• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denklem'in evi...

Canım,evin çok güzel gerçekten.herşeyden önce tamda dedigin gibi yaşam dolu..çok da temiz tuttugun belli...ayrıca salonda herşey güzel ama en çok da halı tercihini sevdim..neden dersen mobilyalar zaten kremli kahveli,halıyıda sade krem veya kahve tonları tercih etseydin çok bogulurmuş.halı salonu açmış adeta.
kızınıda ALLAH bagışlasın canım :nazar:
mutfaktaki halının aynısından kayınvalidemde var:)))çok rahat onlar ya hafif bide yere güzel yapışıyor...valla evin çok sıcak ve cidden içinde mutluluk oldugu belli:nazar:
saglıklı günlerde oturmanız dilegimle canım .opuyorumnanaktan

çok teşekkürler uzun ve ayrıntılı yorumun için ölesine bakıp geçmemişsin beni ciddiye almışsın inan çok sevindim
sen hamilemisin canım yada aday mısın anlayamadım görüşmek isterim kızımda b cici ablasını öpüyor mucuk mucuk:teytey:

güzel evinizde ailenizle mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle. yeni bebeğinizi ve sizi de tebrik ediyor ALLAH kurtarsın diyorum :16:

öncelikle hayırlarla doğum yapıp bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim.kim ne der diye düşünülmeyip içinde yaşanılası bir ev döşemişsiniz tebrik ederim.mesela salondaki köşe takımı mutfak için normalde ama iyi fikir hem sırıtmamış hemde rahat bir yemek yeme alanı.valla eşyanın hizmetçisi olmuşuz.bende salonumu sadeleştirmeyi çok istiyorum .evinizde bebişleriniz ve eşinizle mutlu huzurlu yaşamanız dileğiyle ...

Back
X