Denizli Bir Kez Daha Buluşuyor...

fotoları bekliyorumzemuszemus

Süper bir buluşmaydı:teytey:Muhabbet,ortamın sıcaklığı herşey gerçekten çok güzeldi:lepi:.En kısa zamanda dvmı olsun inş.Misafirlerim nedeniyle geç girebildim ve affınıza sığınarak fotoları yarın ekleyebileceğimi belirtmek istiyorum şimdi bi deneyeceğim uzun sürecek olursa yarın tamamlayacağım malum misafirlerim var ve çok müsait değilim

Ben de gelicem canım.Merak etme.Kimse olmazsa otururuz beraber.Kahvaltımızı yaparız afiyetle.kaydirigubbakcemile5

Kimse olmasaydı ve ben sana güvenerek gelseydim kalıcakmışım ortada öylece ayıp ettin.Allah'tan sözünün arkasında olan kişiler geldide çok güzel bir gün geçirdik

Maalesef deniyorum ama olmuyor.BB izniniz yoktur diye bir butonla karşılaşıyorum sürekli anlayamadım.Anuşka abla ya da bilen arkadaşlar bi yönlendirebilirlerse yarın tekrar deneyeceğim.Herkese tşk ediyorum kendi adıma bu güzel gün için.Hepiniz çok tatlı ve muhabbetli kişilersiniz sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum..

Kimse olmasaydı ve ben sana güvenerek gelseydim kalıcakmışım ortada öylece ayıp ettin.Allah'tan sözünün arkasında olan kişiler geldide çok güzel bir gün geçirdik

geldim ben kızımla.hiçbirinizi tanımıyorum, kimsenin de telefonu yoktu bende.oradaki yetkililere sordum.renan hanım ya da kadınlar kulübü toplantısı nerede diye.böyle bir bilgileri olmadığını söylediler.oldukça kalabalıktı senin de bildiğin gibi.her masaya yaklaşıp siz kadınlar kulübünden misiniz diye soramadım.birbirimizi tanımadığımız için söz verip de tutmadığımı düşünebilirsin.ama gerçek böyle değildi.yukarıda Allah var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…