• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Densiz insanlara karşı tavrınız nedir ?

Sahmerann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
267
233
18
Merhabalar. Densiz insanlara karşı tavrınız ne oluyor hanımlar ? Nişanlımla düğüne gitmiştik, koluna girmiştim. Kapıda karşıladılar, adamın biri bana gülerek korkma kız, kaçmaz dedi. Bende gülerek sizi buraya kaçanları tutmak için mi koydular dedim sonra nişanlıma döndüm aşkım güzel konseptmiş bizde yapalım dedim. Adamı daha yeni görmüşüm dur bismillah saçma sapan laf bence. Sonra nişanlıma dedim niye böyle dedi... o öyledir şakacıdır dedi. Hiç gelemiyorum böyle şeylere ya ben şakadan anlamıyorum galiba. Rahatsız olmakta haksız mıyım ? Siz ne yaparsınız böyle durumlarda ? Mesela şaka adı altında yersiz bir lafa karşı ? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben tanımadığım kişilerle bu kadar laubali olmam. Erkeklerle gereksiz muhabbetlere özellikle yanımda eşim varsa girmem. Öyle insanları kaale almam.

Siz de biraz alınganlık var gibi bence sebep bu biraz.

Ben muhabbete girmedim o girdi. Tanımam etmem. Bende alınganlık varsa onda da münasebetsizlik var

Bana o kadar rahatsız edici geliyor ki şaşırıp kalıyorum. Yani bir insan neden düşünmeden konuşur? Neden boş konuşur?
Çoğu zaman yapmacık olduğu coook belli olan bir siritisla cevap veririm. Yani "Çok aptalsın be." der gibi. Çok canımı sıkacak bir lafsa aynı tarzda cevap veririm. Akıl sağlığı için siritip geçme taraftariyim.

Hayati niye bu kadar zorlastiriyorsunuz kendinize?
Yada bizleri cok sevdiniz sirf sohbet olsun diye mi konu aciyorsunuz?
Yapmayin boyle , once kendinize yazik sonra nisanliniza , cevrenizde hic mi uyaran yok sizi?
Cok ciddi olarak soruyorum bunu

Sizleri sevdim ve tabiki sohbet olsun diye konu açıyorum ne diye yazıyım susacaksak. Fikir almak istedim. Örnekti sadece dediğim.

Adamın hiç tanımadığı kişiye böyle bir şey söylemesi saçma ama sizin laf yetiştirme çabanız da ayrıca itici.Ne gerek var hiç bir tepki vermeden geçer gidersiniz. Ayrıca bunu sorun etmeniz de çok acayip kusura bakmayın.

Densizlikten ziyade gereksiz bi' laf etmiş
Güler geçerdim
Sonuçta herkes sizinle aynı zihniyette, aynı çerçevede yetişmiyor
Kimine göre o arkadaşlık, şakacılık falan
Herkesi değiştirmekle, kafa yormakla olmaz hayat geçmez

Tamam artık daha sakin olmaya karar verdim haklısınız neden kendimi üzeyim boş yere valla ya tahammülüm kalmamış kimseye

Ben muhabbete girmedim o girdi. Tanımam etmem. Bende alınganlık varsa onda da münasebetsizlik var
Ayrıca bu mesajınızda tanımam etmem demişsiniz. Kapıda karşılayan biri olduğuna göre gelin ya da damadın çok yakını biri olmalı.Tanımıyorsanız ne işiniz var? Yok nişanlınızın tanıdığı ise yine nişanlınızın hatrına sessiz kalabilirdiniz.

Back