Deniz Yıldızı Fox Tv

denizle mert beraber olmuşmu. deniz çıktımı diziden

denizle mert beraber oldu sonra mert motor kazası geçirdi.deniz de vuruldu.mert öldü deniz komadan çıktı aylarca konuşmadı sonrada annesi nereye gitmişse onun yanına gönderdiler sanırım diziden denizde çıktı.

denizle mert beraber oldu sonra mert motor kazası geçirdi.deniz de vuruldu.mert öldü deniz komadan çıktı aylarca konuşmadı sonrada annesi nereye gitmişse onun yanına gönderdiler sanırım diziden denizde çıktı.

sağol cnm. ama denizinde öldüğü söylendi burada galiba doğrumu. gittimi öldümü mehves falanda hiç denizi anmıyor

nolduda onlar dızıden cıktı acaba....salak mustafada bı gırıp cıkıyor...ne ıs anlamadımm....denız yıldızının adı kaldı bı tek demır efsun geldı...

sağol cnm. ama denizinde öldüğü söylendi burada galiba doğrumu. gittimi öldümü mehves falanda hiç denizi anmıyor

mert ölünce deniz 3 ay kadar hiç konuşmadı hep hastanede yattı.mehveş denizin yanında kalıyordu zaten deniz hastaneye düşünce kirayı falan ödüyemiyorum diye yanına ozanı aldı.denizide babası annesinin yanına göndermiş.öyle söyluyorlardı dizide.bu deniz için en iyisi en azından annesinin yanında çabuk iyileşir falan dediler öylece diziden çıktı.ama neden çıktı bilmiyorum.

nolduda onlar dızıden cıktı acaba....salak mustafada bı gırıp cıkıyor...ne ıs anlamadımm....denız yıldızının adı kaldı bı tek demır efsun geldı...

deniz yıldızının adı kaldı haklısın ama gayette güzel izleniyor.demkki insanlar sırf mert ve deniz için izlemiyormuş.şimdi ben bile efsun ve demir dışındaki sahneleri sinir olmadan izliyorum.:15:

bugünkü bölüme nolduyaa,anlamadım gitti haa:44:özet veriyorlardı eveligünkü özetten bi başladılar dedim dünkünün özeti nerdee,sonra dünkü bölüme geçtii öyle böyle derken bitti laa flim..daha saat 8 bile olmadı dinle sevgili başldı ne oldu böyleee,,,acaba varmısın yokmusun çok geçe kalıyo diyemi yaptılar:31::31:

di mi ya annem izlio bende her gördüğümde saç baş yoluorum ne saçma bol tesadüflü bi dizidir:51: ?

Hakkatan yaa,gitti hastanede boş depo buldu,kanını çekti kendi kendine,laboratuara gitti o hastanenin başıboşmuymuş öyle çok abartıydı yine...

Ya Aykut Pelin'i uçurumdan attı mı yoksa hayal falan mıydı acaba,bak bu sefer merak ettim :1:bi de Volkan ne işler çeviriyo yaa?:44:

Haberleri izleyip sıkılıp, üzülmek yerine bu diziyi izliyorum. Acayip entrika dolu :1:

Aykut Pelin'i acaba gerçekten uçurumdan attımı? O uçurumdan atılıpta yine ölmezse yuh derim! Pelin'ede gıcık oluyorum Aykut'ada ikiside ölsün gebersin :24:

Aykut hazır elin değmişken şu pelinin kardeşinide atsana uçurumdan aşağı
çocuk büyüyor ama hala ne konuşmasında ne hareketlerinde bir değişiklik yok valla sinirimi bozuyor şu çocuk :37:
pelin de dokuz canlı çıktı , o uçurumdan düşüpte ölmeyen insan heralde guinness rekorlar kitabına filan girmeli
saçmalıklarla dolu olsada nedense izliyorum ben bu diziyi , haberlerden sıkılınca sanırım biraz da mecbur kalıyorum
ama merak da etmiyor değilim :1:

Back
X