Denizli' de tüp bebek yaptıran var mı?

bir mucizee

Pamuk ellerine dokunur muyum birgün♥
Pro Üye
12 Mart 2020
9.720
20.786
*PROF. DR. SÜLEYMAN ERKAN ALATAŞ
*OP. DR .NİHAT GÜL
*DOÇ. DR. YUNUS AYDIN
*OP. DR. ALİ ULUTÜRK
*OP. DR. NERGİS ZÜMRÜTBAŞ
*OP. DR. EMRE GÜRÇKAYA
*OP. DR. SUNA YAZICI
*PROF. DR. NAZAN BAŞAK YILDIRIM
*UZMAN. DR. ERKUT HARMANCILAR
*OP. DR. EVREN CEYLAN
*OP. DR. ZERRİN ÇELİK

*PROF. DR. BABÜR KALELİ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

başarılı denemesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba bende denizlideyim perşembe günü için cihan hocadan randevu aldım görüştüğüm de buraya da yazarım bilgilendirmek için
Evet evet ilk aşılamamı o yapmıştı onun hastası değildim ama aşılamaları o yapıyordu bende hoca değiştirip cihan hocaya gitmeye karar verdim

Anladım canım hadi hayırlısı inşaallah, hemen randevu alınabiliyor mu peki

Anladım canım hadi hayırlısı inşaallah, hemen randevu alınabiliyor mu peki
Cuma günleri saat 13 de başlıyor 2 de bitiyor randevu alma işlemi benden size tavsiye 12.57 gibi arayın anca düşüyor telefon. Sanırım bide 15 kişi alınıyormuş hızlı olmak gerekiyor aldıktan sonraki süreçte cihan hoca eminim yol gösterir.bana adet olduğun zaman hemen 2ci gül benim yanıma dedi

Hadi hayırlısı bakalım

araştırmalar sonucunda yunus aydına gittim ilk aşılama oldu ama negatif sonuç aldık ve ilk tüp bebek denememizde tuttu çok şükür. bana göre çok iyi bir doktor yunus bey. ve ekibi de öyle. her zaman güler yüzüyle hastalarına moral veriyor.
ve biz ikinci bebek için tekrar yunus beye gitmeye karar verdik

İnanın bu söylediklerinizi çok kişiden duyduk çok inanarak gitmiştik. Ancak ilk görüşmede gayet moralimizi yerle bir etmişti başarısız olduk zaten.. Belki de bize öyle denk gelmiştir. Umarım ikinci demeniz de de olumlu sonuç alırsınız

Olumlu olan kadar olumsuz olması da elbette normal. Her tedavi insanda farklı sonuçlar veriyor. Talihsizlikler için üzüldüm canım. Ama biz her gittiğimizde gayet iyi karşılıyor aklımdaki bütün soruların cevaplarını sakinlikle cevap veriyor. Dediğin gibi size öyle mi denk geldi bilmiyorum.
Çok beklemeden inşallah bebeğinize kavuşursunuz.

İnşallah canım :)

M Mirayssssss burdan oku kuzum

Nasipse perşembe randevum var benim de ilk defa gideceğim bakalım nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…