Denizli' de tüp bebek yaptıran var mı?

bir mucizee

Pamuk ellerine dokunur muyum birgün♥
Pro Üye
12 Mart 2020
9.720
20.786
*PROF. DR. SÜLEYMAN ERKAN ALATAŞ
*OP. DR .NİHAT GÜL
*DOÇ. DR. YUNUS AYDIN
*OP. DR. ALİ ULUTÜRK
*OP. DR. NERGİS ZÜMRÜTBAŞ
*OP. DR. EMRE GÜRÇKAYA
*OP. DR. SUNA YAZICI
*PROF. DR. NAZAN BAŞAK YILDIRIM
*UZMAN. DR. ERKUT HARMANCILAR
*OP. DR. EVREN CEYLAN
*OP. DR. ZERRİN ÇELİK

*PROF. DR. BABÜR KALELİ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

başarılı denemesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:KK51:

Cuma günleri saat 13 de başlıyor 2 de bitiyor randevu alma işlemi benden size tavsiye 12.57 gibi arayın anca düşüyor telefon. Sanırım bide 15 kişi alınıyormuş hızlı olmak gerekiyor aldıktan sonraki süreçte cihan hoca eminim yol gösterir.bana adet olduğun zaman hemen 2ci gül benim yanıma dedi
Canım muayene ücreti ne kadar, bi de her seferinde cihan hoca mı ilgileniyor yoksa asistanlar falan da muayene ediyor mu nasıl oluyor bizi bilgilendirir misin

Cuma günleri saat 13 de başlıyor 2 de bitiyor randevu alma işlemi benden size tavsiye 12.57 gibi arayın anca düşüyor telefon. Sanırım bide 15 kişi alınıyormuş hızlı olmak gerekiyor aldıktan sonraki süreçte cihan hoca eminim yol gösterir.bana adet olduğun zaman hemen 2ci gül benim yanıma dedi
Cihan hocanın muayne ücreti ne kadar canım

Canım muayene ücreti ne kadar, bi de her seferinde cihan hoca mı ilgileniyor yoksa asistanlar falan da muayene ediyor mu nasıl oluyor bizi bilgilendirir misin
Merhaba 158 lira ödedim ama 21 gün boyunca başka ücret ödemiyoruz. Benim 2ci gidişim ikisinde de cihan hoca kendi ilgilendi ben çok memnun kaldım cihan hocadan inşallah öyle de sürer 🤗

Merhaba 158 lira ödedim ama 21 gün boyunca başka ücret ödemiyoruz. Benim 2ci gidişim ikisinde de cihan hoca kendi ilgilendi ben çok memnun kaldım cihan hocadan inşallah öyle de sürer 🤗
Merhaba canım cihan hocadan randevü almak için hangi numarayı arıyorsun hastaneyi normal polikilnikten mi aliyorsun sırayı genelde hep meşgul çaliyor

Merhaba canım cihan hocadan randevü almak için hangi numarayı arıyorsun hastaneyi normal polikilnikten mi aliyorsun sırayı genelde hep meşgul çaliyor
Sadece cuma günleri saat 13 14 arası alınabiliyor. Ben mesala 12.55de aramaya başlamıştım anca yetişiyor çünkü hemem doluyor. 0258 296 60 00 bu numaradan aldım ben. telefonunuza alarm kurun unutmamak için hemen arayın çünkü az kişi için oluyormuş bana öyle dediler

Sadece cuma günleri saat 13 14 arası alınabiliyor. Ben mesala 12.55de aramaya başlamıştım anca yetişiyor çünkü hemem doluyor. 0258 296 60 00 bu numaradan aldım ben. telefonunuza alarm kurun unutmamak için hemen arayın çünkü az kişi için oluyormuş bana öyle dediler
Aynı numara o zman bendr tüp bebk merkezini mi aramak gerekiyor acaba demiştim de

Evet alarm kuralım en iyisi unutmayalım teşekkür ederim

*PROF. DR. SÜLEYMAN ERKAN ALATAŞ
*OP. DR .NİHAT GÜL
*DOÇ. DR. YUNUS AYDIN
*OP. DR. ALİ ULUTÜRK
*OP. DR. NERGİS ZÜMRÜTBAŞ
*OP. DR. EMRE GÜRÇKAYA
*OP. DR. SUNA YAZICI
*PROF. DR. NAZAN BAŞAK YILDIRIM
*UZMAN. DR. ERKUT HARMANCILAR
*OP. DR. EVREN CEYLAN
*OP. DR. ZERRİN ÇELİK

*PROF. DR. BABÜR KALELİ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

başarılı denemesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:KK51:
Yunus aydın olumsuz ve ilgisizlik

Merhaba arkadaşlar. Ben en baştan beri Yunus beye gidiyorum 2 defa aşılama oldu tutmadı tüp bebek için de biraz zaman verdim kendime. Gidersem yine Yunus beye giderim diye düşünüyorum. Gidip bebeği olan arkadaşlarım da oldu transferleri tutmayıp tedavi için İstanbul a giden de oldu. Evet çok yoğunlar ama ben ilgisiz olduğunu düşünmüyorum ve ekipleri gayet iyi.

Beni de haberdar eden muaneden sonra 😊benim sebepsiz inferlite pco var ama doktor yok gibi az dedi değerlerim de iyi biraz kilom var biraz yaşımız var ben 33 eşim 42 bakalım bilmiyorum nasip kısmet diyoruz artık
Bana adetliyken gel dedi şuan adetliyim ama doktor Perşembe günü var napmam gerek bilmiyorum ozmana kadar geçmiş olabilir böyle durumda napiyolar acaba

X