- 12 Mart 2020
- 9.720
- 20.786
-
- Konu Sahibi bir mucizee
Yaaa ciddi misiniz ?Merhaba, ben de yeni tedavi gördüm paü de doktorum cihan hocaydı, şu an 11 haftalık olduksorunuz varsa yazabilirsiniz
Tüp benek bölümüne başka doktor yönlendirdi ise paü den direkt normal muayene için sabah erken gidiyorsun sıra alma randevu gibi durum yok orda gittiğin gün bakıyorlar sırayla
Tamm canm çok sağolasınHerkesin hormon vs göre değişiyormuş sanırım ama biz ilaca 8 bin kadar ödedik raporlu haliyle tedavi için de 5 8 arası sanırım emin değilim ama aşağı yukarı 15 gibi tutar diyorlar .
Evet 5. Gün embriyosuyduYaaa ciddi misiniz ?
Çok tebrik ederim Rabbim kucağınıza aldırmayı nasip etsin
5.gün embriyosu muydu?
Ne gibi belirtilerin vardı ya da belirtin var mıydı ?Evet 5. Gün embriyosuydu
Pek belirtim olmadı benim. Regl öncesi olan şeyler gibiydi kasıklarımda hafif kıpırtı vardı böyle girip çıkan ufak ağrılar, 5. Günden sonra göğüslerime kramp girer gibi ara ara ağrıdı reglden önce de böyle olurdu. 7. Gün erken gebelik testinde pozitif çıkınca 8. Gün kan da baktırmıştım. Bulantı mide yanması falan onlar hep 7. Haftadan sonra oldu. Sizin kaçıncı gün?Ne gibi belirtilerin vardı ya da belirtin var mıydı ?
Aynen regl öncesi ama regl olacakmış gibi bir his bazen hiç birşey olmuyor ama göğüslerimde ağrı hafif hafif devam ediyorPek belirtim olmadı benim. Regl öncesi olan şeyler gibiydi kasıklarımda hafif kıpırtı vardı böyle girip çıkan ufak ağrılar, 5. Günden sonra göğüslerime kramp girer gibi ara ara ağrıdı reglden önce de böyle olurdu. 7. Gün erken gebelik testinde pozitif çıkınca 8. Gün kan da baktırmıştım. Bulantı mide yanması falan onlar hep 7. Haftadan sonra oldu. Sizin kaçıncı gün?
Ben ilk transferde hiç yapmamıştım o kimyasal oldu ama 2. De daha transferden önce almıştım predictorün erken gebelik testini 7. Günde de başlamıştım yapmaya. Sizin zaten az kalmış artık inşallah Allah hayırlı haberler duyursunAynen regl öncesi ama regl olacakmış gibi bir his bazen hiç birşey olmuyor ama göğüslerimde ağrı hafif hafif devam ediyor
27 martta oldum 9.günüm test yapmadım arada hiç cuma test günüm çok karışık duygularla bekliyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum hissizleştim resmen saldım gitti
Bende ilk transferim de arada çok test yaptım bu sefer kendime söz verdim yapmayacağım diyeBen ilk transferde hiç yapmamıştım o kimyasal oldu ama 2. De daha transferden önce almıştım predictorün erken gebelik testini 7. Günde de başlamıştım yapmaya. Sizin zaten az kalmış artık inşallah Allah hayırlı haberler duyursun
Bizim 2 embriyo transfer edilmişti ama tek tuttu, şükür iyi gidiyorBende ilk transferim de arada çok test yaptım bu sefer kendime söz verdim yapmayacağım diye
İnşallah herşey güzel olur
Genetik test sonucu normal olan tek embriyo vardı ve tek embriyo transfer edildi dondurulmuş olarak
Sizin nasıl?
Merhaba, şu an hamileyseniz gebelik takibinizi cihan hoca yapmaz sanırım çünkü o tüp bebek kısmıyla ilgileniyor, onun tedavisiyle hamile kalanları bile 7 ya da 8. Haftada kalp atışını duyduktan sonra takip için başka doktorlara yönlendiriyor, ben de tedavi ile hamile kaldım doktorum da cihan hocaydı ama 7. Haftada kalp atışını duyduktan sonra artık seni mezun ettik başka doktorla devam et yoluna dediler malum çok yoğun zaten tüp bebek kısmıMerhaba arkadaşlar konu açılalı çok olmuş ancak yardımınızı istiyorum. Cihan hocaya gitmek istiyorum gebelik takibi için. Ama ulaşamıyorum sekreterliğine dahili numarayı biliyor musunuz ?
Anladim.. bilgi için çok teşekkür ederim. Çok iyi doktor olduğunu duymuştum ve çok ta heveslenmistim rakibimi yapması için. Ben en iyisi başka doktorlar araştırmaya başlıyım.Merhaba, şu an hamileyseniz gebelik takibinizi cihan hoca yapmaz sanırım çünkü o tüp bebek kısmıyla ilgileniyor, onun tedavisiyle hamile kalanları bile 7 ya da 8. Haftada kalp atışını duyduktan sonra takip için başka doktorlara yönlendiriyor, ben de tedavi ile hamile kaldım doktorum da cihan hocaydı ama 7. Haftada kalp atışını duyduktan sonra artık seni mezun ettik başka doktorla devam et yoluna dediler malum çok yoğun zaten tüp bebek kısmı
Denizlide filiz saylanı öneririm çok iyidirAnladim.. bilgi için çok teşekkür ederim. Çok iyi doktor olduğunu duymuştum ve çok ta heveslenmistim rakibimi yapması için. Ben en iyisi başka doktorlar araştırmaya başlıyım.
Üniversite de dogum yapmak istiyorum orada doktor araştırıyorum. Daha önce Çağrı güvendi doktorum ama artık inanılmaz pahalı olmuş. Ona vereceğim parayı çocuklarıma harcarım ya. Pau de ozlem koşar adında bi doktor varmış iyi diyorlar bakalım nasıl biri randevu aldım.Denizlide filiz saylanı öneririm çok iyidir