• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

birde şey duymuştum ben silikon taktırmak istemeyenler için dogal kendi karın yaglarından alıp memeye uyguluyorlarmıs onu arastırmak amacım ama bilemicem ...

SEVGİLİ kraliche; BENİM 1 OĞLUM VAR. DOĞUMDA VE SÜT KONUSUNDADA SORUN OLMUYORMUŞ ÇÜNKÜ SÜT KANALARIYLA SİLİKON AYRI YERDELERMİŞ. AMA ŞİŞLİKTEN DOLAYI SARKMA OLABİLİR HERHALDE. SENİN VARDA NUN İÇİN DÜŞÜNEMİYORSUN. OLMAYINCA YABANCI FALAN DEMEEN DÜŞÜNÜYORSUN CANIM.kaydirigubbakcemile3
VÜCUT YAĞIYLA OLANLAR ZAMANLA AĞILIYORMUŞ. BİR ARA ONUDA ARAŞTIRMIŞTIM ONU KULLANANDA TAVSİYE EDENDE DUYMADIM.
SEVİLER

tekrar geçmiş olsun ve güle güle kullan diyorum arkadaşımm..bende bu anlattıklarını yaklaşık olarak 6 ay önce yaşadım..o ilk uyandığında hissettiğin acıyı ve pişmanlığı anlattığın satırlarda ben bu filmi daha önce görmüştüm dedim..ama merak etme sonucunu düşün yazın giyeceğin bikini ve dekoltenin olağanüstü güzel duracağını hayal ederek rahatla lütfen..günden güne daha iyi olacaksın..keyifini çıkar sevgiler..opuyorumnanaktan

sevgili rima çok teşekkür ederim şu an o acıyı hatırlamak bile istemiyorum. Artık gelceğe yönelik güzel şeyler düşünebilir hale geldim...
şu an çok şükür ağrılarım çok çok az. Artık tek derdim drenlerin çıktığı yerdeki morluklar canımı çok sıkıyor. Ne zaman geçer? Sendede olmuşmuydu? (herkesde olmuyormuşda)

Çok geçmiş olsun arkadaşlar...
Darısı benim gibi olmak isteyen arkadaşların başına:Saruboceq:
Bende Bursa da yaptırmayı düşünüyorum.Doktor önerisi olan varsa sevinirim.Ayrıca DENİZ7 ameliyat sonrası yaşadıkların her ne kadar üzücü olsada şuan mutlu olman inan çok güzel,çok sevindim senin adına...Ben de o kadar cok istiyorumki inan acısını düşünmüyorum bile...Artık destekli sütyen kullanmaktan,bikinilerime extra destek taktırmaktan bıktım=(
Hatta taktırdığımda hiç sütyen kullanmıcam ,salcam öle ortalığa gezcem diyorum arkadaşlarıma=)))
DENİZ7 acaba fakülte hastenelerine nasıl başvuru yapabilirim.Yani bu konuya mutabık mı hastaneler?Ben Uludağ Üniversitesi öğrencisiyim zaten,kendi üni.min tıp fakültesinde yaptırabilirim sanırım...
Yardımcı olursanız çok sevirim...

deryaliiim BEN ÖZELDE YAPTIRDIM ANCAK ÜNV. İÇİN YAPAN HOCADAN RANDEVU AL GÖRÜŞ. ÖZELDEN OLDUKÇA EKONOMİK OLUYOR.AMA BURSADA ÜNV. YAPTIRANLA KARŞILAŞMADIM . ARAŞTIRMALISIN MUTLAKA YAPILIYORDUR. O SÜNGERLERLE YAŞAMAKTAN KURTULMANIN TADINI ÇIKARTACAĞIMGÜNLERİ BEKLİYORUM. ŞU AN SPORCU SÜTYENİ KULLANIYORUM. BU HALİ BİLE BAŞIMI DÖNDÜRÜYOR. zemuszemus SEVGİLER....

mrhbalar,
ben göğüs büyüteli 5 sene oldu.İnsan ağrıyı falan hatırlamıyor.Bir de üstüne 2 doğum yaptım.Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız amelyattan.

normal meme kıvamındamı oldumu yoksa dahamı sertler hala benim 2 ay oldu çokda yumuşak değiller

