- 12 Mart 2020
- 9.720
- 20.786
-
- Konu Sahibi bir mucizee
İzmir miErkan bey izmire yönlendiriyor genel takipleri kendisi yapıyor, biz ilk bi ona gitmiştik ama benim içime sinmemişti bizde yunus bey ile yola devam ettik
Paü de var cihan hocaya gidiyor çoğu insan, aslında erkan hoca da paüye yönlendirebiliyor ama bize İzmir demiştiİzmir miooooy bu beni çok zorlar sanırım bilmiyordum gerçekten çok üzüldüm buna acaba Babür hoca da mı öyle Oysaki paüde vardır bence tüp bebek merkezi yok mu acaba
Ben varım canım Cihan hoca demişler bir üstte zamanında bana da ama bana bi yakınımız tavsiye etti diye gittim ben memnunum çok tatlı ilgili birisi benim sorunum biraz farklı ondan zor süreç geçiriyoruz buna da şükür ben pozitif çok gördüm bu tedavi sürecindeşuan denizli de tedavi gören var mı?
Ben cihan hocanın hastasıyım zaten transfer sürecinde beklemedeyim inşallahBen varım canım Cihan hoca demişler bir üstte zamanında bana da ama bana bi yakınımız tavsiye etti diye gittim ben memnunum çok tatlı ilgili birisi benim sorunum biraz farklı ondan zor süreç geçiriyoruz buna da şükür ben pozitif çok gördüm bu tedavi sürecinde
Transfer oldu ben bekliyorum sonucumu ben deBen cihan hocanın hastasıyım zaten transfer sürecinde beklemedeyim inşallah
Tedavi sürecinde misniz peki şuan?
Ne zaman test gününüz ?Transfer oldu ben bekliyorum sonucumu ben de
Merhaba canımBen varım canım Cihan hoca demişler bir üstte zamanında bana da ama bana bi yakınımız tavsiye etti diye gittim ben memnunum çok tatlı ilgili birisi benim sorunum biraz farklı ondan zor süreç geçiriyoruz buna da şükür ben pozitif çok gördüm bu tedavi sürecinde
Evet canımMerhaba canım
Cihan kabukçu mu
Ay maşallah yaEvet canımyani rabbim hocadan razı olsun tatlı anlayışlı biri ve bu da çok önemli ve ben pozitif olsa olmasa ondan razıyım nasip bakalım
Aynen canım normal yolla da oluyo ama hep düşüyor değer ikinci üçüncü testte allahımmm bu sefer yüzümüzü tam güldürsün inşallahAy maşallah yaböyle olumlu yorum yapmana çok sevindim canm
İnşallaah pozitif de görürsün sağlıkla ilerler
Senin normal oluyodu kimyasal oluyodu dimi öyle hatırlıyorum ama
Ben de ramazandan sonra gideceğim inşallah
Nasıl randevu alabilirim
Eğer paüdeki kadın doğum doktorlardan biri sizi tüp bebek merkezine yönlendirirse gidiyorsunuz şu doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi diye sekreter bilgi verir ama genelde sabah etkenden gidiyorsun tüp bebek merkezine orda kagıda sekreter bile olmuyo 7 7 buçuk gibi adını sırayla gelenler kagıda yazıyor sekreter 8 de geliyor sisteme işliyor doktor dokuz gibi gelince sırayla alıyorlar . Paü de tüp bebek bölümünde tüm doktorlara iyi diyorlar canım hepsine de gayet sıcak samimi diyorlar bilgin olsun . Cihan hoca da nedense hasta sayısı çok oluyor ben her gittiğimde sıra baya fazla bekleniyor .Aynen canım normal yolla da oluyo ama hep düşüyor değer ikinci üçüncü testte allahımmm bu sefer yüzümüzü tam güldürsün inşallah
Anladm canmEğer paüdeki kadın doğum doktorlardan biri sizi tüp bebek merkezine yönlendirirse gidiyorsunuz şu doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi diye sekreter bilgi verir ama genelde sabah etkenden gidiyorsun tüp bebek merkezine orda kagıda sekreter bile olmuyo 7 7 buçuk gibi adını sırayla gelenler kagıda yazıyor sekreter 8 de geliyor sisteme işliyor doktor dokuz gibi gelince sırayla alıyorlar . Paü de tüp bebek bölümünde tüm doktorlara iyi diyorlar canım hepsine de gayet sıcak samimi diyorlar bilgin olsun . Cihan hoca da nedense hasta sayısı çok oluyor ben her gittiğimde sıra baya fazla bekleniyor .
Tüp benek bölümüne başka doktor yönlendirdi ise paü den direkt normal muayene için sabah erken gidiyorsun sıra alma randevu gibi durum yok orda gittiğin gün bakıyorlar sıraylaAnladm canm
Ben gidip normalden sıra alıp direk cihan hocayla görüşebilcem o zaman doğru mu anladm
Yoksa telefonla randevu alıp da mı gitmeliyim
Bi arkadaş da öyle demişti de
İyi olsun kuzum inşallah bize de iyi gelir
Raporlu mu yaptırdın sen peki kaça maâl oldu size
Herkesin hormon vs göre değişiyormuş sanırım ama biz ilaca 8 bin kadar ödedik raporlu haliyle tedavi için de 5 8 arası sanırım emin değilim ama aşağı yukarı 15 gibi tutar diyorlar .Anladm canm
Ben gidip normalden sıra alıp direk cihan hocayla görüşebilcem o zaman doğru mu anladm
Yoksa telefonla randevu alıp da mı gitmeliyim
Bi arkadaş da öyle demişti de
İyi olsun kuzum inşallah bize de iyi gelir
Raporlu mu yaptırdın sen peki kaça maâl oldu size
Merhaba, ben de yeni tedavi gördüm paü de doktorum cihan hocaydı, şu an 11 haftalık oldukşuan denizli de tedavi gören var mı?
Yaaaaa darısı başımıza lütfen dua edin rabbim nazardan saklasınMerhaba, ben de yeni tedavi gördüm paü de doktorum cihan hocaydı, şu an 11 haftalık olduksorunuz varsa yazabilirsiniz
Evet ya Allah razı olsun gerçekten. İnşallah Allah herkesin işini kolaylaştırsın sağlıkla nasip etsin. Siz ne aşamadasınızYaaaaa darısı başımıza lütfen dua edin rabbim nazardan saklasıncanım hocam mucizelerin ortağı ve tatlı mı tatlı aklıma geldikçe ona dua ediyorum
Transfer oldu bekliyorum en zorlu süreç herhaldeEvet ya Allah razı olsun gerçekten. İnşallah Allah herkesin işini kolaylaştırsın sağlıkla nasip etsin. Siz ne aşamadasınız
Off en heyecanlı zamanlar, dakika bile geçmezdi beklerken. İnşallah güzel haberler alırsınız. Kaç gün olduTransfer oldu bekliyorum en zorlu süreç herhalde