Denizli Bir Kez Daha Buluşuyor...

çamlık'ı biliyorum evet çamlık ın içinde dimi... ben oralarda çay kahve içtim ama adına dikkat etmemişimdir ..ben de görüşmek için sabırsızlanıyorum valla.. ilk defa tanışıcam sizlerle..aranızda biraz küçük kalcam sanırım herkes iş güç sahibi bense mütevazı bir öğrenci kardeşinizim :)

Tarih : 15 Mayıs 2010 Cumartesi
Yer : Çamlık Mesireliği Hayal Kahvesi
Saat : 11.30 (Kahvaltı edelim diye bu saati seçtim.)

Katılanlar:

Anuşka
White_Devil
Hera42
Dilal2a
Gülse
Pelincan
Gul105,
Bluemoon

Dilal canım, yaşın hiç önemi yok inan. Önemli olan güzel paylaşımlarda bulunmak. Ben çok iyi zaman geçireceğimizden eminim.

Üzülerek hatta cok üzülerek gelemicem bayanlar ((
çok istemiştim gelmeyi ama nasip değilmiş..
kardeşim askere gidicek inş. bu ay o nedenle babamlar mevlüd yapıcaklarmış o gün burdurda olmam lazım...

Anuşka abla benim cumartesi sabahtan kahvaltı günüm var, onu iptal edemiyorum ne yazıkki, cumartesi öğleden sonra müsaitim sadece, pazar günü de koltuklarımı yıkamaya gelicekler, bu kadar kişi 15 mayıs sabahına işini gücünü ayarlamış benim yüzümden de değiştiremezsiniz kanımca, bu durumda galiba ben gelemiyorum, iyi eğlenceler diliyorum sizlere

Gelebilseydin çok sevinirdim canım. Kahvaltı gününe her zaman gidersin, sen bence bize takıl. Bak sıcak ekmek de var. Bir daha kimbilir ne zaman buluşuruz. En iyisi bir daha düşün sen.

Mekan seçimi çok güzel olmuş kaç gündür bir türlü yazamadım fırsat olmadı.Az kaldı artık görüşmeye ve sıcacık ekmeklere:)

Günaydın arkadaşlar.
White_Devil de gelemeyeceğini bildirdi. Sayımız az ama bence ertelemek yerine onların da uygun olduğu bir gün başka bir buluşma yapalım.
Yani biz bir buluşalım, gerisi gelir nasıl olsa...

evet evett güzel fikir başka bi gün tekrarı olsun çünkü çok istiyorum sizlerle tanışayım:1hug:
şimdiden size iyi eğlenceler:))

selam bayanlar nasılsınız bende bı degışıklık yok gelıyorum opuyorumnanaktan kardeşıme ulaşamadım ulaşırsam onuda getırecegım maviruya yı görüşmek dılegıyle kaydirigubbakcemile5

selam bayanlar nasılsınız bende bı degışıklık yok gelıyorum opuyorumnanaktan kardeşıme ulaşamadım ulaşırsam onuda getırecegım maviruya yı görüşmek dılegıyle kaydirigubbakcemile5

Tamam canım, görüşürüz. Mavirüya'yı yeniden görmek güzel olur.

evet evett güzel fikir başka bi gün tekrarı olsun çünkü çok istiyorum sizlerle tanışayım:1hug:
şimdiden size iyi eğlenceler:))

temmuz başında yeni bir buluşma yapabiliriz canım. Daha erken olmaz; çünkü oğlumun LYS, kızımın da SBS sınavları var. Haziran ayında sınav manyağı olacağız.delikafadulden

arkadaşlar çok özür dileyerek ben gelemiyorum.buldan dan yatılı misafirlerim geliyor,inşallah bidahaki buluşmaya gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…