cnm benim allah razı olsun en sonunda cevap veren biri oldu bende endişeleniyorum.14 şubata randevu verdiler.benim bebişim 30 haftalık doğdu şu an 9.5 aylık ama düzeltilmiş 7 aylık.bazı şeyleri yapamıyo canım sıkılıyo o yüzden.mesela emeklemiyo emekleme pozisyonu bile almıyo sırt üstünden yüzüstüne dönemiyo ama yüzüstünden dönüyo.henüz hiçbir kelime kullanmıyo yani ba-ba de-de ma-ma agu falan gibi.yani bu anlamda bende bir gerilik görüyorum.ama yatmaktan nefret ediyo yani yere emeklesin diye koyduğumda çığlık çığlığa ağlıyo ama yürümesi için kaldırdığımda dünyalar onun oluyo belki ben abartıyorum ama yinede çok korkuyorum sonuç kötü çıkacak
selam bence kafana takma benım arkadasımın kzı gununde dogdugu halde 4 aylıkken kafasını tuttu9 aylıkken oturdu,14 aylıkken emekledı tam 18 aylıkken yurudu22 aya kadar anne bıle demıyordu tam 23 aylıkken aba anne demeye basladı.bebekler bo kaset gıbı alırlar alırlar canları ne zman ısterse ozaman kasetı cevırırler..ve arkadasım ,çok doktora gıttı bırnın dedgı dıgerını tutmadı,bırı sakat olabılır demıstı çok uzuldu dıgerıde 18 aya kadar bekleyın o zamana kadar herseyı yapar demıs ve dedıgı çıktı sımdı kız 3 yasında çok hareketlı ve akılı merak etme ınşALLAh hıçbısey olmaz.