Denizli' de tüp bebek yaptıran var mı?

bir mucizee

Pamuk ellerine dokunur muyum birgün♥
Pro Üye
12 Mart 2020
9.720
20.786
*PROF. DR. SÜLEYMAN ERKAN ALATAŞ
*OP. DR .NİHAT GÜL
*DOÇ. DR. YUNUS AYDIN
*OP. DR. ALİ ULUTÜRK
*OP. DR. NERGİS ZÜMRÜTBAŞ
*OP. DR. EMRE GÜRÇKAYA
*OP. DR. SUNA YAZICI
*PROF. DR. NAZAN BAŞAK YILDIRIM
*UZMAN. DR. ERKUT HARMANCILAR
*OP. DR. EVREN CEYLAN
*OP. DR. ZERRİN ÇELİK

*PROF. DR. BABÜR KALELİ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

başarılı denemesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:KK51:

Erkan bey izmire yönlendiriyor genel takipleri kendisi yapıyor, biz ilk bi ona gitmiştik ama benim içime sinmemişti bizde yunus bey ile yola devam ettik
İzmir mi 😨 ooooy bu beni çok zorlar sanırım 😒 bilmiyordum gerçekten çok üzüldüm buna acaba Babür hoca da mı öyle Oysaki paüde vardır bence tüp bebek merkezi yok mu acaba 😒

İzmir mi 😨 ooooy bu beni çok zorlar sanırım 😒 bilmiyordum gerçekten çok üzüldüm buna acaba Babür hoca da mı öyle Oysaki paüde vardır bence tüp bebek merkezi yok mu acaba 😒
Paü de var cihan hocaya gidiyor çoğu insan, aslında erkan hoca da paüye yönlendirebiliyor ama bize İzmir demişti

şuan denizli de tedavi gören var mı?
Ben varım canım Cihan hoca demişler bir üstte zamanında bana da ama bana bi yakınımız tavsiye etti diye gittim ben memnunum çok tatlı ilgili birisi benim sorunum biraz farklı ondan zor süreç geçiriyoruz buna da şükür ben pozitif çok gördüm bu tedavi sürecinde

Ben varım canım Cihan hoca demişler bir üstte zamanında bana da ama bana bi yakınımız tavsiye etti diye gittim ben memnunum çok tatlı ilgili birisi benim sorunum biraz farklı ondan zor süreç geçiriyoruz buna da şükür ben pozitif çok gördüm bu tedavi sürecinde
Ben cihan hocanın hastasıyım zaten transfer sürecinde beklemedeyim inşallah 🙏🏻
Tedavi sürecinde misniz peki şuan?

Merhaba canım
Cihan kabukçu mu

Evet canım 😻 yani rabbim hocadan razı olsun tatlı anlayışlı biri ve bu da çok önemli ve ben pozitif olsa olmasa ondan razıyım nasip bakalım 🙏🏻
Ay maşallah ya 😍böyle olumlu yorum yapmana çok sevindim canm
İnşallaah pozitif de görürsün sağlıkla ilerler 🤲🏻
Senin normal oluyodu kimyasal oluyodu dimi öyle hatırlıyorum ama

Ben de ramazandan sonra gideceğim inşallah
Nasıl randevu alabilirim

Ay maşallah ya 😍böyle olumlu yorum yapmana çok sevindim canm
İnşallaah pozitif de görürsün sağlıkla ilerler 🤲🏻
Senin normal oluyodu kimyasal oluyodu dimi öyle hatırlıyorum ama

Ben de ramazandan sonra gideceğim inşallah
Nasıl randevu alabilirim
Aynen canım normal yolla da oluyo ama hep düşüyor değer ikinci üçüncü testte allahımmm bu sefer yüzümüzü tam güldürsün inşallah 🙏🏻

Aynen canım normal yolla da oluyo ama hep düşüyor değer ikinci üçüncü testte allahımmm bu sefer yüzümüzü tam güldürsün inşallah 🙏🏻
Eğer paüdeki kadın doğum doktorlardan biri sizi tüp bebek merkezine yönlendirirse gidiyorsunuz şu doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi diye sekreter bilgi verir ama genelde sabah etkenden gidiyorsun tüp bebek merkezine orda kagıda sekreter bile olmuyo 7 7 buçuk gibi adını sırayla gelenler kagıda yazıyor sekreter 8 de geliyor sisteme işliyor doktor dokuz gibi gelince sırayla alıyorlar . Paü de tüp bebek bölümünde tüm doktorlara iyi diyorlar canım hepsine de gayet sıcak samimi diyorlar bilgin olsun . Cihan hoca da nedense hasta sayısı çok oluyor ben her gittiğimde sıra baya fazla bekleniyor .

Eğer paüdeki kadın doğum doktorlardan biri sizi tüp bebek merkezine yönlendirirse gidiyorsunuz şu doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi diye sekreter bilgi verir ama genelde sabah etkenden gidiyorsun tüp bebek merkezine orda kagıda sekreter bile olmuyo 7 7 buçuk gibi adını sırayla gelenler kagıda yazıyor sekreter 8 de geliyor sisteme işliyor doktor dokuz gibi gelince sırayla alıyorlar . Paü de tüp bebek bölümünde tüm doktorlara iyi diyorlar canım hepsine de gayet sıcak samimi diyorlar bilgin olsun . Cihan hoca da nedense hasta sayısı çok oluyor ben her gittiğimde sıra baya fazla bekleniyor .
Anladm canm
Ben gidip normalden sıra alıp direk cihan hocayla görüşebilcem o zaman doğru mu anladm
Yoksa telefonla randevu alıp da mı gitmeliyim
Bi arkadaş da öyle demişti de
İyi olsun kuzum inşallah bize de iyi gelir
Raporlu mu yaptırdın sen peki kaça maâl oldu size

Anladm canm
Ben gidip normalden sıra alıp direk cihan hocayla görüşebilcem o zaman doğru mu anladm
Tüp benek bölümüne başka doktor yönlendirdi ise paü den direkt normal muayene için sabah erken gidiyorsun sıra alma randevu gibi durum yok orda gittiğin gün bakıyorlar sırayla

Anladm canm
Herkesin hormon vs göre değişiyormuş sanırım ama biz ilaca 8 bin kadar ödedik raporlu haliyle tedavi için de 5 8 arası sanırım emin değilim ama aşağı yukarı 15 gibi tutar diyorlar .

X