• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BU GÜN 5. GÜNÜM VE ŞıMDı ıŞTEN GELDıM. AĞRIM FALAN KALMADI. EN ZORU YATTIĞIM YERDEN KALKMAKTI DÜN GECEDEN BERı ONUDA RAHAT YAPABıLıYORUM. YARIN BANDAJLARIM ÇIKACAK. DRENLERDE OLDUKÇA RAHATSIZ EDıYORMUŞ DÜNDE ONLAR ÇIKINCA OH DEDıM. ıLK DEFA DÜN GÖRDÜM SONUCU. 245CC TAKILMASINA RAĞMEN BANA ÇOK BÜYÜK GELDıLER. UMARIM BıRAZ KÜÇÜLÜR.(BU SÖZÜ SÖYLEDıĞıME KENDıM BıLE ıNANAMIYORUMkaydirigubbakcemile3) GALıBA ŞıŞ OLDUKLARINDAN. AMA EN UFAK BıR MORARMA, HıSSıZLıK YOK.ŞU ANA KADAR HERŞEY YOLUNDA. ıŞ YERıNDEDE KıMSE ANLAMADI:lepi: DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR KESıNLıKLE ıYıLEŞME SÜRECı ÇOK HIZLI SONUCA DEĞER.. SEVGıLER....

merhaba deniz7, geçmiş olsun..Ben de eylül ayı gibi düşünüyorum ama birkaç gün önceki yazılarını okuyunca tırsmıştım ve ilk defa acaba diye düşünmüştüm..Ağrıya pek dayanıklı değilimdir de..Ama şimdi iyi olmana çok sevindim..Ayy biraz rahatladım gibi...Tekrar geçmiş olsun canımmm

merhaba deniz7, geçmiş olsun..Ben de eylül ayı gibi düşünüyorum ama birkaç gün önceki yazılarını okuyunca tırsmıştım ve ilk defa acaba diye düşünmüştüm..Ağrıya pek dayanıklı değilimdir de..Ama şimdi iyi olmana çok sevindim..Ayy biraz rahatladım gibi...Tekrar geçmiş olsun canımmm

sevgili asmunikal seni çok iyi anlıyorum ama öncesinde ki sıkıntıları keşke açıkça yazanlar olsaydı diye düşünmedim değil. bu forumda herkes genelde güzelliklerden bahsediyor sıkıntıları bilmek daha iyi olurdu benim için. bu yüzden yaşadıklarımı tam olarak yazmak istedim. evet 2 gün çok sıkıntılı gerçekten ama iyileşme süreci gerçekten çok hızlı. bu gün her işimi kendim yapabiliyorum.ve 5. gün. yani korkma demicem kork ama yinede yaptır.sonuç değer inan.ama hayatının o 2 gününü yok saymak isteyerek geçeceğinide unutma. sonuç değer. sevgiler...

sevgili asmunikal seni çok iyi anlıyorum ama öncesinde ki sıkıntıları keşke açıkça yazanlar olsaydı diye düşünmedim değil. bu forumda herkes genelde güzelliklerden bahsediyor sıkıntıları bilmek daha iyi olurdu benim için. bu yüzden yaşadıklarımı tam olarak yazmak istedim. evet 2 gün çok sıkıntılı gerçekten ama iyileşme süreci gerçekten çok hızlı. bu gün her işimi kendim yapabiliyorum.ve 5. gün. yani korkma demicem kork ama yinede yaptır.sonuç değer inan.ama hayatının o 2 gününü yok saymak isteyerek geçeceğinide unutma. sonuç değer. sevgiler...

sen hangi şehirde yaptırdın?opuyorumnanaktan

güzelim bizde yazdık herşeyi ama çok şükür ağrı sızı olmadı bizde yani kendi adıma konuşayım bende olmadı zemuszemus hatta doktoruma sordum neden ağrı sızım olmadı diye o da dediki ameliyat sırasında etkisi çok uzun süren ağrı kesici enjekte ettim dedi ve gerçekten ağrım olmadı ama gerginlik hissi vardı tabi

arkadaşlar benim göğüslerimde doğum yaptıktan sonra oğlum malesef 2.5 yaşına kadar emdi ve bende göğüs diye bişey kalmadı. bende yaptırmak istiyorum. silikon ne kadar gidiyomuş. hamile kalındığında çıkarmak gerkiyormuymuş. bana hemen bilgi verirseniz çok sevinirim

Öncelikle çok geçmiş olsun..Umarım çok daha iyi olursun en kısa zamanda..Bende bir konuda yardım istiycem sizden..Bursada göğüs büyütme ameliyatıyla ilgili bi fikri olan ya da yönlendirebileceği bi doktor olan kimse var mı?şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

arkadaşlar benim göğüslerimde doğum yaptıktan sonra oğlum malesef 2.5 yaşına kadar emdi ve bende göğüs diye bişey kalmadı. bende yaptırmak istiyorum. silikon ne kadar gidiyomuş. hamile kalındığında çıkarmak gerkiyormuymuş. bana hemen bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba marda çok geçmiş olsun, silikon ömrü 20-25 yıl tahmini, yani firmanın verdiği garanti süresiymiş. Hamile kalınca çıkarmak gerekmiyor, bebeğe bir zararı yok ama memelerin formu bozulabiliyormuş hamilelikte ne kadar büyüyeceği belli olmadığı için.

kızlar nerde yaptırdınız özelmı devletmı? ssk karşılıyomu ve sonuç kötü olursa bursada yaptıran varmı? yazssın lütfen..

