• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Tüp Bebek Tedavisi

Universitede baslicam yazmissiniz en son noldu cnm olmadimi orasi bende düşünmüştüm de gitmeyi
20 TÜP BEBEK DENEMESİNDE HİÇ BİRİ TUTMAMIŞ CNM BÖYLE DUYUNCA GİTMEK İSTEMEDİM
Benim 10 11 gibi gelmesi gerek canim bakalım bugün estrofem e basladim
bn aşılamadan sonra yunus beyde ara verdim tüp bebek için gideceğim adetimgelince bakalım ne diyecek bizim sebepsiz infertile

bn aşılamadan sonra yunus beyde ara verdim tüp bebek için gideceğim adetimgelince bakalım ne diyecek bizim sebepsiz infertile
Sizin farklı canım sebepsiz ise. Bizim Sperm sayıda düsuk morfoloji 1. Nasıl olcaksa bilmiyorum :(

Anladim cnm bilgiyi nerden aldin bi tanidigin falan mi var?arastirmaya gitmek istiyordum ama gidince bunlari soylemezler ki

Benimde normalde bugündü randevum reglim gelmedi doktor ayın 11 de yasmine başlattı bugün için reglim gelseydi bende doktora gidecektim eşimde sperm testi verdi bakalım

Bence erteleme ve vakit kaybetmeyin
doktorda karar veremiyorum böyle tuhaf bişi hala normal yolla olacağına inanıyorum :'(

Benimde normalde bugündü randevum reglim gelmedi doktor ayın 11 de yasmine başlattı bugün için reglim gelseydi bende doktora gidecektim eşimde sperm testi verdi bakalım
hakkında hyrlısı olsun keşke hamiş olsanızds gelmese :) ne güzel olurdu

doktorda karar veremiyorum böyle tuhaf bişi hala normal yolla olacağına inanıyorum :'(

hakkında hyrlısı olsun keşke hamiş olsanızds gelmese :) ne güzel olurdu
Keşke canım o kadar kötüyüm ki 4 ay öncesi kadar herşey normaldi birden hamile kalamayacağını öğrenince tam toparlayamadım kendimi

Back