• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deodorant önerisi :)

vallah biraz klasik olacak ama ben jagler kullan derim inan bana harika bi koku pudra mudra hikaye kalacak bi kullan çiçeksi çok hoş gelen koku sorar giden sorar bu arada equalin kokusu baharat kokusu ben tarçını alıyorum ilk önce o kokudan ama hakkını yiyemem tabi bi de ben parfmden iyi anladığımı düşünüyorum yine privacy klasik bakabilirsin caldion aman alma herkeste var she is sexy de güzel bir koku ama benim önrim ilk jagleri ikinci equal üçüncü privacy olacak canım sevgiler...:)

parfumden anlayan bırı nasıl jagler kullanır sasırıyorum .:63:
onun kadar agır bır koku daha yok .bır dıgerı de vıva cappio ve caldıon .
bu ucu ınanılmaz agır kokulardır .ve cok eskı urunlerdır .
zaten babanne kokusu olarak bılırım bunları ben .
genc bırının kullanacagı kokular degıl .
adıdasın deodarantlarını tavsıye ederım .fresh kokuyorlar .

Privacy Party di galiba, beyaz şişede renkli renkli desenler vardı.
She Yeşil. She serisinin en hoş deodorandı.
Shela Pure.

nivea-black and white buna takmış durumdayım birkaç aydır , özellikle yazın parfüm akşamları hariç tercih etmiyorum ağır geliyor,bütün yazımı bu deodorantla geçirebilirim ,çok sevdim :21:

Pudra kokusunu ben de çok severim özelikle yazın tercihim Rexona nın Cotton , Deo fresh ya da Deo musk oluyor.

başka önerisi olan var mıı:):) niveanın pudra kokulu hangi deodorantı ?? kullanan var mı :)

nivea stress protect çok iyi tavsiye ederim çok güzel kokuyo hemde kalıcı valla çok rahat ediyorum pudralı olduğunu sonradan farkettim ama hiç diğer pudralılar gibi leke yapmıyo .:3:

Back