• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deoresyon

incii86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
93
12
98
38
arkadaşlar meraba aranızda depresyon gecirip atlatan varmı yardımınıza ihtiyacım var cok mutsuzum yasayıpta atlatmıs olanlar fikirlerinizi paylaşırmısınız o dönemde neler yaşadınız?

Bende mutsuz bitik yorgun ve tükenmiş hissediorm hatta intihar düşünceli ama kedilerim bensiz ne yapar:KK42:

arkadaşlar meraba aranızda depresyon gecirip atlatan varmı yardımınıza ihtiyacım var cok mutsuzum yasayıpta atlatmıs olanlar fikirlerinizi paylaşırmısınız o dönemde neler yaşadınız?
Ben uzun dönem depresyonda kaldım. Doktora gitmemek için direndim. Hep başka şeylerle dikkatimi dağıtmaya çalıştım. Ama olmuyor. Bu durum daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Şimdi psikiyatra gidiyorum. Daha iyi hissediyorum.

Ben uzun dönem depresyonda kaldım. Doktora gitmemek için direndim. Hep başka şeylerle dikkatimi dağıtmaya çalıştım. Ama olmuyor. Bu durum daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Şimdi psikiyatra gidiyorum. Daha iyi hissediyorum.
Ne yasadınız bu sürecte ne gibi düşünceleriniz vardı nezamandır tedavi görüyonuz

Deodorant ve depresyon birlesmis gibi olmus. :KK53:

Depresyonuna bagli, kis aylarinda gunes isigi azaldigi icin mevsimler depresyon olabiliyor. O yuzden ilac kullanimi gerekiyor. Gunluk rutin isler yuzunden depresyona girdiyseniz kendiniz asabilirsiniz. Eger bir kaybedis , bir taravma yasadiysaniz ilacin yani sira destek almalisiniz.

Ne yasadınız bu sürecte ne gibi düşünceleriniz vardı nezamandır tedavi görüyonuz
Duygusal gel gitlerim çok fazlaydı. Birkaç kere epey şiddetli ağlama krizleri geçirdim. İntihar düşüncelerim ve evi terk etmek gibi planlarım vardı. Çarpıntım felan oldu. Uzun süren baş ağrıları çektim. Ne zaman doktora gitsem fiziksel bir bulgu olmadığını benim durumumun psikolojik olduğunu söylediler. Bu durumuma daha fazla direnemediğim için soluğu psikiyatride aldım. Çünkü uyuyamıyorum. Dikkatim dağınık ve kaygılıyım. Şimdi ise ilaç kullanıyorum. Doktor bir ay sonra kontrole gelmemi istiyor. Bugün ilaç alalı sekiz gün oldu. Biraz daha iyi sayılırım.

Dekorasyon diye girdim. Sabır dileyip çıkayım. :KK200:

Duygusal gel gitlerim çok fazlaydı. Birkaç kere epey şiddetli ağlama krizleri geçirdim. İntihar düşüncelerim ve evi terk etmek gibi planlarım vardı. Çarpıntım felan oldu. Uzun süren baş ağrıları çektim. Ne zaman doktora gitsem fiziksel bir bulgu olmadığını benim durumumun psikolojik olduğunu söylediler. Bu durumuma daha fazla direnemediğim için soluğu psikiyatride aldım. Çünkü uyuyamıyorum. Dikkatim dağınık ve kaygılıyım. Şimdi ise ilaç kullanıyorum. Doktor bir ay sonra kontrole gelmemi istiyor. Bugün ilaç alalı sekiz gün oldu. Biraz daha iyi sayılırım.
İntihar düşünceleri bende yoğun benimde bugun 15.ci günüm ama daha bi fark göremedim

İntihar düşünceleri bende yoğun benimde bugun 15.ci günüm ama daha bi fark göremedim
İlaç kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsanız ilaç tek başına mucize yaratmaz. Herşey bizde bitiyor.

Bende suan atlatmaya calisiyorum kendi kendime birkac tane video falan izledim doktor umit aktasin dogal beslenmeye calisiyorum ev tursusu proboyotik b12 vitamini falan oneriyor onlari uyguluyorum. Mutluluk kurleri diye kitabi var ondan yararlaniyorum. Birde kisisel gelisim kismina bir konu actim kendime kucuk hedefler koyup onlari yaptikca daha iyi hissediyorum. Son birkac gundur daha iyiyim ;)

Bende suan atlatmaya calisiyorum kendi kendime birkac tane video falan izledim doktor umit aktasin dogal beslenmeye calisiyorum ev tursusu proboyotik b12 vitamini falan oneriyor onlari uyguluyorum. Mutluluk kurleri diye kitabi var ondan yararlaniyorum. Birde kisisel gelisim kismina bir konu actim kendime kucuk hedefler koyup onlari yaptikca daha iyi hissediyorum. Son birkac gundur daha iyiyim :KK66:
İntihar düşünceniz gittimi

İntihar düşünceniz gittimi
Intihar nerden cikti ben depresyon icin yazmistim. Kesinlikle oyle bir dusuncem olmadi. Sizinde olmasin hayatta yasamaya deger ne kadar cook guzellikle var sadece bunalim yuzunden bunlari goremeyebilirsiniz. Ama oyle bir dusunceniz varsa lutfen bi destek alin

Back