Denize gitme, girme vakti

yeşilim,
ben pek denizin bu anlattığın kısmını sevmem,
ondan karşılaşmadım ama muhakkak böyle oluyordur,
şimdiki anneler ve babalar çocukları ne kadar yaramaz ve
gürültülüyse onlarla zeki yada hiperaktif diyerek övünüyorlar,

ben koyları severim sessiz sakin ve arkamda orman önümde deniz

eskiden giderdim daral gelirdi yüzmeyi severimde
güneşlenmeyi sevemedim bir türlü yüzer çıkardım
dolayısıyla senden aldım havadisleri,
burdan okuyup belki düzeltirler kendilerini,
e duysunlar dimi

nasıl görüyor o yeşil gözler ve ulaştırıyor bize yeşil duygularla
a.s.

Masal bende çocukların oynaması rahatlaması taraftarıyım.Ama bu çok farklı görmen lâzım.Abartılı eğlence rahatsız ediyor.
Turist çocuklarda oynuyor.Varlarmı,yoklarmı belli değil.Biraz eğitimle ilgili sanırım..Ne öğretirsek o.

Eğitim şart diyorum .Tabi sadece eğitimlede olmuyor anne, babanın ilgisizliği ve duyarsızlığıda söz konusu galiba .

Ne kadarda güzel anlatmışsın yeşilim.
Biz galiba her şeyin tadını sonuna kadar çıkartmayı amaçlıyoruz.
Malesef bunu yaparkende başkalarının huzurunu hiçe sayıyoruz .
Biraz bencillik yani.

Sağol Viyolet... Maalesef eğlenmekle gürültüyü karıştırıyoruz..Bazı güzelliklerinde tadı kaçıyor

Yeşilim bak ilk kez sana katılamıyorum.Neden dersen ben de 4 çocuklu bir anneyim.Çocuklarımı deniz kenarına eğlensinler diye götürdüğüm zaman kimseyi rahatsız etmemelerini tembihlerim.Ama apartmanda sus,deniz kenarında sus,komşuda sus.Yeşilim bu çocuklara yazık değil mi? Biraz da onların gözünden baksanıza dünyaya,ne kadar mutlu olurlar denizi görünce!...Kimseyi rahatsız etmesinler ama seslerini de çok kısmasınlar bence.Çünkü deniz kıyısında ne kadar ses olursa olsun kayboluveriyor.Bilmiyorum ne kadarına katılırsın.Bu eleştiri değil yanlış anlamanı gerçekten istemiyorum.Bu benim fikrim.Ben de yaşayarak öğreniyorum.İki küçük çocuğum var çünkü.

Realist..tabi ki her yazıya katılmak mümkün değil Senin fikirlerinde olacak
Yukarılarda yazmışım Çocuk sesleri iyidir,hoştur da aşırı sesler aşırı hareketler herkesi rahatsız ediyorsa,olmuyor yakışık almıyor..
Tabi ki çocuklar eğlenecek ama ...

Teşekkürler canım Yeşilim.Biryerde ben de kızıyorum.Ben tam yatmış güneşlenirken yanımdan koşarak geçen sırılsıklam bir çocuğun beni ıslatması.Ve ailesinin de müdahale teme gereği bile duymaması

Teşekkürler canım Yeşilim.Biryerde ben de kızıyorum.Ben tam yatmış güneşlenirken yanımdan koşarak geçen sırılsıklam bir çocuğun beni ıslatması.Ve ailesinin de müdahale teme gereği bile duymaması

Sağol Realist işte demek istediğim buydu ..Sevgilerimle

yeşilim çok güzel ifade etmişsin eline sağlık
bende tam tersini yaşadım çok lüks bir otelde havuzda saunada turistlerin bağıra bağıra konuşmasından rahatsız olmuş görevlilere neden böyleler demiştik .görevlilerde kurban olurum Türklere demişti .

Pandora Amazon haklısın...işte onlar da avrupanın 5.sınıf vatandaşları..Eğitimsiz,görsüzleri..Maalesef her yerde varlar

Yesilim yanimda olsan seni sarilir operdim, inan en cok kizdigim konu bu cocuklar gezsin oynasin eglensin tamam ama herseyin bir yeri zamani limiti var, dinlenmek, guneslenmek, yemekte huzurla birseyler yemek ne kelime, ben bu olaylardan dolayi hep bendemi anormallik var diye dusunurdum, bizde tatile giderdik ama anne babamizin agzindan kelime cikmazdi bakmalari yeterdi eger yanlislikla ses yukselmisse, dozumuzu bilirdik, simdi bunlar olmadigi gibi dahada kotuye gidiyor hersey, etrafinda dolaniyorlar guneslenirken ellerinde su tabancalari sag yaninda bir cocuk sol yaninda bir cocuk hadi onlar birbirine su atarken arada bedava banyo yapiyorsun, biraz daha toplumda saygi cercevesinde eglenebilsek, konusmamizi ayarlayabilsek, o yuzden yabancilari takdir ediyorum bu konuda ses pek cikmaz oyle alistirmislar

Ayşecik "bizde tatile giderdik ama anne babamizin agzindan kelime cikmazdi bakmalari yeterdi eger yanlislikla ses yukselmisse, dozumuzu bilirdik,"demişsin
çok doğru büyüklerin gözlerinden anlardık..lâf yememek için sesimiz çıkmazdı ama ezilmezdik.Sağol canım.

Deniz çok yakın bana,iki durak ötemde ...O yüzden hemen hemen her gün gittim
Bir buçuk,iki saat yüzüp döndüm.. O kadar çok anım var ki.. Hangi birini yazmalıyım bilemedim..Daha sonra belki

X