sevgili LALARA yanlış anlaşılma olmasın ben genelden bahsettim. (ağrı konusunda). herkes kendini bilir. benim söylemek istediğim yaptırmak isteyen arkadaşlara hertürlü olumlu-olumsuz şeyleri anlatmak gerektiği konusuydu.senin kas altımıydı canım?

bu arada sevgili CURSE devlet karşılamıyor ancak üniversite hastahanelerinde doktorla anlaşırsan sadece silikon parası ve doktorada az bir şey vererek 2000 e mal edenler var. onun dışında özel hastahaneler heyet çıkarıp bir kısım masrafları düşebiliyor buda 2500-3000e mal oluyor ama bunu gidip açıkça konuşman gerek.

sevgili SHEKERMıSHEKER iyi dileklerin için teşekkürler. umarım sizde bu konuda mutlu olursunuz.

sevgili MARDA hamilelikle ilgili hiç bir sorun yok ancak bailiesin dediği olabilir. ama süt konusunda hiç bir sıkıntı yok çünkü süt kanallarıyla silikonun takıldığı yer ayrı yerler.

Bu arada cevapları yazarken olanları anlatmadım. Şımdı doktordan geldım. Bu gÜn 6.gÜn yapıŞkan olan bandjlar aÇıldı. Derın bır ohhh Çektım. Hafıf bır bandaj Üzeıne sporcu sÜtyenı gıyınıp Çıktım. Bu gÜn banyo yapabıleceĞımı sÖyledı ama anırım cesaret edemeyeceĞım.masaj verdı ıyı gelırmıŞ. AĞrı konusuna gelınce sadece gecelerı bıraz sızı kaldı ama rahatsız etmıyor. AĞrı kesıcılerınde hakkını Ödeyemeyız herhalde. Bu gÜnkÜ gÖrÜntÜsÜne ınanamadım yıllarca kÜÇÜk gÖrmeye alıŞtıĞımdan bunlara alıŞmanın zaman alacaĞını anladım. Ama ınanın Çekılen sıkıntılara deĞer. Kendımı Çok ıyı hıssedıyorum. EŞım bıle amelıyata karŞıyken onunda hoŞuna gıttı. Zaten bende Öyle tahmın edıyordum. Cumartesı dıkıŞlerde alınıyormuŞ sanırım yavaŞ yavaŞ normale dÖneceĞım. Herkese sevgıler...

DENIZ7, daha iyi olmana sevindim . inşallah darısı isteyenlere olsun . hangi şehirde ameliyat oldun , doktorun kimdi vs bahseder misin biraz.
bir de bir şey sorucam , benim anlamadığım bir nokta var daha önce de buna bnzer bir msj okumuştum , mesela doktor yuvarlak denemiş yapay durmuş damla koymuş vs deniliyor ya, ama şöyle bir şey söz konusu , damla için açılan cep şekli farklı , yuvarlak için farklı ( benim bildiğim kadarıoyla) . yani yuvarlak açılan cebin içine sonra damlayı nasıl yerleştiriyorlar? bu konuda bilgisi olan var mı ?

sevgili abcj doktora gelen silikonların maket numuneleri var. yani orjinalini takıp olmadı ötekini deniyelim demiyorlarmış. o maketle deniyorlarmış. dediğin mantıklı sanırım en küçük cep hangisinde açılıyorsa onu açıp deniyor olabililer sormak lazım hiç aklıma gelmemişti. bende yuvarlağn olmama sebebi sanırım bedenimin minyon olması bedenim hayli küçük. sevgiler teşekkürler.

peki denizcim profilinde evliyim yazıyor ...
daha once dogum yaptınmı veya yapmadıysan bebek dusunmuyormusunuz ...
peki bebek olursa bu silikonlar ne olacak tekrarmı cıkaracaklar ...
bişiy daha merak ediyorum benimde emzirmeden sonra memelerimde sarkıklık ve eziklik oldu fakat ne bileyim bende goguslerim eskisi gibi olsun isterim ama silikon dusunmem vucudunda yabancı bir madde ile gezebilecegimi dusunmuyorum sanki ....
ama meme toparlama ameliyatı dusunurum silikonsuz olanlardan ...
bu arada gecmiş olsun ....

birde şey duymuştum ben silikon taktırmak istemeyenler için dogal kendi karın yaglarından alıp memeye uyguluyorlarmıs onu arastırmak amacım ama bilemicem ...

mrhbalar,
ben göğüs büyüteli 5 sene oldu.İnsan ağrıyı falan hatırlamıyor.Bir de üstüne 2 doğum yaptım.Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız amelyattan.

mrhbalar,
ben göğüs büyüteli 5 sene oldu.İnsan ağrıyı falan hatırlamıyor.Bir de üstüne 2 doğum yaptım.Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız amelyattan.

merhaba bende 3.5 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum.Acaba ğögüslerin eski formunu koruyormu doğumlardan dolayı sarkma falan oldumu birde dikiş izlerin ne durumda a.s.

tekrar geçmiş olsun ve güle güle kullan diyorum arkadaşımm..bende bu anlattıklarını yaklaşık olarak 6 ay önce yaşadım..o ilk uyandığında hissettiğin acıyı ve pişmanlığı anlattığın satırlarda ben bu filmi daha önce görmüştüm dedim..ama merak etme sonucunu düşün yazın giyeceğin bikini ve dekoltenin olağanüstü güzel duracağını hayal ederek rahatla lütfen..günden güne daha iyi olacaksın..keyifini çıkar sevgiler..opuyorumnanaktan

ben koltuk altından yaptırdıım için hiç iz falan yok.Emzirme dönemimde çok sütüm vardı.Sarkacak diye korkmuştum ama çok şükür geçti.

Back