DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

rror

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
587
107
MERHABALAR KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11 DE AMELİYATA GİRDİM. 2 DE ÇIKMIŞIM. 3 DE UYANDIĞIMDA ACIDAN DELİRMEK ÜZEREYDİM. BEN NORMAL DOĞUM YAPTIM BU ACI DOĞUMUN YANINDA SOLDA SIFIR. ÇÜNKÜ VÜCUDUNUN NERESİNİ OYNATIRSAN OYNAT GÖĞÜS KISMIN PARÇALANIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORSUN. O AN GERÇEKTEN BEN NE HALT ETTİM DEDİM. 245CC KAS ALTI TAKILDI. TAKİBİNDEKİ 24 SAATİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM. ANCAK SİZİ ÇOKDA KORKUTMAYAYIM. 24 SAAT SONUNDA BİRAZ RAHATLIYORSUN. EN AZINDAN KOLLARINI OYNATMAYA BAŞLAYABİLİYORSUN. İLK GÜN EVİNE GİDENLERİ ANLIYAMIYORUM BIRAK VE GİTMEYİ TUVALETE BİLE KALKAMADIM. ERTESİ GÜN TABURCUYLA KALKMAK ZORUNDA KALDIM. DRENLERİM VAR 25CC ALTINA DÜŞMEDİĞİ İÇİN ÇIKARTMADI DOKTOR. DÜN DE KONTROLE GİTTİM. YAVA YAVAŞ TOPARLANIYORUM. BUGÜN GERÇEKTEN OLDUKÇA RAHATIM. İŞE BAŞLAMAM GEREKİYORDU AMA MÜMKÜN DEĞİL İZİN ALMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ HEM HEMEN YORULUYORUM HEMDE BAŞIM DÖNÜYOR. BUNLARA DEĞDİMİ? DERSENİZ BİLMİYORUM HERTARAFI BANDAJLI. NE ZAMAN ÇIKACAK ONUDA BİLMİYORUM BİRAZDAN TEKRAR KONTROLE GİDECEĞİM. SORMA İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY OLURSA DETAY ANLATABİLİRİM. İNANIN ÇOKDA KOLAYDEĞİL. İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER. SEVGİLERRR...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun cnm. Allah acısız günler göstersin artık:Saruboceq: Darası başımıza ama en acısızından...
Cnm senin kesi memeucu muydu? Umarım istediğin gibi olmuşlardır. Bu arada Maliyet ne kadar tuttu?

Yok canım göğüs altı kesi var. Bende meme dokusu yok denecek kadar az olduğundan kas altı yapıldı acının esas sebebi bu. Kas üstü yaptıranlar çok daha acısız atlatıyor. Ama bu senin elinde değl. Meme dokusunun yeterliliğiyle ilgili. Tşk. Sevgiler...

çok geçmiş olsun bu kadar acı çekmene gerçekten şaşırdım ben dual plan oldum ağrı yoktu sadece gerginlik hissi vardı ilk 2 gün sen kime oldun ameliyatı?

geçmiş olsun arkadaşım...tam beni tarif etmişsin bende aynı senin gibi dayanılmaz acılarla uyandım ameliyattan ama bir kaç güne toparlanırsın merak etme..benim 17.günüm çok çok daha iyiyim ama birkaç gün normal hayatına dönebileceğini zannetmem tekrar geçmiş olsun bu arada sana bir sürü mesaj gelecek şimdi bizim hiç ağrımız olmadı felen die ama unutma herkesin dayanma gücü farklı oluyor bende 2 doğum yaptım ama bu başka birşeydi

deniz7 kas altı olduğu için böyle oldu senin. benim dual plandı ama ilk 1 hafta psikolojim bozuktu, insan pişmanlıklar yaşayabiliyor ilk günler. ama herşey güzel olacak merak etme :)
senin yuvarlak mı takıldı damla mı? doktor ameliyatta karar verecek demiştin

çok geçmiş olsun bu kadar acı çekmene gerçekten şaşırdım ben dual plan oldum ağrı yoktu sadece gerginlik hissi vardı ilk 2 gün sen kime oldun ameliyatı?

canım kas altı olunca bu ağrılar normalmiş. bu gün 3. günüm allaha şükür ağrım kalmadı biraz önce doktorum drenleride çıkarattı. saçlarımı bile toplayabiliyorum.

geçmiş olsun arkadaşım...tam beni tarif etmişsin bende aynı senin gibi dayanılmaz acılarla uyandım ameliyattan ama bir kaç güne toparlanırsın merak etme..benim 17.günüm çok çok daha iyiyim ama birkaç gün normal hayatına dönebileceğini zannetmem tekrar geçmiş olsun bu arada sana bir sürü mesaj gelecek şimdi bizim hiç ağrımız olmadı felen die ama unutma herkesin dayanma gücü farklı oluyor bende 2 doğum yaptım ama bu başka birşeydi

