• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizlide Fotografci

merhaba egeli_yasemin biz özlemixte cektırmıstık 26.09.2010da bız hıc memnun kalmadık.son derece özensızdı 15dkda hemen yollamak gıbı bır cabaları oldu ve cektıklerı resımlerın hepsı bırbırının aynısı pozlardı.bu sebeptenkı albumu cıkarttırmadık bıle.Sana tavsıyem lıse caddesınde beceren colour var onlar dıs cekımde yapıyor bır gorus derım ve gercekten guzel albumlerı var

merhaba egeli_yasemin biz özlemixte cektırmıstık 26.09.2010da bız hıc memnun kalmadık.son derece özensızdı 15dkda hemen yollamak gıbı bır cabaları oldu ve cektıklerı resımlerın hepsı bırbırının aynısı pozlardı.bu sebeptenkı albumu cıkarttırmadık bıle.Sana tavsıyem lıse caddesınde beceren colour var onlar dıs cekımde yapıyor bır gorus derım ve gercekten guzel albumlerı var

Sagol Canim...Cokdan giremedigim icin simdi cevap yaziyorum özür dilerim.. Beceren Colour bakacagim..:70:

bildiğim kadarıyla birçok yer dış çekim yapıyor bende bebeğimin doğum fotolarını imren color a cektirmiştim.ankara 1 -2-3 var ama cekimler nasıl bilmem

fotoraflar hosunuza gittimi? Allah bebeginizi anali babali büyütsüün insallah :nazar:

ben düğün fotoları özlem 2 de cektirdim dış cekim yaptırım fotolar güzel ama istanbula gönderene kadar 2 ay beni ugrastrdılar ve büyük fotom tam bir rezalet ben basında duramadıgım için böle sorunlar yasadım ama takipçi olursanız güzel.akrabamın stüdyo cekimi fotoları ankara colardaydı onlarda süperdi

ben düğün fotoları özlem 2 de cektirdim dış cekim yaptırım fotolar güzel ama istanbula gönderene kadar 2 ay beni ugrastrdılar ve büyük fotom tam bir rezalet ben basında duramadıgım için böle sorunlar yasadım ama takipçi olursanız güzel.akrabamın stüdyo cekimi fotoları ankara colardaydı onlarda süperdi

malesef canim herseyde cogu öyle..basinda olmayinca...
bilgileriin iciin cook cook tesekkürler

Kızlar hazır sizleri bir arada bulmuşken sorayım :) Ankara'dan Denizli'ye gelin gideceğim. Nişanlım ilçesinde oturduğundan Denizli hakkında hiç fikrim yok. Çoook güzel porselen makyaj yapan bir yer var mı bildiğiniz ve bana önerebileceğiniz. Bu hafta sonu oradayım gitmişken görüşmüş olurum hem

İnşallah canım, teşekkürle cevap verdiğin için inşallah çıkar umutla bekliyorum :)
saltaktan doktorlar caddesine inerken, gazi i.ö.o. ordaki stil kuaförde yaptırmıştı ablam ama 4 yıl olcak nerdeyse, çok beğenmiştik makyajını kız resim öğretmenliği mi ne okuyomuş hatta yanlış hatırlamıyosam.ama bu yaz bi arkadaşımın gelin makyajını yaptırdık orda bu sefer hiç beğenmedim ve çok karışmak zorunda kaldım , sanırım makyaj yapan kız değişmiş:S
bi arkadaşım var ona bi sorar sana geri dönmeye çalışırım, o epey alakalı kuaförlerle hemen hemen hepsini biliyo...umarım istediğin gibi olur...

Kızlar hazır sizleri bir arada bulmuşken sorayım :) Ankara'dan Denizli'ye gelin gideceğim. Nişanlım ilçesinde oturduğundan Denizli hakkında hiç fikrim yok. Çoook güzel porselen makyaj yapan bir yer var mı bildiğiniz ve bana önerebileceğiniz. Bu hafta sonu oradayım gitmişken görüşmüş olurum hem[/QUOTE

sana tavsiyem make up naciye köktaş feysten bulup resimlerini görebilirsin güzel yapıyor ben dolphinmed diye bir spor merkezinin kuaför bölümünde yaptırmıştım orası da süperdi

Arkadaşlar merhaba, benim de düğünüm denizlide oldu, Dedeman Park otelde. Otelin anlaşmalı fotoğrafçısı imren color olduğu için onlarla çalıştık, daha doğrusu çalışmak zorunda bırakıldık ,çünkü otel ve fotoğrafçı anlaşması olduğu için salona başka fotoğrafçı alamıyorsunuz. Bu fotoğrafçıyla anlaşmışken düğün günü başka bir mekanda olacak nikahımızı da düğünümüz gibi fotoğraflamaları ve videoya çekmeleri konusunda anlaştık. İmren color denizlide isim yapmış bir fotoğrafçı ama neden çünkü Hakan bey adında bir fotografçı var ki kendisi dış çekimleri yapıyor, ve kendisinin dış çekimleri iyi olduğu için firma isim yapmış. Ancak biz dış çekimi Denizlide yapmadığımız için bu firma ile dış çekim için değil sadece nikah ve düğün fotoğraf ve kameraya alınması için anlaştık. E tabi İmren color da bize fotoğraf makinası ve kamera kullanmayı bilmeyen en kötü 2 elemanını göndermiş. Şuanda nikah ve düğün fotoğraflarımıza bakıyorum da adam bir fotomuz bile yok, hepsi yamuk yumuk , gözler kapalı, ağızlar yamuk. videoya gelince : kameraman tripod gibi birşey üzerine kamerayı koydu kameradan bakıp görüntü çekeceğine kendisi elinde telefon bütün gece telefonuyla vakit geçirdi. tabi çektiği görüntülere bakınca kamera hep aynı noktada, milletin kafası yok ayakları çekmiş, takip eden görüntü yok hep sabit. Düşündükçe sinir oluyorum, biz bu adamlara bir sürü para verdik. Düğün sonrası hemen fotoları ham haliyle istedik ve aldık, kendileri fotoların ışık renk vs gibi düzeltmelerini yapıp ayrıca ileteceklerdi. Tabi aradan aylar geçti bize düzeltilmiş halleri gelmedi, daha sonra kırk kere istedik gönderdiler. ilk gönderdiklerinde CD üzerine adımızı bile doğru yazamamışlar, bunu da söyledik, sonra tekrar isimleri düzeltip yeniden yolladılar şayet kendi düğün CD min üzerinde başka birinin adının olmasına tahammul edemedim.. En kötü fotoğrafçı bu adamların yaptığı işi 300 TL ye yapardı ama otel anlaşması sebebi ile binlerce lira ödedik ve adam gibi bir fotomuz yok. Şikayet edip bütün bunları söylediğimizde de haklısınız tabi bilmemne ayakları yapmaktan başka bir laf yok. Sonucta parayı aldılar ve bize verdikleri hizmet beş para etmez. Sonuçta o güne geri dönüp tekrar resim çekemeyeceğimize göre boş boş haklısınız laflarının bir anlamı yok. Size derimki ne yaparsanız yapın Denizli de imren color la çalışmayın, adam kazıklamaktan başka birşey değil çünkü yaptıkları. Üstüne üstlük verdiğiniz paranın binde biri kadar bile hizmet alamıyorsunuz. Denizliliyim ve bundan sonra herkese imren color un ne olduğunu da heryerde anlatmaya devam edeceğim.

Back