merhaba kızlar.iyiki buluşma düzenlemişiz bütün arkadaşlarımı çook sevdim
Maşallah sizlere hanımlar
Çok güzel ve keyifli bir buluşma olmuş belli zaten gülen yüzlerinizden.zemuszemus
Sizleri görmek çok güzeldi yerimseniben fotolarınızı da gördük sonunda.
Dostluğunuz daimi olsun hanımlar.kaydirigubbakcemile5
Buradan kucak dolusu selam olsun denizliye.kaydirigubbakcemile3
Pelincan canım kardeşim benim :1hug: senide görmek ayrı bir mutluluk benim için.Şeniz
Kocaman öpüyorum seni bitanem.opuyorumnanaktan
ibolyam çiçeğim biz makinenin azizliğine uğradıkyoksa biz incecik bayanlarız.yusuf eymenimide ok öpüyorum
kız ben sana bayıldımŞeniz
öncelıkle bugun gerçekten harıka bı gun geçırdım arkadaşlarımla hepınıze çok teşekkur ederım
aramıza yenı katılan gul105 ve pelıncan arkadaşlarım sızlerı tanımaktan çok memnun oldum ıkınızde harıka ve çok samımısınız guzel sohbetınız için tşkler
sevgılı anuşka senın bugun gulen yuzunu görmek harıkaydı senınle yenıden sohbet guzeldı tşkler
serserım bugun senıde yenı tanımış oldum gerçekten çok hoş zarıf bı bayansın
canım ibolyam senın için söyleyecek soz bulamıyorum ..tek kelımeyle harıkasın arkadaşım sempatıklıgın sohbetın çok guzel tşkler
canım kızımda vardı ciwciw onuda resımlerını yarın göreceksınız artık... bı anne ne dıyebılırkı kızı için canımm benım oo
turkbayragi
inanki bende sana bayıldım.
butun yorum yazan arkadaşlara teşekkurler opuyorumnanaktan
canım bende senı çok sevdım hele ıbolya bayılmış sana zemuszemus yandın valla sende kalmaya karar vermişş:roflol:
oyyyyyyyyy abaşım benim yirim senin tatlı dillerini, o s enin güzelliğinden Şeniz
turkbayragi
canımsın bende seni sevgiyle öpüyorum.bugün sende buluşmaya gidecektin merak içindeyim gittinmi.bende seni görmeyi çok istiyorum.
dostluğunuz daim olsun çok neşeli geçtiği belli :)) çok güzelsiniz moral bozmak istemem ama netten böyle resimleri çalıp sahte kimlik falan basıyolarmış aman dikkat kızlar
canım benim bendesana bayıldım, senin kalbinin güzelliğinden o, gülü de çok sevdim ama onunla pek sohbet etme imkanı bulamadık,anuşkacım seninle yüz yüze tanışmadan önce rahatsızlığından dolayı çok üzülmüştüm.bu gün iyiki geldin,seni çok sağlıklı ve çok enerjisi yüksek gördüm(maşallah)çok mutlu oldum samimiyetin için çok teşekkürederim.
gülse ablacım seni çok samimi çok içten buldum.ayrıca kızınıda getirmene çok sevindim kızınada bayıldım.haydeçe,mavirüyayada benden kucak dolusu selamlar.
serserim benim deli dolu sevdiğim canımın içi senide çok sevdim.kafa dengi ,hoş sohbetli,güleryüzlü tatlı arkadaşım beni.
gül105.gülümbenim senide gerçekten çook samimi buldum.iyiki geldin.bundan sonrada görüşelim hem seninle hem diğer arkadaşlarımla.sıcaklığın için çok teşekkürederim
ibolyam iboşum benim.kız valla bayıldım sanada.çok tatlısın gerçekten yüzünden kalbinin güzelliği görünüyor.oğluşunu çok öp benimiçin.
ayrıca bu buluşma fikri kimden geldiyse çok teşekkürederim.çok şeker arkadaşlarım oldu.hepinizi ayrı ayrı çok SEVDİM iyiki tanıştık.
ibolyacım kızları bende toplar pijama partisi yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?