- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.553
-
- Konu Sahibi Lavinya_341
Sebamed fresh deodorant , neden sıkintı olurduAllah’tan roll-on değilmiş, o zaman sıkıntı olurdu.
Detay verip yardımcı oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Iceriye temas ettirmedim ama surtunme sırasında acaba baskı olup kanadı mı diye korktumKızlığın bu Şekil bozulmaz. Vijanadan itibaren 1.5 cm veya 2 - 2.5 cm içersin dedir. Ve kızlık zarı türleri ve özellikleri vardır.
Yuvarlak kızlık zarı, hilal şeklinde kızlık zarı, elastik kızlık zarı, dudaklı kızlık zarı VS.. Vicudunu tanımalısın.
Vijanadan içeri birşey sokmazsan hiç birşey olmaz. Klitorsun ile kendini tatmin etmen daha iyi daha mantıklı...
Bacım sen burda her sorulan soruya neden cevap vermiyorsunSebamed fresh deodorant , neden sıkintı olurdu
Birşey yok o zaman rahat ol.Detay verip yardımcı oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Iceriye temas ettirmedim ama surtunme sırasında acaba baskı olup kanadı mı diye korktum
Evet yeniyim 1 yıllıkBacım sen burda her sorulan soruya neden cevap vermiyorsunsen yenisin belli ama olsundu alışırsın
Roll-onun da başında beyaz, yoğun, hafif yapışkan bir sıvı var sonuçta. Hamile kalabilirdiniz Allah korusun.Sebamed fresh deodorant , neden sıkintı olurdu
Markaliymista haSebamed fresh deodorant , neden sıkintı olurdu
Takip et azcık kk hatunlarınıEvet yeniyim 1 yıllıkalısırım
Tutmaz bu renklendirmen lazımdı olmamışBugün iç camasırlı sekilde deodorantın uzerine oturarak surtundum reglimin son günüydü cok minik lekelenme olmus ic camasırda. Bu regl kanımı yoksa zarar mi verdim yardım edin agrı acı olmadı
Mındar etmiş 50 liralık ürünü.Markaliymista ha
Üzüldüm valla sinek kovucular var hem ucuz hem büyükMındar etmiş 50 liralık ürünü.
Bacım ne yaptın sen bu basıl bir yokluktur böyle şimdi bütün gün kok durBugün iç camasırlı sekilde deodorantın uzerine oturarak surtundum reglimin son günüydü cok minik lekelenme olmus ic camasırda. Bu regl kanımı yoksa zarar mi verdim yardım edin agrı acı olmadı
Reis sen Bi dene belki bebe gelirÜzüldüm valla sinek kovucular var hem ucuz hem büyük
Polisan Akrilik Sprey Boya da olabilirdi. Sonuçta önemli olan boyu değil işlevi.Üzüldüm valla sinek kovucular var hem ucuz hem büyük
Doğurayım da bi ondan sonra denerim kız, şimdi.mazallah doğar da.arkamdan laf ederler sinek oldurucuye doğurdu diyeReis sen Bi dene belki bebe gelir
Sinek öldürücü riskli tabi haklısın bebeye yazıkDoğurayım da bi ondan sonra denerim kız, şimdi.mazallah doğar da.arkamdan laf ederler sinek oldurucuye doğurdu diye