• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Bir Kez Daha Buluşuyor...

günaydın kızlara.s. anuşkacım ne yazık ki gelemiyorum ben :1no2:bu pazartesiden itibaren 1 hafta izinliyim ve ş.dışında olacağım....iznim belli değildi sen hemen kullan dediler dün başka arkadaşta çıkacak deyince tamam dedim ben de :( pazar sabahı dönücem ben ay aklım da sizde olacak ama yaakannehirneyse size iyi eğlenceler bugün bendeki kızları arıyorum anuşkamyerimseniben

Sersericiğim, bizimle olamamana üzüldüm ama neyse ki tatile gidiyormuşsun. ıyi eğlenceler canım.

bi aksilik çıkmaz sa eğer bende gelirim .Anuşka benım adımı da yaz. bu arada gelenlerden çocuğunu da getirecek olan varmı.

Bir sürü Denizlili hanımdan bu kadarı mı var meydanda?
Ben de şöyle anlı şanlı bir buluşma olur diyordum :((

tanıdığımız herkese mesaj atsak eğer gelebilecek oldukları bir tarih varsa ona göre tekrar mı ayarlasak görüşmeyi?

tanıdığımız herkese mesaj atsak eğer gelebilecek oldukları bir tarih varsa ona göre tekrar mı ayarlasak görüşmeyi?

Canım ya, bu kadar insanı aynı anda bir araya getirmek zor olur. Bizim buluşma yılan hikayesine döner sonra...

anuşummmm canımsınn,
nasılsınn
oğluşun sınavı nasıl,
denizliye yerleşebiliriz desem ne dersin:))

Günaydın arkadaşlar.
Duyan duymayanlara söylesin dedik ama hala sayımızda artış yok.
15 Mayıs Saat 11.00 unutmayın. Geç kalmayın size ekmek yapacağım sıcak sıcak yiyelim.

Ohhh canım ablam benim ellerine sağlık şimdiden ben 2 senedir burdayım ama yerini bilmiyorum hayal kahvesinin artık sora sora gelicem :)))

Ohhh canım ablam benim ellerine sağlık şimdiden ben 2 senedir burdayım ama yerini bilmiyorum hayal kahvesinin artık sora sora gelicem :)))

Canım, Çamlık'ı biliyorsundur sanırım. Çamlık'a girince tam karşına denk gelen çay bahçesinin adı Hayal Kahvesi. Fakülte-Çamlık dolmuşları önüne kadar gidiyor.
Görüşmek için sabırsızlanıyorum.

ALLAHTAN bimani çıkmazsa mutlaka mutlaka ordayım.temmuzda gittiğimiz yerdemiyiz

bu sefer bende geliyorum ama az kaldı kaçıracaktım.yalnız benim bilgisayarım bozuk bir değişiklik olursa özel mesaj atabilirmisiniz çok giremiyorum nete

Back