- 12 Mart 2020
- 9.720
- 20.786
-
- Konu Sahibi bir mucizee
anladım canım.araştıralım bakalmÜniversite nasıl bilmiyorum cihan kabukçu varmış orda, diperi de sağlık hastanesi
Cihan kabukcu muMerhaba bende denizlideyim perşembe günü için cihan hocadan randevu aldım görüştüğüm de buraya da yazarım bilgilendirmek için
Evet evetMerhaba bende denizlideyim perşembe günü için cihan hocadan randevu aldım görüştüğüm de buraya da yazarım bilgilendirmek için
inşallah kolaylıkla olur :)Evet evetilk aşılamamı o yapmıştı onun hastası değildim ama aşılamaları o yapıyordu bende hoca değiştirip cihan hocaya gitmeye karar verdim
Hadi hayırlısı haberini bekliyoruz nasıl olacak bakalımMerhaba bende denizlideyim perşembe günü için cihan hocadan randevu aldım görüştüğüm de buraya da yazarım bilgilendirmek için
Selam naptın canım nasıl geçti görüşmeMerhaba bende denizlideyim perşembe günü için cihan hocadan randevu aldım görüştüğüm de buraya da yazarım bilgilendirmek için
Merhaba ben çok çok memnun kaldım cihan hocadan. Herşeyimi inceledi bütün tahlillerimi. benimle güzel muhabbet etti. Yeniden bir sürü tahlil yaptı. Ben tavsiye ederim cihan hocayı adet olunca gidicem bide ona göre muaneye edecek bideSelam naptın canım nasıl geçti görüşme
Anladım canım hadi hayırlısı inşaallah, hemen randevu alınabiliyor mu pekiMerhaba ben çok çok memnun kaldım cihan hocadan. Herşeyimi inceledi bütün tahlillerimi. benimle güzel muhabbet etti. Yeniden bir sürü tahlil yaptı. Ben tavsiye ederim cihan hocayı adet olunca gidicem bide ona göre muaneye edecek bide
Cuma günleri saat 13 de başlıyor 2 de bitiyor randevu alma işlemi benden size tavsiye 12.57 gibi arayın anca düşüyor telefon. Sanırım bide 15 kişi alınıyormuş hızlı olmak gerekiyor aldıktan sonraki süreçte cihan hoca eminim yol gösterir.bana adet olduğun zaman hemen 2ci gül benim yanıma dediAnladım canım hadi hayırlısı inşaallah, hemen randevu alınabiliyor mu peki
Hadi hayırlısı bakalımCuma günleri saat 13 de başlıyor 2 de bitiyor randevu alma işlemi benden size tavsiye 12.57 gibi arayın anca düşüyor telefon. Sanırım bide 15 kişi alınıyormuş hızlı olmak gerekiyor aldıktan sonraki süreçte cihan hoca eminim yol gösterir.bana adet olduğun zaman hemen 2ci gül benim yanıma dedi
araştırmalar sonucunda yunus aydına gittim ilk aşılama oldu ama negatif sonuç aldık ve ilk tüp bebek denememizde tuttu çok şükür. bana göre çok iyi bir doktor yunus bey. ve ekibi de öyle. her zaman güler yüzüyle hastalarına moral veriyor.*PROF. DR. SÜLEYMAN ERKAN ALATAŞ
*OP. DR .NİHAT GÜL
*DOÇ. DR. YUNUS AYDIN
*OP. DR. ALİ ULUTÜRK
*OP. DR. NERGİS ZÜMRÜTBAŞ
*OP. DR. EMRE GÜRÇKAYA
*OP. DR. SUNA YAZICI
*PROF. DR. NAZAN BAŞAK YILDIRIM
*UZMAN. DR. ERKUT HARMANCILAR
*OP. DR. EVREN CEYLAN
*OP. DR. ZERRİN ÇELİK
*PROF. DR. BABÜR KALELİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
başarılı denemesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
İnanın bu söylediklerinizi çok kişiden duyduk çok inanarak gitmiştik. Ancak ilk görüşmede gayet moralimizi yerle bir etmişti başarısız olduk zaten.. Belki de bize öyle denk gelmiştir. Umarım ikinci demeniz de de olumlu sonuç alırsınızaraştırmalar sonucunda yunus aydına gittim ilk aşılama oldu ama negatif sonuç aldık ve ilk tüp bebek denememizde tuttu çok şükür. bana göre çok iyi bir doktor yunus bey. ve ekibi de öyle. her zaman güler yüzüyle hastalarına moral veriyor.
ve biz ikinci bebek için tekrar yunus beye gitmeye karar verdik
Olumlu olan kadar olumsuz olması da elbette normal. Her tedavi insanda farklı sonuçlar veriyor. Talihsizlikler için üzüldüm canım. Ama biz her gittiğimizde gayet iyi karşılıyor aklımdaki bütün soruların cevaplarını sakinlikle cevap veriyor. Dediğin gibi size öyle mi denk geldi bilmiyorum.İnanın bu söylediklerinizi çok kişiden duyduk çok inanarak gitmiştik. Ancak ilk görüşmede gayet moralimizi yerle bir etmişti başarısız olduk zaten.. Belki de bize öyle denk gelmiştir. Umarım ikinci demeniz de de olumlu sonuç alırsınız
İnşallah canım :)Olumlu olan kadar olumsuz olması da elbette normal. Her tedavi insanda farklı sonuçlar veriyor. Talihsizlikler için üzüldüm canım. Ama biz her gittiğimizde gayet iyi karşılıyor aklımdaki bütün soruların cevaplarını sakinlikle cevap veriyor. Dediğin gibi size öyle mi denk geldi bilmiyorum.
Çok beklemeden inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
M Mirayssssss burdan oku kuzumCuma günleri saat 13 de başlıyor 2 de bitiyor randevu alma işlemi benden size tavsiye 12.57 gibi arayın anca düşüyor telefon. Sanırım bide 15 kişi alınıyormuş hızlı olmak gerekiyor aldıktan sonraki süreçte cihan hoca eminim yol gösterir.bana adet olduğun zaman hemen 2ci gül benim yanıma dedi
Nasipse perşembe randevum var benim de ilk defa gideceğim bakalım nasıl geçecekaraştırmalar sonucunda yunus aydına gittim ilk aşılama oldu ama negatif sonuç aldık ve ilk tüp bebek denememizde tuttu çok şükür. bana göre çok iyi bir doktor yunus bey. ve ekibi de öyle. her zaman güler yüzüyle hastalarına moral veriyor.
ve biz ikinci bebek için tekrar yunus beye gitmeye karar verdik
M Mirayssssss burdan oku kuzum
En yakın zamanda randewu alıp gitmeyi düşünüyorum nasip olursaNasipse perşembe randevum var benim de ilk defa gideceğim bakalım nasıl geçecek
Randevu hep dolu oluyor ileri tarihli alınıyor, niyetiniz varsa biran önce bakın derimEn yakın zamanda randewu alıp gitmeyi düşünüyorum nasip olursa
M Mirayssssss burdan oku kuzum
Randevu hep dolu oluyor ileri tarihli alınıyor, niyetiniz varsa biran önce bakın derim