Deniz Yıldızı Fox Tv

Hafta içi her gün yayınlanan Deniz Yıldızı adlı dizinin yakışıklı oyuncularından Cantuğ Turay’ın aşk hayatı hayranlarının kafasını karıştırdı. Geçtiğimiz yıl aynı dizide Mehveş karakterine hayat veren Artemis Karaman ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncunun özel hayatı senaryodaki değişiklik ile bir garip hal aldı. Konservatuar yıllarında tanışıp arkadaş olan Turay ve Karaman dizi başladığında yollarına sevgili olarak devam etmeye başladılar. İlişkileri sorulduğunda da gizlemeyen iki genç oyuncunun beraberliği ile ilgili şimdilerde ise şaşırtıcı bir iddia her yerde konuşuluyor. Senaryoda bir süre önce yapılan değişiklikle dizide Begüm Topçu’nun canlandırdığı Banu karakteriyle büyük aşk yaşamaya başlayan Cantuğ Turay’ın hayranları, yeni bir ilişkinin sinyallerini verdiler ve kendilerine rakip olarak güzel oyuncu Begüm Topçu’yu seçtiler. Öyle ki Turay ve Topçu’nun gerçekten sevgili oldukları dizinin fanlarının en çok üzerinde konuştuğu ve tartıştığı konu başlığı haline geldi. Set dışında da birlikte vakit geçiren ve sık sık samimi pozlar vererek fotoğraflar çektiren Begüm Topçu ve Cantuğ Turay sevgili oldukları yönündeki iddialar ile ilgili yorum yapmazken Turay’ın diğer rol arkadaşı Artemis Karaman ile okul yıllarında arkadaşlıkla başlayan dizide aşka dönüşen ilişkisi de noktalanmış gibi görünüyor. Dizinin fanatiklerinin hem yakıştırdığı hem de sevgili olduklarını düşündüğü Topçu ve Turay’ın birlikte verdikleri pozlar kafaları karıştırmaya devam edecek gibi görünüyor.
Cantuğ Turay(Melih) ve Begüm Topçu (Banu)
BegumCantugGenelFoto.jpg
AgAknY7CIAMlLWS.jpg%252520large.jpg
AgFPFwkCEAAgg_6.jpg%252520large.jpg

Cantuğ Turay ve Artemis Karaman (Mehveş)
770dec68.jpg
216300_177078022341194_174563052592691_366894_2565125_n.1.jpg

Ben Rüzgarın Mehveşle Sevgili Olduğunu Bilmiyordum :53: Begüm İle Sevgili Bunu Biliyorumda

Tuan Tunalı(Özgür) Hazal Filiz Küçükköse İle Evlendi :34: Daha Yenilerde

Bu Ankara Dizileri Lastik Gibi Uzatıyorlar 10 Yıl Sürer Bence :27:

d. Aaaa starda da beni affet var unutma onu lütfen .d.d.d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy beni affet de valla maşallahı var annemde izlio onu feride diye bi kız var o dizi mi:D anasını babasını arıodu en son ölmüşler onu duydum:D

Ben Rüzgarın Mehveşle Sevgili Olduğunu Bilmiyordum :53: Begüm İle Sevgili Bunu Biliyorumda

Hazal'ı sanki tanıyor gibiyim ama çıkartamadım canım. Oynadı mı bir yerlerde falan?

ayyyy beni affet de valla maşallahı var annemde izlio onu feride diye bi kız var o dizi mi:D anasını babasını arıodu en son ölmüşler onu duydum:D

Hafta içi her gün yayınlanan Deniz Yıldızı adlı dizinin yakışıklı oyuncularından Cantuğ Turay�ın aşk hayatı hayranlarının kafasını karıştırdı. Geçtiğimiz yıl aynı dizide Mehveş karakterine hayat veren Artemis Karaman ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncunun özel hayatı senaryodaki değişiklik ile bir garip hal aldı. Konservatuar yıllarında tanışıp arkadaş olan Turay ve Karaman dizi başladığında yollarına sevgili olarak devam etmeye başladılar. İlişkileri sorulduğunda da gizlemeyen iki genç oyuncunun beraberliği ile ilgili şimdilerde ise şaşırtıcı bir iddia her yerde konuşuluyor. Senaryoda bir süre önce yapılan değişiklikle dizide Begüm Topçu�nun canlandırdığı Banu karakteriyle büyük aşk yaşamaya başlayan Cantuğ Turay�ın hayranları, yeni bir ilişkinin sinyallerini verdiler ve kendilerine rakip olarak güzel oyuncu Begüm Topçu�yu seçtiler. Öyle ki Turay ve Topçu�nun gerçekten sevgili oldukları dizinin fanlarının en çok üzerinde konuştuğu ve tartıştığı konu başlığı haline geldi. Set dışında da birlikte vakit geçiren ve sık sık samimi pozlar vererek fotoğraflar çektiren Begüm Topçu ve Cantuğ Turay sevgili oldukları yönündeki iddialar ile ilgili yorum yapmazken Turay�ın diğer rol arkadaşı Artemis Karaman ile okul yıllarında arkadaşlıkla başlayan dizide aşka dönüşen ilişkisi de noktalanmış gibi görünüyor. Dizinin fanatiklerinin hem yakıştırdığı hem de sevgili olduklarını düşündüğü Topçu ve Turay�ın birlikte verdikleri pozlar kafaları karıştırmaya devam edecek gibi görünüyor.
Cantuğ Turay(Melih) ve Begüm Topçu (Banu)
BegumCantugGenelFoto.jpg
AgAknY7CIAMlLWS.jpg%252520large.jpg
AgFPFwkCEAAgg_6.jpg%252520large.jpg

