Denizli///20

gecmis olsun canim allah ailelerine sabirlar versinnn:teselli::çok üzgünüm:

ne zaman buluşacağızsengözlerimebaksanab
ne zaman buluşacağız
ne zaman buluşacağız:çok üzgünüm:
ne zaman buluşacağızbenneyaptımki
ne zaman buluşacağızfisfisfis
ne zaman buluşacağız:asigim:

haklısın bencede,
sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruum. :sm_cool: :sm_cool:

senden bana özelmesaj gelmiş buluşuyoruz diye anuşkacım, ama nezaman nasıl buluşcaz,okonu daha konuşulmadı sanırım, kararlaştırılınca haber verirsenizben gelirim, şu an itibariyle gelmemem için hiç bir neden yok
şakkıdı

Mesajda link vermiştim tatlım, bir bak istersen...

hepinize iyi pazarlar denizlinin güzel hanımları..umarım bir aksilik çıkmaz da buluşabiliriz.Tanıdıklarımı çok özledim tanımadıklarımı çok merak ediyorum.Benim gelip gelemeyeceğim henüz belli değil.beni tanıyanlar biliyorlar işim sebebiyle her an her şey olabiliyor ama sahiden çok gelmek istiyorum:1hug:

anaaaaa nıe gelemıyon sekerım yaaa senağlama

Gelmek istediğini biliyorum arkadaşım. Ama dediğin gibi işinin sağı solu belli olmuyor senin. Umarım o gün için bir terslik olmaz ve aramızda olursun.
Olamazsan da kahveye gel bana bir gün...

ya kızlar thermis in mesajını yeni gördüm
malum pazar günü dükkan kapalı giremiyorum nete
12 si cts denk geliyo yaaaaa ben dükkanımda olmak zorundayım.pazar olsaydı kocişi kandırır gelirdim ama çok zor kızlar yaaaaaaaaaaa

canım,kesin geleceksen ayarlama yapabiliriz, kızlara bi soralım bi engelleri varmıymışCADIARZUgelirsen çok mutlu oluruz...:1hug:

Kızlar, ben pazar günü gelemem. Ama siz ille de pazar derseniz gelmeyiveririm ne yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…