• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deodorant önerisi :)

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
66
İstanbul
arkadaşlar evde parfümlerim var ama her zaman parfüm skmıyorum. çantada taşımak için deodorant almak istiyorum. eskiden dove un powder diye bi deodorantı vardı tam bir pudra kokusu mükemmeldi ama üretimden kalmış sanırım.. pudra kokan deodorant var mı bildiğiniz... nivea soft kiss diye bi tane gördüm ama meyveli pudralı karışıktı o... pudra kokan deodorant önerisi bekliyorum :) :)

equal varya hani kahve gibi bi kutuda harika yanımdan ayırmam :)

yanından geçerken bile kokuyor :)

hıım yok o pudra kokmuyor aslında arkadaşında dediği gibi ne kokusu olduğunu anlayamadım ama
parfüm güzel yani :D
kız git markete koklasana :37:

hıım yok o pudra kokmuyor aslında arkadaşında dediği gibi ne kokusu olduğunu anlayamadım ama
parfüm güzel yani :D
kız git markete koklasana :37:

:52::52::52::52:
Güzel bi yorum olmuş :) Tabii Markete veya ürünü almayı düşündüğün yere giderek koklarsan daha kolay bulursun aradığın deodorantı.
Fakat Nivea'nın Black & White'ı da tavsiye ederim. Yaz için ideal bir deodorant aynı zamanda istediğin gibi pudra kokulu.
Gitmişken buna da bakabilirsin.. :34:

:52::52::52::52:
Güzel bi yorum olmuş :) Tabii Markete veya ürünü almayı düşündüğün yere giderek koklarsan daha kolay bulursun aradığın deodorantı.
Fakat Nivea'nın Black & White'ı da tavsiye ederim. Yaz için ideal bir deodorant aynı zamanda istediğin gibi pudra kokulu.
Gitmişken buna da bakabilirsin.. :34:

Teşekkürler :34:

Pudra kokan deodorant istiyosannn buna bakcaksın şekerim:12:
$35040812295153127.jpg

Neden nivea ya ya taktın bilmiorum Rexona Nutritive Antiperspirant Pudralı Deodarant olaganustu bence:34:
Nivea fresh miydi ondan sonra bunun kokusunu alırsın gün boyu $pr_01_56465_min.jpg

başka önerisi olan var mıı:):) niveanın pudra kokulu hangi deodorantı ?? kullanan var mı :)

vallah biraz klasik olacak ama ben jagler kullan derim inan bana harika bi koku pudra mudra hikaye kalacak bi kullan çiçeksi çok hoş gelen koku sorar giden sorar bu arada equalin kokusu baharat kokusu ben tarçını alıyorum ilk önce o kokudan ama hakkını yiyemem tabi bi de ben parfmden iyi anladığımı düşünüyorum yine privacy klasik bakabilirsin caldion aman alma herkeste var she is sexy de güzel bir koku ama benim önrim ilk jagleri ikinci equal üçüncü privacy olacak canım sevgiler...:)

Back