal gonderir dogrudan o kisiye verirler
Ben kargo sektöründeyim adres bazlı bazı lokasyonlar açık adresinize göre kargo firmalarından bilgi alabilirsiniz biri giderken biri gitmiyor olabilir gibi ama en aktif bu nokta da ptt ilk oraya danışın derim.Meşgul ediyorum. Özür dilerim belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim. Deprem bölgesine kargo gidiyor mu bilginiz var mı?
Yani ailem orda ben başka bir şehire geldim ihtiyaçlarini yollasam gider mi sizce kargo firmasında çalışan veya tanıdığı olan var mı?
İnternet den araştırdım ücretsiz yardım yapıyor tüm kargo firmaları ama direkt ihtiyaç listesi belli giyecek powerbank vs ve istediğimiz kişiye değil rasgele ihtiyaç sahibine gidiyor. Engelli birey var ailede kilolu yardım olarak gelen giysiler olmamış onlara yollamak istiyorumda. Çok uzattım yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdi ili gördüm. Hayat ve Maraş kısıtlı ancak Malatya aktif bu arada bilginiz olsun.Malatya da ailem,umarım gider çok sağolun
Çok teşekkür ederim bilgi için çok incesinizŞimdi ili gördüm. Hayat ve Maraş kısıtlı ancak Malatya aktif bu arada bilginiz olsun.
Adres köy, bucak ise ptt
İlçe ise kargo firmaları aktif
Çok teşekkür ederim çok incesinizGeçmiş olsun.
Hocam şube de bile olsa alırlar Malatya da bir PTT binası yıkılmadı oraya yönlendirirler değil mi şube yazsam adreseŞimdi ili gördüm. Hayat ve Maraş kısıtlı ancak Malatya aktif bu arada bilginiz olsun.
Adres köy, bucak ise ptt
İlçe ise kargo firmaları aktif
Siz önce açık adres ile sorun ki teslimat varsa adrese direk teslim olacaktırHocam şube de bile olsa alırlar Malatya da bir PTT binası yıkılmadı oraya yönlendirirler değil mi şube yazsam adrese
Çok incesiniz teşekkür ederim. Problem olursa yazacağım Allah CC razı olsunSiz önce açık adres ile sorun ki teslimat varsa adrese direk teslim olacaktır
adres teslimat dışı ise de size en yakın şube bilgisini yine vereceklerdir, bu durumda sadece gelip teslim almaları gerekir ama her türlü mutlaka yakında aktif bi birim olacaktır.
Özellikle deprem bölgelerine maximum seviye de destek vermek için ağır hasarlı ilçelerde bile güvenli alanlar belirlendi. Mutlaka size yakın kargo şubeleri vardır birebir bilgi almanızı öneririm çağrı merkezinden bilgi süreci daha uzun işler.
Geçmiş olsun yardımlarınız sağlıkla ulaşsın
Bilgi almada problem yaşarsınız bana dmden yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Evet eşimleyim ailemle yaşıyordum yanına geldim. Teşekkür ederim çok incesiniz. Giysi göndereceğim ben halledeceğim inşallah düşünmeniz çok güzel Allah CC razı olsunMalesef gitmiyor çünkü ne teslim edecekleri bir adres kaldı ne de kargo şubesi
Otobüsle yollayabilirsiniz
Yakınlarınız için yapabileceğimiz birşey var mı? Bir eksiklerini gidermek de bize nasip olurmu arkadaşım?
Eşin yanında mı?
Hataya gitmiyor diye biliyorum diğer illeri. BİlmemMeşgul ediyorum. Özür dilerim belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim. Deprem bölgesine kargo gidiyor mu bilginiz var mı?
Kuzenim de sipariş verdi gelmedi, geçen gün aradı, deprem bölgesi kargo gelemiyor demislerdi, kargo şirketiyle mi alakalı acababen diyarbakırdayım sipariş verdik geldi depremden sonra ama hatay ve maraş konusunda bilgim yok diğer illere gelir bence
Otobüsle yolladım ben gideceğini sanmıyorum.Meşgul ediyorum. Özür dilerim belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim. Deprem bölgesine kargo gidiyor mu bilginiz var mı?
Acamazlar ben adıyaman'dayim.yerle bir olmuş buralar . İnsan kalmamış . Bina kalmamış . Hizmet verecekleri alan yok .kimbilir belki çalışanları bile vefat etmiştirHaklısınız deprem bölgesinde şubeleri arıyorum acmiyorlar burdan gidip sonra kaybolur diye buraya sormak istedim teşekkür ederim yorum için
Sizden de Allah razı olsunEvet eşimleyim ailemle yaşıyordum yanına geldim. Teşekkür ederim çok incesiniz. Giysi göndereceğim ben halledeceğim inşallah düşünmeniz çok güzel Allah CC razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?