- 25 Nisan 2018
- 4.257
- 8.285
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Deprem bölgesinde olanları aradım acmiyorlar. Burdakilere sormadım gidip akibeti ne olur diye direkt orayı aradımHangi kargo şirketiyse arayıp görüşseniz daha iyi olur.
Haklısınız deprem bölgesinde şubeleri arıyorum acmiyorlar burdan gidip sonra kaybolur diye buraya sormak istedim teşekkür ederim yorum içinBir kargo şubesine direkt kapıdan uğrayıp bilgi almak en temizi
Malatya da ailem,umarım gider çok sağolunben diyarbakırdayım sipariş verdik geldi depremden sonra ama hatay ve maraş konusunda bilgim yok diğer illere gelir bence
gider bence orayaMalatya da ailem,umarım gider çok sağolun
Siz direkt kargo merkezlni arayın.Şubelerini değil.Deprem bölgesinde olanları aradım acmiyorlar. Burdakilere sormadım gidip akibeti ne olur diye direkt orayı aradım
Bir seçenek olarak otogara gidebilirseniz otobüsler de bagajda götürüyorlar normalde. Aklınızda bulunsun :)Haklısınız deprem bölgesinde şubeleri arıyorum acmiyorlar burdan gidip sonra kaybolur diye buraya sormak istedim teşekkür ederim yorum için
Şu an gidemiyorum ama fikir olarak çok iyi evet. Teşekkür ederimOtobüse verme şansınız var mı lokasyon olarak?
Çok teşekkür ederim bilgi içinBen deprem bölgesinde değilim.Deprem bölgesine yakın çevre illerden birindeyim.Geçen haftalarda bir siteden toplu battaniye alacaktım.Deprem bölgesine ve çevre illere kargo gönderemiyoruz yazıyordu alamadım.Başka bir siteden siparişlerim geldi.Siz kargo şirketlerine sormadan göndermeyin.
Geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim bilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?