Deoresyon

Des
tek alıyprum zaten 15 gündür

bende bugün ailemden gizli randevu aldım anlık iyi hissedebilirsin ama tek başına geçirebildiğin bişey değil bu
15 günde de doktor ne dedi ilaç kullanıyor musun bi değişiklik varmı

Ben de depresyon yaşıyorum, gittiğim çok güzel bir psikolog vardı,askere gitti tedavim yarım kaldı. Ondan sonra başka bir psikologa gittim, daha kötü oldum.üstelik bu son gittiğim özeldi.
Şimdi ben de psikiyatriye randevu aldım hastaneden, oraya gideceğim

Neler yasıyosunuz beni biraz aydınlatabilirmisiniz

İlaç kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsanız ilaç tek başına mucize yaratmaz. Herşey bizde bitiyor.
Sadece ilaç işe yaramıyor, terapi almak gerekiyor. Ben hiç ilaç kullanmadım dr verirse kullanırım,ama sadece ilaçla olmaz illaki bir psikoloijik destek de gerekiyor

Neler yasıyosunuz beni biraz aydınlatabilirmisiniz
Sürekli bir mutsuzluk, yorgunluk hissi,karamsar bakış açısı.çoğu mantıksız şeyler, ama yaşıyorsun işte. Dikkat toplayamama, unutkanlık, ağlama nöbetleri.bir de değersiz ve aciz gibi hissediyorum.çok saçma biliyorum, ama böyle oluyor

Kızlar ben de tedavi sürecindeyim . Babamı kaybettim , beni bir yerden aşağı attılar sanki ama bir türlü yere de cakilamiyorum. Çocuklarıma bakamaz hale geldim .eşim hemen psikiyatr desteği almam gerektiğini söyledi ,kabul etmedim ..zorla götürdü ,bak ise yaramıyor ,ilaçları kullanıyorum hala aynıyım ,diyip duruyordum . Üç hafta geçti ,ilaçların etkisini görmeye başladım .sonrasında terapiye de başladım .ilaç tek başına çözüm değil .terapiyle desteklemek gerek ..umarım hepimiz kısa zamanda hayat sevincimizi geri kazanırız ..

bende bugün ailemden gizli randevu aldım anlık iyi hissedebilirsin ama tek başına geçirebildiğin bişey değil bu
15 günde de doktor ne dedi ilaç kullanıyor musun bi değişiklik varmı
Ailenden gizli randevu mu aldın aaa çok sevindim seninle daha önceden konuşmuştuk dr gidemiyorum demiştin.izmirdeydin sanırım nereden aldın hastaneden mi

BAşın saolsun arkadasım bende ilaca baslayalı 17 gün oldu cok ağır geciyo inş düzelirim bende biran önce

BAşın saolsun arkadasım bende ilaca baslayalı 17 gün oldu cok ağır geciyo inş düzelirim bende biran önce
Amin ,teşekkür ederim.

Terapiyle desteklemeni öneririm . İlacın tek başına bir etkisi olmuyor diyemem ama birlikte çok iyi geliyor .kayıplarda travma büyük oluyor .aylar önce bulduğum yerden kendimi atmaya çalışıp ,ölüm planları bile yapıyordum .çok şükür şuan duygularım torpulendi. Yanımda adam ölse dönüp bakmam (burda abarti sanatını kullanıyorum :) anlaşılsın diye ) o derece yani ..umarım kısa sürede iyi olursun ..imkanın varsa farklı bir şehirde kısa bir tatil öneririm ..

Cok tesekkür ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…