denizli'li 2010 hamişleri :) ve doktor önerileri

bebish22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
1.657
0
37
merhaba arkadaşlar..
aramızda denizlide yaşayan yada denizlili olanlar varmı?
özellikle de anne adayları..??
varsa burada tanışmak konuşmak isterim.
ayrıca denizlili olan yada denzliyi bilen arkadaşlarımdan doğum uzmanı önerilerini bekliorum..4aylık hamileim,4ayrı doktora gittim,hala bi dr.bulamadım kendime güvenip sevebileceğim...
lütfen yardımmmm.:))):gitme::gitme:

merhaba arkadaşlar denizlide aşılamada uzman rıdvan erdemir ve mehmet emin soysal başka önerebileceğiniz doktor var mı?

merhaba arkadaşlar denizlide aşılamada uzman rıdvan erdemir ve mehmet emin soysal başka önerebileceğiniz doktor var mı?

merhabacanım,ben de denizlide oturuorum.bi arkadaşımız vardı burda,tüp bebek tedavisi gördü,daha çok yeni ikizleri oldu.aşılama demek bununla aynı şeymidir bilemiorum ama bi öğrenip sana doktorunu sölerim istersen.bildiğim kadarıyla nurhan aydın die bi doktor varmış erpada olsa gerek,ona gidiormuş die hatırlıorum yanlış deilse.

canım aşılama tüpbebekten bir önceki aşama oluyor. nuray aydın sanırım senin dediğin kişi. çok duydum bu adı ama genelde sorunsuz hamile kalanlar tavsiye etti. ben daha o aşamaya geçemedim.

allah yardımcın olsun canım..araştırmışsındır zaten sende burada geçen isimleri..bnde doktor arayışındayım yaa..
erpada çok tavsiye edilen dr ar ama nedense erpa' ismi bana soğuk gelio(

ya bu konuya kimse yazmıor mu. şunda hamile olup da ya da yeni doğum yapmış olanlar doktor önerebilir mi acaba?? :26:

merhaba
denizlide yaşıyorum bende tanışıp konuşmak isterim 24 haftalık hamileyim doktorum murat karayel ve cok memnunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…