öykücüm çok haklısın beni en çok şaşıran ilkkez bir yerim ağrıyor dedim. kolay kolay kendimi bırakmam. buda bir tecrübe oldu. allah utandırmasın umarım tekrarı olmaz. ama ian şu anda çok rahatım her işimi kendim yapabiliyorum. yarında işe başlayacağım. 1 gün önce elimi oynatamazken bugünkü halimi düşününce çok hızlı bir iyileşme süreci olduğu kesin. sevgiler

deniz7 kas altı olduğu için böyle oldu senin. benim dual plandı ama ilk 1 hafta psikolojim bozuktu, insan pişmanlıklar yaşayabiliyor ilk günler. ama herşey güzel olacak merak etme :)
senin yuvarlak mı takıldı damla mı? doktor ameliyatta karar verecek demiştin

my-babe haklısın kas altında kas kesildiği için vücudunu oynatmaya çalıştığın anda kesi olan yerler çok ağrı yapıyor.doktorum yuvarlak demişti denemiş çok yapay durmuş oda damlada kara kılmış. bugün bandajlarım değişti ilk defa gördüm. sanırım çektiğim acılara değmiş. sevgiler

denizcim cok cok gecmis olsun canim cok sükür ki atlatmissin umarim cektigin bütün acilara degecektir maalesef kas alti oldugunda cok aci veriyormus doktorum söylemisti bana da bende meme dokusu oldugu icin kas alti degildi bu sebeple de hic aci yada agri hissetmedim..darisi diger arkadaslarin basina..

Merhaba canım çok geçmiş olsun. Ameliyattan uyanınca hafif ağrılarım ve kollarımda güçsüzlük vardı benim. Ama sanırım ameliyat sonrası uygulanan ağrı kesiciler çok kuvvetliydi. Zaten Aylin hanım 2 saat kadar hastanede kalıp arada uğrayıp ağrım artar gibi olunca tekrar ağrı kesici taktırdı serum içinde. 4 saat sonra toparlanmıştım bayağı kalkıp dolaşıyor, tuvalete gidiyordum, yemeğimi yiyordum. Bence ameliyat sonrası ağrı kesici az verilmiş size çünkü hiç çıldıracak derecede ağrım olmadı benim

canım kas altı olunca bu ağrılar normalmiş. bu gün 3. günüm allaha şükür ağrım kalmadı biraz önce doktorum drenleride çıkarattı. saçlarımı bile toplayabiliyorum.

göğsülerini gördükçe çektiğin ağrılara değdiğini anlıycaksın çünkü psikolojik olarak acı çekmek daha kötü yani göğsünün olmaması zaman geçtikçe iyiki yaptırmışım diyorum gerçi çok zaman geçmedi 2 ay oldu ama hiç yumuyşamıycaklarını sandığım göğüslerim epey yumuşadılar bende şaşırdım şekil olarak dersen fıstık gibiler kimse anlamıyor dekolte giyince ara sıra çok güzel göğüslerin var diyor kız arkadaşlarım ama söylemiyorum onlara silikon olduğunu zaten hiç anlaşılmıyor opuyorumnanaktan

göğsülerini gördükçe çektiğin ağrılara değdiğini anlıycaksın çünkü psikolojik olarak acı çekmek daha kötü yani göğsünün olmaması zaman geçtikçe iyiki yaptırmışım diyorum gerçi çok zaman geçmedi 2 ay oldu ama hiç yumuyşamıycaklarını sandığım göğüslerim epey yumuşadılar bende şaşırdım şekil olarak dersen fıstık gibiler kimse anlamıyor dekolte giyince ara sıra çok güzel göğüslerin var diyor kız arkadaşlarım ama söylemiyorum onlara silikon olduğunu zaten hiç anlaşılmıyor opuyorumnanaktan

lalara canım merhaba,
geçmiş olsun öncelikle çok sevindim sağlıklı bir operasyonla memnun kaldığın sonuçlar almana. ben izmirliyim ama ankara da bir akrabamızın yanında ameliyatımı olmayı düşünüyorum. memnun kaldığın ve doğal olduklarını söylediğin için sormak istedim. ankara'da mı oldun ameliyatını? hangi doktora, kaça oldun ve silikon boyutların şekli nasıldı? bilgilendirirsen ve doktorundan memnun kaldın mı anlatırsan çok sevinirim ankarada olmadığım için çok yardımcı olmuş olursun.

lalara canım merhaba,
geçmiş olsun öncelikle çok sevindim sağlıklı bir operasyonla memnun kaldığın sonuçlar almana. ben izmirliyim ama ankara da bir akrabamızın yanında ameliyatımı olmayı düşünüyorum. memnun kaldığın ve doğal olduklarını söylediğin için sormak istedim. ankara'da mı oldun ameliyatını? hangi doktora, kaça oldun ve silikon boyutların şekli nasıldı? bilgilendirirsen ve doktorundan memnun kaldın mı anlatırsan çok sevinirim ankarada olmadığım için çok yardımcı olmuş olursun.

özelden sormak istediklerini sorabilirsin canım

X