SEVGİLİ kraliche; BENİM 1 OĞLUM VAR. DOĞUMDA VE SÜT KONUSUNDADA SORUN OLMUYORMUŞ ÇÜNKÜ SÜT KANALARIYLA SİLİKON AYRI YERDELERMİŞ. AMA ŞİŞLİKTEN DOLAYI SARKMA OLABİLİR HERHALDE. SENİN VARDA NUN İÇİN DÜŞÜNEMİYORSUN. OLMAYINCA YABANCI FALAN DEMEEN DÜŞÜNÜYORSUN CANIM.kaydirigubbakcemile3
VÜCUT YAĞIYLA OLANLAR ZAMANLA AĞILIYORMUŞ. BİR ARA ONUDA ARAŞTIRMIŞTIM ONU KULLANANDA TAVSİYE EDENDE DUYMADIM.
SEVİLER

ne bilim tatlım ya bende emzirmeden sonra goguslerim fena deformasyon oldu :(
ama silikona hiç heves etmedim ne bilim ole bi dusunce içine girdim hep ya vucuttan alınan yaglarla olabilir dedim yada sadece toparlama yapsınlar dedim hani sonucta memelerimin buyutulmesine gerek yok buyuklugu benm için ideal sadece toplatmak tek amacım ...
ama tabi memesi cok kucuk hanımlarınki sanırım sadece silikon destegiyle buyuyebiliyor ben cok net bişey bilmiyorum yaptıran sizzsiniz sonucta benden daha deneyimli ve bilgilisinizdir ... sevgiler ...

kraliçe bence sen protez istiyorum ya da istemiyorum diye düşünme. herhangi bir estetik cerraha gidersin, nasıl bir meme istediğini anlatırsın, doktor yaptığı ameliyatların önceki-sonraki fotolarını gösterir ve karar verirsiniz..

benim 2 çocuğum var. çocuklardan önce büyük olmasalar da güzel ve dolgundu memeler. ikisini de emzirdim ard arda. çok şükür sarkma ve çatlağım yoktu ama eski dolgunluğu kalmadı. örneğin sırtüstü yatınca dümdüz oluyordu.. onun çin protez şarttı bana. yani diyeceğim o ki doktora gidip görünmeden hiçbişey düşünme. yağ enjekte etmek kalıcı çözüm değil. hem kitlelere yol açıyormuş ve artık neredeyse hiç uygulanmıyor o yöntem.

kraliçe bence sen protez istiyorum ya da istemiyorum diye düşünme. herhangi bir estetik cerraha gidersin, nasıl bir meme istediğini anlatırsın, doktor yaptığı ameliyatların önceki-sonraki fotolarını gösterir ve karar verirsiniz..

benim 2 çocuğum var. çocuklardan önce büyük olmasalar da güzel ve dolgundu memeler. ikisini de emzirdim ard arda. çok şükür sarkma ve çatlağım yoktu ama eski dolgunluğu kalmadı. örneğin sırtüstü yatınca dümdüz oluyordu.. onun çin protez şarttı bana. yani diyeceğim o ki doktora gidip görünmeden hiçbişey düşünme. yağ enjekte etmek kalıcı çözüm değil. hem kitlelere yol açıyormuş ve artık neredeyse hiç uygulanmıyor o yöntem.

ama canım ben daha bugun duydum yhaf yakup avşarın karısı anlatıyordu oda estetikciymiş sanırım yagla doldurma olayını falan popoya memeye diye bi programda rast gelmiştim ismini unuttum bilmem ne avşar işde :çok üzgünüm:
haklısın galiba hayırlısı bakalım artık tşk edeirm cnm a.s.

sevgili rima çok teşekkür ederim şu an o acıyı hatırlamak bile istemiyorum. Artık gelceğe yönelik güzel şeyler düşünebilir hale geldim...
şu an çok şükür ağrılarım çok çok az. Artık tek derdim drenlerin çıktığı yerdeki morluklar canımı çok sıkıyor. Ne zaman geçer? Sendede olmuşmuydu? (herkesde olmuyormuşda)

ben o direnlerle nerdeyse akraba olucaktım senağlama
yaklaşık 10 gün kaldı.biliyorsun çıkmaları için belli bi cc altına düşmesi gerekiyor kanamanın..iz konusunda ama merak etme geçecek kaydirigubbakcemile3 ve muhteşem bi görüntüsü olacak..hıımm birde şu anki hali biraz ödemden kaynaklı şiştir..bi kaç ay içerisinde o şişlikler inecek daha hoş ve doğal bi görseli olacak kaydirigubbakcemile5
güzel günlerin olsun..