Cantuğ Turay ve Artemis Karaman (Mehveş)
770dec68.jpg
216300_177078022341194_174563052592691_366894_2565125_n.1.jpg

Peki buna ne diyeceksiniz bakalim. Beni affet diizisindeki catlak kader varya. O beni unutma dizisindeki ilkayin kocasi aliyle evli. Sonra kaderin dizidki ablasi dizideki abileri umut ile evli :)) sonra deniz yildizindaki ozzgur yeni evlendi.

eskiden beraberlermiş bende bilmiyordum canım ama özgür eşiyle müthiş yakışmış mutlu olurlar inşallah:16:

Deniz Yıldızı dizisinde Özgür karakterini canlandıran, yakışıklı oyuncu Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinin Leylası Hazal Filiz Küçükköse evlendi. Uzun süredir birlikte olan genç çift Ramada Plaza Hotel’de düğün daveti düzenledi. Daha önce nikahı kıyılan ve konuklarıyla düğün yemeğinde buluşan Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse, konuklar huzurunda nikahı tekrar canlandırdı. Çiftin ailesi düğüne katılan konukları karşıladı. Düğüne çiftin çok sayıda oyuncu arkadaşı da katıldı. Konuklar salondaki yerine aldığında Tunalı ve Küçükköse balo salonuna geldi. Çift o kadar heyecanlıydı ki salona girerken adeta titriyorlardı. Alkışlar eşliğinde nikah masasındaki yerini alan Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse’nin mizansen nikahını Deniz Yıldızı oyuncularından İlay Tiryaki kıydı. Şahitliklerini ise Koray Keser, Cantuğ Turay, Emre İyidemir, Bergüzar Demiroğlu, Duygu Ayhan ve Nazlı Ciga yaptı. Heyecandan gözleri yaşaran Tuan Tunalı nikah merasiminin ardından eşi Hazal’ı öptü. Hazal ise daha sonra evlenme cüzdanını sallayarak sevinç nidaları attı. Yeni evli çift ilk danslarını Garou’nun “Belle” şarkısıyla etti.
Tuan Tunalı-Hazal Filiz Küçükköse

Bakin... Beni unutmanin alisiyle beni affetin kaderi

Eklentiler

• $1397211978373.webp
    $1397211978373.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 430
Beni affetin umutuyla bahari... Gerçekte evli.

Eklentiler

• $1397212068096.webp
    $1397212068096.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 869
Peki buna ne diyeceksiniz bakalim. Beni affet diizisindeki catlak kader varya. O beni unutma dizisindeki ilkayin kocasi aliyle evli. Sonra kaderin dizidki ablasi dizideki abileri umut ile evli :)) sonra deniz yildizindaki ozzgur yeni evlendi.

evet umut kardeşi ile evli ama bence umut o şu anki dizideki sevgilisi ile dhaa tatlı yakışıo esmer olan :D

Kahretsin herkes evlenmiş ya la :D evde kalacam heralde

evet umut kardeşi ile evli ama bence umut o şu anki dizideki sevgilisi ile dhaa tatlı yakışıo esmer olan :D

Onla deniz yildizindaki Ozgur evli bak resmini paylasmis arkadaş yukarida

Deniz yildizinda bu kizda

Eklentiler

• $1397212484612.webp
    $1397212484612.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 134
kızlar klasik ankara dizileri tabi oyuncularda ankaradan olsun bizim olsun diye hep birbirleriyle evlenmişler:1:
özgürün eşi daha önce deniz yıldızında oynamıştı merte aşıktı vay be hayatları da film gibi çıktı:55:

kızlar klasik ankara dizileri tabi oyuncularda ankaradan olsun bizim olsun diye hep birbirleriyle evlenmişler:1:
özgürün eşi daha önce deniz yıldızında oynamıştı merte aşıktı vay be hayatları da film gibi çıktı:55:

Evet yaa. ama merte asiken salak gbi davranmiomuydu boyle ezik ve hizli hizli soluodu sanki heyecanlı bişiy varmis gbi ortada ?

Ay kaderde daha 92 li gencecik.evlenmiş ya la .kocasi 83 li

Back
X