Lazer Epilasyon Denizlide lazer epilasyon yaptıranlar

Tüy sorunum bitti canım . Talya Estetiğin en güzel tarafı işi bilen ehil kişinin yani doktorun bizzat kendisinin bu işlemi yapıyor olması.

denemiz ütülemeyi pek önermiyorlar tüyler tekrar cıkıyormuş bi süre sonra arastır bence yaptırmadan önce

Kızlar genital için başlamayı düşünüyorum memnun kaldığınız bi yer var mı? Bi de uygun fiyatlı olursa iyi olur, öğrenciyim fazla para ayıramıyorum

İki arkadaş koltuk altı ve bikini bölgesi için denizli özel sağlık hastanesinde epilasyona başlamıştık. ilk iki seans için 250 şer lira ödedik. üçüncü seansımıza haziranın 4 ünde gidip 200 er lira daha verdik, 26 haziranda bizi kontrol için çağırdılar ve seans bitiminde tekrar 100 er lira daha aldılar. ücretin azalması gerekirken 3. seans bize da pahalıya geldi. durumu değerlendirme sürecindeyiz diğer seans için başka yer araştırıyoruz. tavsiyelerinizi bekliyoruz.

İki arkadaş koltuk altı ve bikini bölgesi için denizli özel sağlık hastanesinde epilasyona başlamıştık. ilk iki seans için 250 şer lira ödedik. üçüncü seansımıza haziranın 4 ünde gidip 200 er lira daha verdik, 26 haziranda bizi kontrol için çağırdılar ve seans bitiminde tekrar 100 er lira daha aldılar. ücretin azalması gerekirken 3. seans bize da pahalıya geldi. durumu değerlendirme sürecindeyiz diğer seans için başka yer araştırıyoruz. tavsiyelerinizi bekliyoruz.
yani toplamda dört seans gittiniz peki tüylerdeki azalma durumunuz nedir hangi yöntemi kullandılar

Ben Elenora Guzellik salonunda yaptiriyorum neredeyse bitti tuylerim. Memnunum ama bakicam zamanla nasil olacak.

Lady elenoradan memnun musun hala. Sözleşme imzaladım bugün başlıcam ama burayla ilgili çok şikayet buldum nette inşallah sorun yoktur

Lady elenoradan memnun musun hala. Sözleşme imzaladım bugün başlıcam ama burayla ilgili çok şikayet buldum nette inşallah sorun yoktur

Gec gordum kusura bakmayin. Elenora'da Dilsat Hanim var kesinlikle onu tavsiye ederim. Benim tek memnun kaldigim Dilsat Hanim oldu. Elenora'ya gidenler seansiniza Dilsat Hanim'in girmesini isteyin farki görün.

X