Anuşkacım beni de ekle gelenler listesinezemuszemus
Anuşka abla benim cumartesi sabahtan kahvaltı günüm var, onu iptal edemiyorum ne yazıkki, cumartesi öğleden sonra müsaitim sadece, pazar günü de koltuklarımı yıkamaya gelicekler, bu kadar kişi 15 mayıs sabahına işini gücünü ayarlamış benim yüzümden de değiştiremezsiniz kanımca, bu durumda galiba ben gelemiyorum, iyi eğlenceler diliyorum sizlere
Günaydın arkadaşlar.
White_Devil de gelemeyeceğini bildirdi. Sayımız az ama bence ertelemek yerine onların da uygun olduğu bir gün başka bir buluşma yapalım.
Yani biz bir buluşalım, gerisi gelir nasıl olsa...
selam bayanlar nasılsınız bende bı degışıklık yok gelıyorum opuyorumnanaktan kardeşıme ulaşamadım ulaşırsam onuda getırecegım maviruya yı görüşmek dılegıyle kaydirigubbakcemile5
evet evett güzel fikir başka bi gün tekrarı olsun çünkü çok istiyorum sizlerle tanışayım:1hug:
şimdiden size iyi eğlenceler:))
Hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım.Buluşma keşke haftaya olsaydı bende gelirdimm(
Hoşgeldin canım. Bu hafta gelmeye çalışsan...
Canım bu hafta gelmem imkansız çünkü eşimin işi nedeniyle eşkişehirdeyim. Haftaya dönüyoruz denizliye.İnşallah bi daha ki buluşmanıza bende memleketimde olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?