Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Saç Bakım KürleriDeniz ve Gnein ypratt Salara ne yapmal?
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı * 2 çorba kaşığı bal * Bone
Yapılışı: Zeytinyağı ve balı karıştırarak saçınıza iyice uygulayın. Daha sonra saçlarınızı boneyle ya da streç filmle örtün. 15 dakika beklettikten sonra şampuanlayıp ılık su ile iyice durulayın.
alin bu da zeytinyagli balli maske.. sac dokulmesine super..
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı * 2 çorba kaşığı bal * Bone
Yapılışı: Zeytinyağı ve balı karıştırarak saçınıza iyice uygulayın. Daha sonra saçlarınızı boneyle ya da streç filmle örtün. 15 dakika beklettikten sonra şampuanlayıp ılık su ile iyice durulayın.
alin bu da zeytinyagli balli maske.. sac dokulmesine super..
gecenlerde aktara gittim. bitki cayini poset icmiyorum genelde. orda gordum sac icin faydali yaglari bi siseye koymuslar. direk uyguluyossun. evde yapmaya gerek yokmus. ama nasildir bilemiyorum tabii.
aslinda ben komilinin sampuanindan gayet memnunum. burda tavsiye edildiginden beri kullaniyorum ama yinede merak ettim beriloyku neler vardi bu yagin icinde baktin mi acaba? bazi yaglar sacalrin cabuk uzamasini sagliyormus. uzamasi icin kullanabilirim belki.
bencedee evde ugrasıp iki iş yapmana ne gerek var...komilinin zeytinyaglı sampuanı cok işe yarıo bu konuda...yazları deniz,güneş,kum derken bi çaresini bulamuodum ama bu sene komili kullandım....tavsiye ederim denemeniyerimseniben
yilan yagini karisik yaglarin oldugu bi karisimla veriyorlar. sac bakimi icin olan bi karisimmis. jojoba,badem,zeytin,susam, badem, fındık, ceviz, çam terebentin ve defne yaprağı yagi gibi yaglar bulunan bi karisim bu. bu yag karisimiyla karistirip kullanmayi tavsiye ediyorlar.