• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de Lazer Epilasyon

GeCe_KuSu

02.06.2012
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
6.057
5
358
38
Konya
Senelerdir aklımda olanı bugün yapmaya karar verdim ve bir poliklinikle görüştüm.Önce koltuk altıma sonra reaksiyonlara göre tüm vücuduma yaptırmak istiyorum.Tercihim asla güzelllik merkezler değil....
Denizli'de lazer yaptıran varsa nerede yaptırdığını ve memnuniyetini bilmek içimi rahatlatacak.
Bu arada netteki fiyatlarla görüştüğüm yerdeki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.
Sadece koltuk altı seans başı 160 tl,tüm vücut 3.300 tl tutacak. Güzellik merkezlerinde fiyat nasıl o kadar düşük olabilir anlamıyorum.
Fikirleriniz benim için çok çok önemli.Şimdiden teşekkür ediyorum

canım ben geçen sene yaptırdım 3 seans tüm bacak ve koltuk altı.450 tl verıodum seans bası. dr kendisi yapıyordu.ama benım bazı bölgeler dışında azalma olmadı.ve ücretin seans başı olması beni maddi anlamda zorladı.bırakmak zorunda kaldım.şimdi seans başı değilde toplu bir anlaşma yapıp taksıt taksıt ödeme yapabileceğim bir yer arıyorum.Burada merkezin ismini yazamıyorum sana özelden mesaj atacağım.

Son düzenleme:
Afra23 mrb
Banada msj atarmısın bende denizlideyim ve başlamayı düşünüyorum ve burda yapanlar hakkında fikrim yok
Yardımcı olursan sevinirim

canım ben geçen sene yaptırdım 3 seans tüm bacak ve koltuk altı.450 tl verıodum seans bası. dr kendisi yapıyordu.ama benım bazı bölgeler dışında azalma olmadı.ve ücretin seans başı olması beni maddi anlamda zorladı.bırakmak zorunda kaldım.şimdi seans başı değilde toplu bir anlaşma yapıp taksıt taksıt ödeme yapabileceğim bir yer arıyorum.Burada merkezin ismini yazamıyorum sana özelden mesaj atacağım.

gittiğiniz yerin ismini ve araştırıp gideceğiniz yerin ismini bana da mesaj atar mısınız :) ben de başlamayı düşünüyorum ama güvenilir olsun istiyorum

Back