- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
merhaba egeli_yasemin biz özlemixte cektırmıstık 26.09.2010da bız hıc memnun kalmadık.son derece özensızdı 15dkda hemen yollamak gıbı bır cabaları oldu ve cektıklerı resımlerın hepsı bırbırının aynısı pozlardı.bu sebeptenkı albumu cıkarttırmadık bıle.Sana tavsıyem lıse caddesınde beceren colour var onlar dıs cekımde yapıyor bır gorus derım ve gercekten guzel albumlerı var
bildiğim kadarıyla birçok yer dış çekim yapıyor bende bebeğimin doğum fotolarını imren color a cektirmiştim.ankara 1 -2-3 var ama cekimler nasıl bilmem
fotoraflar hosunuza gittimi? Allah bebeginizi anali babali büyütsüün insallah
ben düğün fotoları özlem 2 de cektirdim dış cekim yaptırım fotolar güzel ama istanbula gönderene kadar 2 ay beni ugrastrdılar ve büyük fotom tam bir rezalet ben basında duramadıgım için böle sorunlar yasadım ama takipçi olursanız güzel.akrabamın stüdyo cekimi fotoları ankara colardaydı onlarda süperdi
ohh hayirlisi olsuun...
valla ben bu konuda yardim edemeyecegim..yurtdisinda kaliyorum...ama insallah yardimci olan cikar
saltaktan doktorlar caddesine inerken, gazi i.ö.o. ordaki stil kuaförde yaptırmıştı ablam ama 4 yıl olcak nerdeyse, çok beğenmiştik makyajını kız resim öğretmenliği mi ne okuyomuş hatta yanlış hatırlamıyosam.ama bu yaz bi arkadaşımın gelin makyajını yaptırdık orda bu sefer hiç beğenmedim ve çok karışmak zorunda kaldım , sanırım makyaj yapan kız değişmiş:Sİnşallah canım, teşekkürle cevap verdiğin için inşallah çıkar umutla bekliyorum :)
Kızlar hazır sizleri bir arada bulmuşken sorayım :) Ankara'dan Denizli'ye gelin gideceğim. Nişanlım ilçesinde oturduğundan Denizli hakkında hiç fikrim yok. Çoook güzel porselen makyaj yapan bir yer var mı bildiğiniz ve bana önerebileceğiniz. Bu hafta sonu oradayım gitmişken görüşmüş olurum hem[/QUOTE
sana tavsiyem make up naciye köktaş feysten bulup resimlerini görebilirsin güzel yapıyor ben dolphinmed diye bir spor merkezinin kuaför bölümünde yaptırmıştım orası da süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?