- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 8
- Konu Sahibi umudumol20
Merhaba kızlar Denizlide yaşayıp tedavi görenler var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz neler yaşıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar bende denizlideyim ekim de baslicam tupe:) özel sağlık Yunus aydın doktorum
Universitede baslicam yazmissiniz en son noldu cnm olmadimi orasi bende düşünmüştüm de gitmeyiYUNUS BEYE gdiyorum bende :) ekim de başlıcam :) adet tarihiniz nedir :)
Benim 10 11 gibi gelmesi gerek canim bakalım bugün estrofem e basladimYUNUS BEYE gdiyorum bende :) ekim de başlıcam :) adet tarihiniz nedir :)
20 TÜP BEBEK DENEMESİNDE HİÇ BİRİ TUTMAMIŞ CNM BÖYLE DUYUNCA GİTMEK İSTEMEDİMUniversitede baslicam yazmissiniz en son noldu cnm olmadimi orasi bende düşünmüştüm de gitmeyi
bn aşılamadan sonra yunus beyde ara verdim tüp bebek için gideceğim adetimgelince bakalım ne diyecek bizim sebepsiz infertileBenim 10 11 gibi gelmesi gerek canim bakalım bugün estrofem e basladim
Sizin farklı canım sebepsiz ise. Bizim Sperm sayıda düsuk morfoloji 1. Nasıl olcaksa bilmiyorum20 TÜP BEBEK DENEMESİNDE HİÇ BİRİ TUTMAMIŞ CNM BÖYLE DUYUNCA GİTMEK İSTEMEDİM
bn aşılamadan sonra yunus beyde ara verdim tüp bebek için gideceğim adetimgelince bakalım ne diyecek bizim sebepsiz infertile
Anladim cnm bilgiyi nerden aldin bi tanidigin falan mi var?arastirmaya gitmek istiyordum ama gidince bunlari soylemezler ki20 TÜP BEBEK DENEMESİNDE HİÇ BİRİ TUTMAMIŞ CNM BÖYLE DUYUNCA GİTMEK İSTEMEDİM
bn aşılamadan sonra yunus beyde ara verdim tüp bebek için gideceğim adetimgelince bakalım ne diyecek bizim sebepsiz infertile
Anladim cnm bilgiyi nerden aldin bi tanidigin falan mi var?arastirmaya gitmek istiyordum ama gidince bunlari soylemezler ki
YUNUS BEYDEN HERKES ÇOK MEMNUN BENDE DAHİL AMA BAŞARIYI BİLMİYORUMPeki Yunus beyin başarı oranı nasıl kızlar bilgisi olan var mı KOKUNNHUZURR
Sizde tam anlamıyla sorun neydi canımYUNUS BEYDEN HERKES ÇOK MEMNUN BENDE DAHİL AMA BAŞARIYI BİLMİYORUM
Sizde tam anlamıyla sorun neydi canım
Anladım araştırdığıma göre sebepsiz olumlu sonuç alıyor umarım en kısa Zamanda bebişlerimize kavuşuruzSEBEPSİZ İNFERTİLE BİZİM
Anladım araştırdığıma göre sebepsiz olumlu sonuç alıyor umarım en kısa Zamanda bebişlerimize kavuşuruz
Bence erteleme ve vakit kaybetmeyininşallah cnm inan korkuyorum başlamaya sürekli erteleyip duruyorum
doktorda karar veremiyorum böyle tuhaf bişi hala normal yolla olacağına inanıyorum :'(Bence erteleme ve vakit kaybetmeyin
hakkında hyrlısı olsun keşke hamiş olsanızds gelmese :) ne güzel olurduBenimde normalde bugündü randevum reglim gelmedi doktor ayın 11 de yasmine başlattı bugün için reglim gelseydi bende doktora gidecektim eşimde sperm testi verdi bakalım
Keşke canım o kadar kötüyüm ki 4 ay öncesi kadar herşey normaldi birden hamile kalamayacağını öğrenince tam toparlayamadım kendimidoktorda karar veremiyorum böyle tuhaf bişi hala normal yolla olacağına inanıyorum :'(
hakkında hyrlısı olsun keşke hamiş olsanızds gelmese :) ne güzel olurdu