ben o direnlerle nerdeyse akraba olucaktım senağlama
yaklaşık 10 gün kaldı.biliyorsun çıkmaları için belli bi cc altına düşmesi gerekiyor kanamanın..iz konusunda ama merak etme geçecek kaydirigubbakcemile3 ve muhteşem bi görüntüsü olacak..hıımm birde şu anki hali biraz ödemden kaynaklı şiştir..bi kaç ay içerisinde o şişlikler inecek daha hoş ve doğal bi görseli olacak kaydirigubbakcemile5
güzel günlerin olsun..

evet rima benim en son 30-35cc iken çıkarttı. hatta bu kadarken çıkartmaz diyorduk ama çıkarttı. (3.gündü). morluklar oluştuktan sonra yeni bir morluk olmadı. geçme aşamasına geçtiler. yarın dikişlerim alınacak umarım drenler çıkarkenki kadar ağrılı olmaz çook teşekkürler sevgiyle kal.vereliniortak

deniz7 doktorun kimdi ve hangi tekniği kullandı ?azcık bahseder misin ?

sevgili abcj dual plane damla 245cc takıldı. Ahmet arsan. Daha önce bahsettiğim gibi drenler vardı. şimdi sanki ameliyat olmamış gibiyim hiç ağrım kalmadı.(ilk 2 gün acıdan deliricektim bu arada). Görüntüye gelirsek yıllarca yokluktan şimdi bana çok büyük geliyorlar.yavaş yavaş alışıyorum. Hatta forumda 300-350 400 taktıranları duyunca bana inanılmaz geliyor. Tercih tabiki sevgiler....

kızlar selam ankarada bu ameliyatı olan varmı bende silikon taktırıcam ama bildiğim bi doktor yok rast gele bi doktorada gitmek istemiyorum önere bileceğiniz bi doktor varmı acaba mafoldumben

denizcim bana 420 cc takıldı ama benim tercihim c kap olmasıydı, neticede öyle de oldu. 75 c sütyen kullanıyorum....

merhaba arkadaslar acaba konyada estetik olan varmı?lütfen yardımcı olun bende gogusumu büyütmeyı dusunuorum

kimderki önemli olan senin ne istediğin.benim vücudumda minyon olduğu için bana 245cc yetti arttı bile. zaten hepimiz kendimizi tatmin edecek boyut için bu sıkıntıları çekmiyormuyuz? istediğinin olduğuna çok sevindim. darısı isteyen herkesin başına sevgiler...

boy kilo oranına göre değişir tabii ki cc olayı . boy kilon nasıl DENıZ7., zamanla gözlerin alışır belki küçük bile gelmeye başar genelde öyle diyorlar:)

esila00, ankarada ameliyat olan var tabii olmaz mı ,en son lalara oldu . onun dışında bu forumda benim 1,5 yılda ankarada ameliyat olan arkadaşlardan okuduğum isimler (ankaradan)nebil bozdoğan osman latifoğlu reha yavuzer , hacettepeden bir isim vardı bir de adını hatırlayamıyorum şu an doktorun .

Abcj canımboyum 160 kılo 49 ..
DedıĞın gıbı Öncelıkle vÜcuda uygunluĞu ve ne ısteĞın Önemlı.
Ben bÖyle bır bÜyÜklÜĞÜ sadece ılk doĞum yaptıĞım hafta gÖrdÜm sadece o zamanda Şok olmuŞtum. O yÜzden Şımdıkı halı hem benı Çok mutlu edıyor hemde ŞaŞırtıyor. Ama emın ol mutluyum. Dolgulu sÜtyen bıkını derdı bıttı.
Hala rÜyada gıbıyım. Ayıp ama arada hala aynanın karŞısına geÇıp bakıyorum. Ve bunlar benımmı demekten kendımı alamıyorum. Allah ısteyen herkese nasıp etsın. Sevgıler...

abcj arkadaşım çok saol bi görüşüyüm arkadaşlarla bakıyım ... çok sıkıldım bu ufaklıklardan süngerli südyenlerden :çok üzgünüm:

Merhabalar arkadaŞlar Şımdı doktordan geldım
veee artık yan yatabıleceĞım Çok ŞÜkÜr tavana bakmaktan kurtuldum. GerÇı gÜvenıp sÜreklı yan yatamam ama olsun arada kendımı mutlu etmeye yeter.

DıkıŞlerım alındı allaha ŞÜkÜr sıkı bır bandaj takıyordum onu Çıkarttı. Morarma olan bÖlgeye sÜreklı masaj yapmalıymıŞım. HerŞey yolundaymıŞ. ız kalmaması ıÇın contractubex verdı. Darısı ısteyenlerın baŞına . Sevgıler.

Back