sizleri görmek çok güzel, sizler ayrı bir güzelsiniz..........
dostluğunuz daim olsun........
kızlar hepinizde çok tatlısınız....gülen yüzleriniz hiç bir zaman solmasın....dostluğunuz daim olsun ....
süpersiniz..
Allah dostluğunuzu daim etsin..
anuşka abla sana ayrı bayıldım ama:a.s.:
çok ama çok tatlısınız...
Allah dostluğunuzu daim etsin..
sevgilerr opuyorumnanaktan
çok hoş bir buluşma olmuş dostluğunuz daim olsun
Hepiniz manken gibisiniz maşallah.Anuşkacığım seni çok iyi gördüm :)) Buluşma yaramış. Hep böyle gülün. Öpüyorum hepinizi.Buluşmalarınıın ve dostluğunuzun devamı dileğiyle.
Amanın da amanin harikasınız kızlar yaa:lepi:
Anuşka ablacım seni böyle gülerken görmek çok güzel..Süper görünüyorsun ablacım,süper
Süper Editörümüz serserinin maşallahı var hani
Şimdi tek tek isimleri yazamıyacağım ama harika bir gün geçirdiğiniz yüzünüzdeki o tebessüm ve gülümsemelerden zaten belli oluyora.s.
Her daim yüzünüz hep böyle gülsün arkadaşlara.s.
güzel bir gün geçirmişsiniz,mutluluğunuz ve dostluğunuz daim olsun.Başkentten sevgilera.s.
Amanin Denizli hatunlari ne sempatiklermis öyle.
Sizleri görünce icim gitti, bende gelip yaniniza oturmak isterdim. Kesin sohbetleriniz güzel olmustur, merak etmiyoruz desek yalan olur. Bu arada o minik tatli delikanlininda burnikinden öperim.opuyorumnanaktan
Cok güzel cikmissiniz, hepinizde ayri bir tatlisiniz.
Anuşka çok güzel çıkmışsınız hepiniz.
Dediğin gibi makina azıcık kilolu göstermese süper ötesi olcakmış:)
Bu arada arkadaşlar, hiçbirimiz kilolu değiliz. Kameralar önünde hafiften şişman çıkmışız da yanlış anlaşma olmasın yani :))
Bu arada arkadaşlar, hiçbirimiz kilolu değiliz. Kameralar önünde hafiften şişman çıkmışız da yanlış anlaşma olmasın yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?